Diğer Bir itiraf yapın hadi dürüst olun biz bizeyiz kimse kimseyi tanımıyor zaten fazla burada? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Haydi benimde bir itirafım var karşılık olarak birazdan güncellemeye eklicem 😁😁😁😁 Güncellemeler1 yıl İsteyenin sonra görüşünüde kaldırırım itiraftan sonra sıkıntı yapmayın yani Güncellemeler1 yıl Grup yaptım gang bang ahshshshssh 😂😂😂şaka şaka be bir itirafım yok valla edecek Bir itiraf yapın hadi dürüst olun biz bizeyiz kimse kimseyi tanımıyor zaten fazla burada? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 552 cevap paylaştı. Benim gizli sakli yaptigim bisi yok zaten itiraf mayetinde sakliyor olmam gereken bisi de yok 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Bu sitenin itiraf sorularına itiraf ede ede itiraf kalmadı, az bekleyin de itiraf biriksin ulan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl MMF yaptım... Başka yaramazliklarda yaptım ama FFM yapmayı çok istiyorum... 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Alın bunu burdan Yorumla Soran 1 yıl övünüyor bide Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hastasın cidden... Ganbang diye şaka yaptığını itiraf ederken biz niye inanalım ki sana... İzliyorsun ama yaşayana saygın yok... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnsanlara ve Yaşadıklarına saygın yoksa şov yapma kendin ol... Yorumla
kemoderlerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ben hiç olmayacak biriyle oldum 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani oha kimle 😁 Yorumla Soran 1 yıl Kimle oldun Yorumla kemoderlerrr 1 yıl Söylemeyeyim millet yapıştırıyor hemen 😄 Yorumla kemoderlerrr 1 yıl Tamam olur Yorumla
KaradenizliBeyfendi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 373 cevap paylaştı. Çok kötü birsey yaptım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne yaptın ki Yorumla Soran 1 yıl Neyse ne söyle çekinme ya dök içini silerim istersen sonra hemen Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Gel söylim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dönem para için güzel kardeşliğim yapmıştım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani ne yaptın tam olarak para için Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Aklımdan geçen şey değildir umarım tobest 😂😂 Yorumla
Bigboysxx Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Benim kini biri duyarsa çok linçlenirim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden ki neyle ilgili bir itiraf ki bu kaldırırım hemen okuyup merak etme Yorumla Bigboysxx 1 yıl Artık açığım diyemem. sadece sana diyebilirim. Sen at sy Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben aslında kadınım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ne diyorsun sen nasıl yani 😁 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Kızım ama erkekler yürümesin diye erkek profili açtım Yorumla Soran 1 yıl O değilde fotoğraf hiç fake durmuyor ama kızlar yazabilir seni gerçekten erkek sanıp hoşlanıp bari onlara gerçeği söyle Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hee Yorumla Soran 1 yıl Ne he dkfjdjddj Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne desem bilemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim gizli sakli yaptigim bisi yok zaten itiraf mayetinde sakliyor olmam gereken bisi de yok
Bu sitenin itiraf sorularına itiraf ede ede itiraf kalmadı, az bekleyin de itiraf biriksin ulan
MMF yaptım... Başka yaramazliklarda yaptım ama FFM yapmayı çok istiyorum...
Alın bunu burdan
övünüyor bide
Hastasın cidden... Ganbang diye şaka yaptığını itiraf ederken biz niye inanalım ki sana...
İzliyorsun ama yaşayana saygın yok...
İnsanlara ve Yaşadıklarına saygın yoksa şov yapma kendin ol...
Ben hiç olmayacak biriyle oldum
Nasıl yani oha kimle 😁
Kimle oldun
Söylemeyeyim millet yapıştırıyor hemen 😄
Tamam olur
Çok kötü birsey yaptım
Ne yaptın ki
Neyse ne söyle çekinme ya dök içini silerim istersen sonra hemen
Gel söylim
Ne etsem bilemedim 🤔😁
Dönem para için güzel kardeşliğim yapmıştım
Nasıl yani ne yaptın tam olarak para için
😂😂
Aklımdan geçen şey değildir umarım tobest 😂😂
Yok kii
Benim kini biri duyarsa çok linçlenirim
Neden ki neyle ilgili bir itiraf ki bu kaldırırım hemen okuyup merak etme
Artık açığım diyemem. sadece sana diyebilirim. Sen at sy
Ben aslında kadınım
Ne diyorsun sen nasıl yani 😁
Kızım ama erkekler yürümesin diye erkek profili açtım
O değilde fotoğraf hiç fake durmuyor ama kızlar yazabilir seni gerçekten erkek sanıp hoşlanıp bari onlara gerçeği söyle
Hee
Ne he dkfjdjddj
Sen bence erkeksin
Ne desem bilemedim
Yasak ilişkim var