İşyerinde mobinge maruz kalmış biri var mı? Avukat biri veya var ise danışmak istiyorum?

Güncellemeler
1 yıl
Detayı atlamışım.. İyi bi firmada çalışıyorum. Meslektaşım yöneticim oldu ve sürekli hakkımı yedi. Yogun iş verdi.. Yeri geldi islerime projelerime benim adımı yazmadı.. Takdir etmedi , rezil etti ortamda derken kendisi ile konuştum düzelmedi. Eylül 2024 de IK ya söyledim düzelmedi.. Bu arada chron hastasıyım.. Derken 3 hafta Kasım da ölümden döndüğüm bi ameliyatım oldu.. Ama maalesef ise dönüşüm de devirleri yapmış benim haberim olmadan atıl bıraktı projelerimi başkalarına vermiş.. Atıl braktı
Güncellemeler
1 yıl
Derken IK ya rotasyon için onun aracılığıyla ile gitmek istedim. O da ik ya söyledi. Ik ya şikayet ettim tekrar. Ve o sürede yetkilerimi aldı 2 haftadır hiç bir sisteme giremiyorum. Bu mobing nasıl dava açabilirim muhatap bulamıyorum IK müdürü de dönmüyor, mobing yapan müdürümün üstü ve üstünün üstü de maillerim3 dönmüyor ben ne yapayım
İşyerinde mobinge maruz kalmış biri var mı? Avukat biri veya var ise danışmak istiyorum?