Diğer Eyvah bugün ne günü mü? Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tabikide temizlik. Güncellemeler1 yıl 16.00 da bitti Eyvah bugün ne günü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,3b cevap paylaştı. Sen hemen halledersin zor iş değil ya gadası 🙃 0 10 Yorumla Renalzey 1 yıl Ağa her çarşamba günü temizlik yapıyorum yavvv Yorumla Renalzey 1 yıl hadi ordan yemin ederim süpürge felan görmek istemiyorum Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Ağırdan al bari Yorumla Renalzey 1 yıl Uffff neyse başlayam barih Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Hadi başla anca biter ahşama Yorumla Renalzey 1 yıl Yav deme öyle yab Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Kız ağırdan al işte yorma kendini oruç oruç Yorumla Renalzey 1 yıl Offff öyle yapıyorum Yorumla Renalzey 1 yıl Of aglicam ya neden ya neden Yorumla Renalzey 1 yıl Keşke temizlik diye bir şey olmasaydı keşke düsünsene hiçbir yer tozlanmiyor kirlenmiyor ohhhh miss Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Koltukları çekmek için eleman lazım mı 0 18 Yorumla Renalzey 1 yıl Yok ben kendim hallediyorum Yorumla Renalzey 1 yıl Düşünceniz için thanks , 💎 Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Kendinizi çok yormayın kolay gelsin Yorumla Renalzey 1 yıl Eyw 😅 Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Sleepy beyaz sabunlu kullanmayı unutmayın Yorumla Renalzey 1 yıl Bizde Nano var çok amaçlı yüzey temizlik havlusu diye geçiyor Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Tam profesyonel bir ekipsiniz Yorumla Renalzey 1 yıl Ekip bir kişilik 😅 Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Tek kişilik dev ordu😃 Yorumla Renalzey 1 yıl He ya 😅 Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Çalışan bir kadın mısınız ev hanımı mısınız Yorumla Renalzey 1 yıl Calisiyorum Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Allah kolaylık versin Hem çalışıp hem bunları yapmak zor oluyor Yorumla Renalzey 1 yıl He ya sorma her çarşamba temizlik yapiyorum Yorumla Renalzey 1 yıl Amin amin Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Yağmur yağacakmış camları silme Yorumla Renalzey 1 yıl Silmedim kine yağmur yağsın ondan sonra silerim Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Ohhh 😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl oral seks günü sandım bende terbiyesiz diye ektim 0 8 Yorumla Renalzey 1 yıl Aklın fesat ablam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninki sanki çok duzgun Yorumla Renalzey 1 yıl Neden ya nerde gördün fesatlihimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açtırma şimdi geçmişini Yorumla Renalzey 1 yıl Açtır knk varsa dök 🤣🤣 ama olmayan şeyleri açmakta ne biliyim biraz şizofrenlik biraz. Doktora gorunmelisin kardeş Yorumla Renalzey 1 yıl Şizofrenliktede biraz olmaz baya bı hastasın bence sen bir psikatriye byyyys Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninle kim yatıyor ondan mı ogreniyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özür dilerim son yazdığım için alindirsan özür dilerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen hemen halledersin zor iş değil ya gadası 🙃
Ağa her çarşamba günü temizlik yapıyorum yavvv
hadi ordan yemin ederim süpürge felan görmek istemiyorum
Ağırdan al bari
Uffff neyse başlayam barih
Hadi başla anca biter ahşama
Yav deme öyle yab
Kız ağırdan al işte yorma kendini oruç oruç
Offff öyle yapıyorum
Of aglicam ya neden ya neden
Keşke temizlik diye bir şey olmasaydı keşke düsünsene hiçbir yer tozlanmiyor kirlenmiyor ohhhh miss
Koltukları çekmek için eleman lazım mı
Yok ben kendim hallediyorum
Düşünceniz için thanks , 💎
Kendinizi çok yormayın kolay gelsin
Eyw 😅
Sleepy beyaz sabunlu kullanmayı unutmayın
Bizde Nano var çok amaçlı yüzey temizlik havlusu diye geçiyor
Tam profesyonel bir ekipsiniz
Ekip bir kişilik 😅
Tek kişilik dev ordu😃
He ya 😅
Çalışan bir kadın mısınız ev hanımı mısınız
Calisiyorum
Allah kolaylık versin Hem çalışıp hem bunları yapmak zor oluyor
He ya sorma her çarşamba temizlik yapiyorum
Amin amin
Yağmur yağacakmış camları silme
Silmedim kine yağmur yağsın ondan sonra silerim
Ohhh 😃
Benim de
oral seks günü sandım bende terbiyesiz diye ektim
Aklın fesat ablam
Seninki sanki çok duzgun
Neden ya nerde gördün fesatlihimi
Açtırma şimdi geçmişini
Açtır knk varsa dök 🤣🤣 ama olmayan şeyleri açmakta ne biliyim biraz şizofrenlik biraz. Doktora gorunmelisin kardeş
Şizofrenliktede biraz olmaz baya bı hastasın bence sen bir psikatriye byyyys
Seninle kim yatıyor ondan mı ogreniyon
Özür dilerim son yazdığım için alindirsan özür dilerim