Güncellemeler
1 yıl
Detayı atlamışım.. İyi bi firmada çalışıyorum. Meslektaşım yöneticim oldu ve sürekli hakkımı yedi. Yogun iş verdi.. Yeri geldi islerime projelerime benim adımı yazmadı.. Takdir etmedi , rezil etti ortamda derken kendisi ile konuştum düzelmedi. Eylül 2024 de IK ya söyledim düzelmedi.. Bu arada chron hastasıyım.. Derken 3 hafta Kasım da ölümden döndüğüm bi ameliyatım oldu.. Ama maalesef ise dönüşüm de devirleri yapmış benim haberim olmadan atıl bıraktı projelerimi başkalarına vermiş.. Atıl braktı
Güncellemeler
1 yıl
Derken IK ya rotasyon için onun aracılığıyla ile gitmek istedim. O da ik ya söyledi. Ik ya şikayet ettim tekrar. Ve o sürede yetkilerimi aldı 2 haftadır hiç bir sisteme giremiyorum. Bu mobing nasıl dava açabilirim muhatap bulamıyorum IK müdürü de dönmüyor, mobing yapan müdürümün üstü ve üstünün üstü de maillerim3 dönmüyor ben ne yapayım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Maruz kaldım aslında maruz birakilmaya çalıştılar ama karşılığını misliyle verdim kanuni olarak mobbinge maruz kalan kişi iş akdini fesih edip bütün haklarını alabilir
Ben 2 senedir orada çalışıyorum dolayısıyla 2 senelik kıdem tazminatı pek bi şey olmaz. Ben mobing davası açıp tazminat ödemelerini istiyorum yüklü..
Ama bunun için şahit veya ispatin olması lazım zira karşı taraf yalan iddia deyip işin içinden siyrilabilir
Başka iş bak oradan tazminatini alip cikmaya bak şikayetle vs hiç birsey olmuyor senden şahit vs isterler bu devirdede kimse şahit olmaz sana geçmiş olsun tazminat haklarin icin avukatla görüsebilirsin.
Neden gizli şahit olmazlar m
Olmuyor mobingin ispatı zor sen yeni iş bak o aradada avukatla konuş nasil haklarini alarak haklı fesh yaparsin ya da haklarini alirsin onu arastir kaç yıldır orada çalisiyorsun?
4 sene ama 2 senedir kadrodaym
Neden ispat edemeyim. O KADAR YETKIMI ALDI BOS BIRAKTI BENI. BASTA DA COK IS VERDI. PERFORMANS YAPAMAYACAGIM HEDEFLER VERDI ITIRAZ EDINCE DE KARSI DURDU. ISIMIZDEN OLURUZ RESMIMIZ HADA KELLEMIZ ASILIR LAFLARI ILE CALISTIRDI. USTUME GELIYORSUN DIYINCE DE SAKAYDI.. DEDI
Mobing delil ister
Kanıt şahit
Ve sana gmre mobing olan iş yetine göre kuraldır vs
Ne mesala kural. Islerim yapmışım ama genel. mudur sunumlarına adini başkası yazmış.. İş yoğunluğu ticket sayıları ekipten daha fazla.. Ve strese bağlı hasta oldum chron..
Kanka boş stres yapma takıl kafana göre 25 yıllık çalışma hayatım var.
Kendini ypratma
Olmuyor ben hastayım ve hastayım diye beni atıl bıraktı ve sonra da şu an her yetkimiz aldı ise 2 gün gidiyoruz. boş oturup geleyim mi ya
Türkçen yokmu
Hızlı yazayım derken saçma olmuş kusura bakma..
Evet en Kıralını yaşadım
Ne yaptınız peki
Bu konuda kanıt olmadan zor. İstifa edip çık.
Yahu kanıt kanıt nedir kanıt. IK mail attım o sürede yoneticim yetkilerim hepsini almış şu an sistemlere giremiyorum. Al sana kanıt olur mu
Gidip der ki işini yeterince iyi yapamıyordu öyle uygun gördüm. Onu yapabiliyorsa yetki verilmiş demek oluyor. Emin ol gôrtûne güvenip mobbing yapan insanların b planı vardır.
Tamam bende iş yaptığım iş birimlerini şahit yazarım. YANI BOYLE BI SEY MI VAR BENI ATIL BIRAKAMAZ BOS DURUYORUM BEN
Nasıl yanii
Detay yazdim
Yazdın biliyem şaşırdım aq
Anlamadm
Yaptıklarına şaşırdım kanka insan hakları mahkemesine git donuna kadar alırsın git inadına mahkeme aç iyi bir avukat tut ben olsam gider iyi bir avukat tutarım avukata derim ne kadar kopara bilirsen kopar yarı yarıya sırf gıcıklık olsun diye
A... mın evladına bak hele