Diğer Dudağınızdaki kahve telvesini kimin silmesi gerektiğini söylim mi? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Ahahaha🙂Ramazanda kahve keyfi yapmaya başladım. Sanki daha lezzetli 🙂🌸 Güncellemeler1 yıl Pembeli eksik olduğu için hepinize söyleyemedim.🙂 Dudağınızdaki kahve telvesini kimin silmesi gerektiğini söylim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. Kahvede güzel duruyor gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. söyleyebilirsin evett 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım 😂 umarım kafa dengi birisi denk gelir 🤣 1 7 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @vexilion Yorumla vexilion 1 yıl Hobaa Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Kendisini tanımıyorum ama burdan Sevgi ve saygılarımlari gönderiyorum 🙋😊 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @NeyyMıstaffamNeyy teşekkür ederim gülüm eline emeğine sağlık 🙏🌺 Yorumla vexilion 1 yıl Selamlar ben yeni uye Vexi 💐sizlere de sevgiler ve saygılar sunuyorum Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @vexilion teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏🌺🥰 Yorumla vexilion 1 yıl @r_engarenkyollar ne demek bilmukabele efendim 💐 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ahahaha soruya bakk 😅🤓Beni cezbeden tek tarafi kahve oldu, ama soyle bakayim merak ettim 🙃 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 825 cevap paylaştı. Haydi söyle kim kim 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @ela_ya Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% 1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. O iş bende dilimle hallediyorum sjsj 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @pRoteinLover Yorumla
WiLD_ANGEEL Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yine kimle SHİPLEME yapıcaksın beni 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Johncois Yorumla
Farketsemneolur Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Ya Türk kahvesine içim gidiyor gün içinde susamıyorum adeta kahvesiyorum 2 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gereği yok kendim silerim 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Onu kendim silebilirim 😎 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım libido kadın djddjjd 1 0 Yorumla
ʟɪᴛᴛʟᴇᴘʀɪɴᴄᴇss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 2 3 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @banyoterligi2 ʟɪᴛᴛʟᴇᴘʀɪɴᴄᴇss 1 yıl Allah seni kahretmesin 😆🤣 NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @banyoterligi02 🙂
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 620 cevap paylaştı. Söyle 🤤 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @rojin35 Yorumla
Dfhhjhfdghf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Olm nasil soru bu fhkgg 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Merve296 Yorumla
vexilion Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 332 cevap paylaştı. Soyler misin ki 1 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Söyle 😂 1 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 775 cevap paylaştı. Söyle bari 1 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. Olur 🫠 1 0 Yorumla
Merve296 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 678 cevap paylaştı. söyle 1 0 Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 356 cevap paylaştı. Lütfen 1 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 0 Yorumla
Bileniyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Patlat bakalım 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @iyiinsanlarhalavar Yorumla Bileniyorum 1 yıl ögretmenmiş bide benim akademik kariyerin olmayışı sgjsfhsaf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kahvede güzel duruyor gadası
söyleyebilirsin evett
Hadi söyle bakalım 😂 umarım kafa dengi birisi denk gelir 🤣
@vexilion
Hobaa
Kendisini tanımıyorum ama burdan Sevgi ve saygılarımlari gönderiyorum 🙋😊
@NeyyMıstaffamNeyy teşekkür ederim gülüm eline emeğine sağlık 🙏🌺
Selamlar ben yeni uye Vexi 💐sizlere de sevgiler ve saygılar sunuyorum
@vexilion teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏🌺🥰