Diğer Arkadaşlar ya komşunun kapısı kilit yeri böyle dışında kaldı yapabileceğimiz bişey var mı? gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor resim yan gorunuyor sağa dogru yatirarak bakin telefonu öyle anlarsiniz 😄😄 Arkadaşlar ya komşunun kapısı kilit yeri böyle dışında kaldı yapabileceğimiz bişey var mı? Cevapla Telefon Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. tamirci çağırın bence 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. kapı kilidini aç bir tur kitlenmiş gibi görünüyor 0 4 Yorumla gskız21 1 yıl olmuyor işte kilit dönmüyor Yorumla Ustabilir 1 yıl anahtarı taktığın göbek kaymış olabilirileri geri kontrol edin göbek oynuyor mu Yorumla gskız21 1 yıl tamam dur gidimde yapim eve geldiydim ahhaha Yorumla gskız21 1 yıl yok olmuyor geldim eve Yorumla
Byrıdvan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Anahtar hareket ediyormu 0 8 Yorumla gskız21 1 yıl yok etmiyor Yorumla Byrıdvan2 1 yıl Çıkart anahtarı Yorumla gskız21 1 yıl cıkarttim Yorumla Byrıdvan2 1 yıl Çilingirciye kaç para verdin Yorumla gskız21 1 yıl yarın soruyum 😅 Yorumla Byrıdvan2 1 yıl Dm gel Yorumla gskız21 1 yıl yok saol Yorumla Byrıdvan2 1 yıl Ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
tamirci çağırın bence
kapı kilidini aç bir tur kitlenmiş gibi görünüyor
olmuyor işte kilit dönmüyor
anahtarı taktığın göbek kaymış olabilir
ileri geri kontrol edin göbek oynuyor mu
tamam dur gidimde yapim eve geldiydim ahhaha
yok olmuyor geldim eve
Anahtar hareket ediyormu
yok etmiyor