Güncellemeler
1 yıl
Kaç küsür kadın bu şekil çalışıyor firmamızda diyip beni küçümsediler ben kötü bişey demedim şizofren misin derken ne hakla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ürün pazarlama şirketine başvurmuştum ve iş görüşmesinde işin işleyiş şeklini anlattılar. Ürünü tanıttıkları kişilerden yakınlarının numaralarını alıp referanslı bunlar diyip adamlarla randevulaşarak evlerine gidip ürünü tanıttıklarını söylediler. Ben tek mi gidecegim dedim evet dediler. Ben tek başıma yüzlerce eve tek başıma gitmeye çekinirim iki kişi gitsek hem bi erkek bi kadın daha kurumsal daha estetik görünür dedim. Adamın teki de diger masadan dönüp ben İzmir ikincisiyim satışta ve sorun çıkmadı hiç sen şizofren falan mısın dedi gülerek. O an kendimi zor tuttum agzımı bozacaktım bu nasıl bir saygısızlık ben tek başıma evlere gidip satış yapmak yerine iki kişi gitse daha iyi görünür dedim bu beni deli mi yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne alaka ya. Tek gitmeyi istememek dünyanın en normal şeyi. Şizofren demekle ne alakası var aşırı sinirlendim şu an
Zoruma gitti gözlerim doldu sinirden
İnadına yanında birini iste. Sen kadınsın tek başına bi kadinin evi bile tehlikeli. Bu adamların gamsizligi benj benden alacak
Beni küçümsedi sanki ne demişim. Bi sürü kadın çalışanımız var normal yani ne olmuş diyor şizofren misin diye sordu resmen şok oldum şizofrenik bi durumum yok ki tek suçum evlere tek başıma gitmeyeyim demekti. Eve geldim baktım utanmadan yarın bir gibi gel yazmış
Bunun gibiler hayvan oluyor. Anlayışsız. Dediği laf yakın arkadaşa bile denmez. Belki korkuların var ki normal bi kadin olarak. belki travman var. Denmez asla
Sen doğru olanı yapmışsın, 2 kişi olması daha ikna edici olabilir.
Sakın tek gitme devir o kadar kötü ki ne olur ne olmz gerekirse işi bırak
Bu bir şizofrenin şehirde 2. Oldugu şirketten hemen kaçmanı gerektirir :)
Anlamadım
Beyin ölümü gerçekleşmiş biri iletişimde derece mi yapmış o piti piti yapmışlar o zaman. İnsanlarla iletişim kurmayı bilmeyen kişi hakaretle yaklaşır o kişi de bunu yaptıgına göre yansıtma psikolojisi yaparak kendi eksikligini gidermeye ugraşıyor orada agzımı bozacaktım acıdım sustum
boş ver hic muhatap olmaya değmez
Zor gibi
Ben mi anormalim anlamadım
Bilmiyorum