Son zamanlar da Ece Gürel'inde bu tarz bir olaydan sonra ölümüne şahit olduk. Büyü ve cadilik işleri gercekten olagan seyler ve inaniyorum. Blair Cadisi filmide bunu konu ediyordu peki siz nasil buluyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlar da Ece Gürel'inde bu tarz bir olaydan sonra ölümüne şahit olduk. Büyü ve cadilik işleri gercekten olagan seyler ve inaniyorum. Blair Cadisi filmide bunu konu ediyordu peki siz nasil buluyorsunuz?

Kesinlikle büyü ve cadılık işlerine inanıyorum ve paranormal olayları ilginç buluyorum ODTÜ lü öğrenclerin yaptikları ayin vardı çok ilgimi çeken bir de kardeleler olayı.( Kötü bir şey söylemek istemiyorum ama zaten fotoğraf kadar kötü olamaz fazla korutucu bir seçim olmuş)🐸🐸🐸🐸🐸🐸
Aslinda bir gun deneyim yapmak lazim
Hiç gerek yok ben canıma susamadım birader 🐸🐸🐸💅
SultanAhmet'in orada 180 yillik bir ev oldugu ve kimsenin satin almadigi soyleniyor. Henuz cekim yapabilende cikmadi orada bir gece gecirmek lazim
Sen bir önden git bakalım gelmez isen merak etme biz seni almaya geliriz💅💅💅
Buyu yapan fal bakanlarda bu tür şeyler olabilir. İlk zamanlar hersey iyi geçer ama zamanla hersey kötüye gider intihara zorlanmalar bbaşlar. Biz bunları tedavi ediyoruz. Yaşadıkları film sahnesi değil gerçek. Uzak durun buyu ve faldan
Cevap
4Cevap
hayır saçma bulurum
Gece gece bu resim neeee bu resimdekiler kovalasin seni
Her tarafin bunlarla dolu ama goremiyorsunuz. Onlara seslenirsen seni bulurlar...
Cadılık büyücülük dür büyü ile uğraşan başına cin musallatları cin çarpması oluyor büyü haramdır kesinlikle uzak durulmalı
ece gürel olayı ne alaka?
Ayine kurban oldu. Tarikat işiydi
Neye inanırsan onu çekersin
Zaten ilginçler resim çok tatlı
gece gece korktum ya
Korksakta gercekler. Bunlar her yerde sadece anahtar kelimeler ve onlara erişim saglamak bu kadar basit
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar