yaş kaç 15 falan mı? ne bu özentilik? şimdi bana diceksin sadece denicem ondan sonra haftada ayda 1 içiyorum falan filan. bizde öyle başladık bizde öyle dedik soruına gelirsek hepsi aynı poh tütün işte
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Özentilik biraz garip kaçar dışarıda öyle içmek gibi fantezim yok merak ettim deneyecegim. Yas 32. Insan içinde içmeye utanırım ben zaten. En hafifi hangisidir ilk deneme için hangisi iyidir akıl danistik.
Sana olacağı söyleyeyim bir kere içeceksin bir şey anlamayacaksın zaten sonra bir kaç kere olacak. Kendi kendine diyeceksin ki yahu daha önce içtim bişi olmadı hani bak bağımlı da olmadım nedir yani ben kendimi kontrol ederim diyeceksin. Sonra böyle sosyal ortamlarda 1-2 içmeye başlayacaksın ya da yanlız kalınca can sıkıntısından. Zamanla sağdan soldan içmek yerine dur paket alayım diyeceksin. O paket elinin altında bulundukça aklına geldikçe yakacaksın hemen ama kendine de diyeceksin yav yok ben istesem içmem nedir yani. Zamanla sen anlamayacaksın ama vücut istemeye başlayacak. Ne olacak ya sanki bağımlı mi olcam diyip içmeye devam edeceksin. Sonra böyle aradan yıllar geçer anca belki kafaya dank eder anaa ben tiryaki olmuşum ya dersin kendi kendine. O da belki. şu an günde 2 paket içip yok ya ben istesem bırakırım diyen var yani öyle düşün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yaş kaç 15 falan mı? ne bu özentilik? şimdi bana diceksin sadece denicem ondan sonra haftada ayda 1 içiyorum falan filan. bizde öyle başladık bizde öyle dedik soruına gelirsek hepsi aynı poh tütün işte
Özentilik biraz garip kaçar dışarıda öyle içmek gibi fantezim yok merak ettim deneyecegim. Yas 32. Insan içinde içmeye utanırım ben zaten. En hafifi hangisidir ilk deneme için hangisi iyidir akıl danistik.
en hafifi diye bir şey yok merak edip içmek özentilikten başka bir şey değil. denencek bir şey değil. ben keşke diyorum çünkü
parlak ile muratti agır sigalar ayrıca.
Tesekkur ederim
ricalar
Parlak Ahmet ile başla diğerleri sigara değil. Muratti da iş yapan bı sigara ama sana göre değil.
İlginç isimler 😄 tavsiye için teşekkürler
İçme ya akıl işi değil.
🫤🫤
Marlboro touch blue
Tavsiye için teşekkürler
Rica ederim, keyif alacağını düşünüyorum
En güzel sigara hiç içmediğin sigaradır
Beynin yoksa dene iç
Beynimi balkona ipe astım. Benimle gezmesin bir süre çok sıkıntı çıkarıyor 😄
Lazım değilse bence bir saksıya ek belki daha iyisi yeşerir
😄 iyi fikir
Deli
😌😌🥳
Ekle
Sopanı saklarsan eklerim deli deliyi görünce sopasını saklarmış ya
İyi hadi gel deli
Sigara sağlığa zararlıdır, basur yapar.
Basur ne alaka 😄
Öğren cahil
Oooooo aristokratttttt
@Ecrininizzzzzzzzzz Oooooo Ecrinnnnn
Sen bu kadar bilgilimiydin şaşırmadim degil
@Ecrininizzzzzzzzzz Ee sen ne sandın
Sigara konusunda cahil olduğum için de azar yemedim demem artık 🤣
Soru sahibi sen sus Ecrin hanımla konuşuyoruz
Sanirim sen basur oldun ordan biliyon?
Peki 🥲
Gidiyorum bir tek dileğim var; basur olma yeter
Deneme. Başlama. İçme.
İlla aliskanlik yapar mı ki? Pek sevdiğim bir sey degil. Merak ve inat benimki denemeden icim rahat etmeyecek
Ya ne merakı. Merak edilecek bir şey yok yani düz duman sağlığına zararlı kesene zararlı tek bir faydası bile yok.
Sen içiyor musun?
Evet.
Sorum bu kadardi hakim bey 😅
Zaten sadece içenler sana içme der. Bir halta yaramadığını bildikleri için.
🫤 haklisin nasil geçecek bu merak istek
Sana olacağı söyleyeyim bir kere içeceksin bir şey anlamayacaksın zaten sonra bir kaç kere olacak. Kendi kendine diyeceksin ki yahu daha önce içtim bişi olmadı hani bak bağımlı da olmadım nedir yani ben kendimi kontrol ederim diyeceksin. Sonra böyle sosyal ortamlarda 1-2 içmeye başlayacaksın ya da yanlız kalınca can sıkıntısından. Zamanla sağdan soldan içmek yerine dur paket alayım diyeceksin. O paket elinin altında bulundukça aklına geldikçe yakacaksın hemen ama kendine de diyeceksin yav yok ben istesem içmem nedir yani. Zamanla sen anlamayacaksın ama vücut istemeye başlayacak. Ne olacak ya sanki bağımlı mi olcam diyip içmeye devam edeceksin. Sonra böyle aradan yıllar geçer anca belki kafaya dank eder anaa ben tiryaki olmuşum ya dersin kendi kendine. O da belki. şu an günde 2 paket içip yok ya ben istesem bırakırım diyen var yani öyle düşün.
Yani 🤷♀️ sana söz versem peki 😄 söz iki tane içip aticam
Birincisini tecrubesizlikten beceremem diye. İkincisi de gerçek bir deneme olsun diye
Bana vereceğin sözün ne anlamı var ki 😂 insan kendine verdiği sözde bile zorlanıyor çoğu zaman. Sen bilirsin. Benimki sana bir tavsiye.
Daha küçüksün sanırım bence bulaşma
😕 32 yas denemeden ömür geçmesin dedim.
Benden büyükmüşsün parlement dene bende 30 um
Teşekkürler yorum için
Rica ederim
Hiç içme içmek gibi bir zorunluluğun yokki
Merak 😕
İçmeeeeee içmeeee o iyi merak değil
O kadar çabuk mu bağımlılık oluşuyor?
Ben hiç içmediğim için tavsiye etmem kokusu iğrenç öpmek istersin öpemezsin sarılmak istersin koku geliyor o yüzden iğrenç
Beni öpen yok zaten boş ver bari sebebi olsun opulmeyisimin
Neden seni öpen yok yaş kaç
Deneme lütfen
Neden peki
Çok kötü bir şey yıllarca içtim zar zor bıraktım. Lütfen deneme.
🫤 bir sey diyemeyeceğim. Hassas düşüncen için teşekkür ederim
Yapma
Mentellü sigara al
Hiçbiri ya
Ben dark blue içiyorum
Bazen tekel 2000 kırmızı
Marlboro touch blue sana gider
İlk defa deneyecegim. Tesekkurler tavsiye icin
Afiyet olsun paran bitince tütüne geçersin
😅 anlamadim
Başlarsın alışırsın paran bitince yuh artık diyip tütüne geçersin
Alismama ihtimali düşük mü?
Hiç alışmayanda var bağımlılığı kolay değil
Sadece içimdeki asi kizi "evet yaptim sigara da içtim oh olsun" diye tatmin etmek istiyorum. Bagimli olmak istemem.
Ne temiz ve masum bi hatun biriniz evlenin şunla
🤯 naptin ya buraya mi kaldık kala kala
Niye öyle dedin ki ben seni masum buldum kaç yaşındasın bu arada
32 yas evet baya bir cam fanusta hayatim vardi. 30 yas sonrasi bunalımı herhalde 😄
Kadınlardaki en güzel yaşlar. Ben olsam kaçırmazdım 32 lik asiyi ilk sigaran benden asi kız 🙂
😌 teşekkür ettim
En guzelı h2o olan.. parasız dumansız kokusuz..
İçimde aşırı bir çekim var şu sıralar ihtiyac mi bilmem Su hayattır ama bu ara kesmiyor beni her baslangicima engel yedim bari buna başlayayım.
Sigaraya da engel yersın inşAllah..
😄 engel koyanlarin agzina üfleyecegim dumanini. Bir çeşit intikam. Aslinda hic sevmediğim bir sey.
Kımsın bılemıyorum ama baslama. Baslamaaaaa.. sabır sabır sabır et ama sıgara olayına girme.. bır abi tavsiyesi
Ben ablan olurum sanirim. Yasin doğruysa. Haklisin esasinda sana baya hak veriyorum ama denemem gerek.
Kisa parle ment
Parlament