Merhaba, arkadaşlar.
1 aydır köye gittim, keşke gitmeseydim diyorum.
1 aydır farklı yerlerde saat 02:00 civarlarında, kişiler görülüyor. Bir kere annem eşim civcivler yem vermek için kümese doğru gittiler, bir kişi evin arkasından dolaşıyordu siyah elbiselimiş.
El feneri tuttuğu an kaçmış, bende çıktım dışarıya çoktan kaçmıştı.
Amcam, komşularda görmüş. Amcam iki kişi girmiş sırtlarında küçük çantalar varmış dediler.
Bunlar kim? Ben bile köyün yerlisi olarak köyü bilmeme rağmen tek başıma gece çıkmam. Zatek sokak lambası yok, küçük ev lambaları vat zifiri karanlık.
Bular hırsız mı? İstihbarat mı?
Hırsız olsa bir iki kere köylüler tarafından görüldüğünde birdaha gelmez, jandarma köyde iki kamera vardır bakıp gittiler. Hatta kızıdılar niye bize bildirmiyorsunuz diye, istihbarat olsa bile jandarma söylemez.
1 aydır kabus yaşıyoruz, şimdi ateş etsem ölse ben suçluyum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Köyde her türlü şey mevcuttur temkinli olmak gerekir
Knk teşekkür ederim, zaten boş geçmiyorum. İnsan bi tedirgin oluyor. Kırsal alan ve bunlar ne amaçla geliyorlar, istihbarat olsa korkmam, acaba askeri istihbarat keşif yapıyor olabilir mi?
Havaya ateş et kaçsınlar
Kardeşim inan 4 defadır görüyoruz, ateş ediyoruz adamlar ara sıra geliyorlar. Askeri istihbarat kırsal alanlara da devriye yapar mı?
Yapmaz köy halkı bellidir. İstihbarat olursa gündüz gelir gider. Böyle gizli gece korkutacak şekilde iş olmaz. Hele ateş ettikten sonra hiç olmaz. Dışarıda önemli bir eşyanız mı var? Gördüğünüzde ne yaparken görüyorsunuz
Ya Telin dışında geziniyordu, yengem de görmüş. Bizi gördüğü an köyün dışına kaçmış, amcamın evi köyün dışında bir kere oda görmüş iki kişi sırtlarında küçük çantalar varmış.
Hatta 2017 de şafak operasyonu yapıldı, terörle bağlantılı kişiler yakalandı. Lakin kaç yıl geçmiş bunlar kim ne amaçla gelmiş hırsızlık hiç yaşanmadı,.
Tuhaf cidden
Aynen 28 yaşındayım, hiç böyle olay girmedim. Belki biz görmedim her gün ya da ayda bir gelmiş olabilirler, hırsız olsa havaya ateş açsak gelmezler bunlar bu olaydan sonra gene bahçede geziyorlardı, köpekler kovaladı yaklamadılar
Köyün gençleri eğlence olsun diye yapıyorlar desem, köyde genç yok çoğu merkezde. Onlar olsa bile buna cesaret etmezler.
Köpek nasıl yaklayamıyor.
Bilmiyorum