Güncellemeler
1 yıl
Bu güzel yorumlar ve desteğiniz için sizlere minnettarım. Doğru bir şey yaptığımın farkına vardım, Allah bizi doğru yoldan çıkartmasın ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aynan olmuştur bu. hayır alakası yok
yapma boş ver muhtemelen istediğini alamayınca engellemiştir seni,
merak ettiğim karşı taraf tesettürlü ve dul muydu
51 yaşında 10 yıl önce ayrılmış, bakımlı kuaför, yanlız yaşayan birisi
İstwdiğini vermedim. Muhtemelen kudurdu ve engelledi.. yapamazdım kardeş. 30 una kadar kendimi tutmuşum. Allah bize nasip ederse güzel bir eş onunla yaşarım
Evet sınava tabi tutulmussun sasirdim acikcasi 30 yasinda iliskiye girmemis olmana erkeklerin çoğu 14-15 de milli oluyor helal olsun size
Teşekkür ederim. Koyu dindar değilim ama Allahla aramda mükemmel bir bağ var.. Ben buna inanıyorum, hedeflerim, Allahtan istediklerim var.. Allahın hoşuna gitmeyen davranışı yaptığımda tim davranışlarımın ters gideceğini düşünüyorum. Allah korkum var. Nefsimi halen de zor tutuyorum. Ama başarıcam inşAllah.
Kaldı mı böyle erkekler ya helal olsun
Ablacım inan şu an dahi nefsime zor hakim oluyorum. Ama başarıcam Allahın izniyle. Yapamam. Ramazan günü hiç yapamam. Aslında hiç gitmemem gerekirdi.. ama kendimi aşmak istedim. Gittim kek yedim çay içtim ve geri döndüm. İnşAllah sınavı geçmişimdir.
Helal olsun gerçekten
Zina etmeyen erkeğe normalde incel ezik diyolar helal olsun diyen takdir eden yok hiç valla abla. Kızlar tutturmuş erkek dediğin deneyimli serseri olsun falan diye kimse temiz kalmak istemiyo o yüzden
Ne alaka ya siz onlara bakmayın. Önüne gelenle yatsan daha mı erkek olacaksın, saçmalık. İsteyen istediğini yapar da birinin kendini sevdiği insana saklaması kadar normali yok
Birileriyle bişey yapan erkekler tabi ki kızlara daha erkeksi çekici geliyor bunu bilim de diyor
Kanka hangi uygulama
Bad**
Ne?
Badoo knka
Anladım. Kadın iyimiydinbari
Kadın iyiydi ama zina yapmak istemedim.