Kadının yasadıklarına bakınnn 🙈🙈🙈?

Bir ablamiz var Buyuk bir ünlü restorantta calisiyor kadin oranin sahibide kodaman bir adam Lütfü bey mafya babasi ve aşiret bide oynaşı metresi var adamin Alev hanim oda halkla iliskiler müdiresi restorantta elit ukala biryer kadinda acik sacik giyinen 30yaslarinda bir kasar Bizim tuvalet temizlikçisi nazmiyeyi hep itip kakiyorlar kadina bir gun tekme atti topuklu ayakkabisiyla bizim nazmiyede tıfıl bi kadin ezik mizaçlı onun popona tekme atmis Alev hanim buda kulozetlerin oraya yuvarlanmis ama topuklu ayakkabisinin sivri ucu Nazmiye ablanin makatına girmis makati patlamis kadıncağızın 😭 hala tedavi oluyor ur cikmis en son orasinda makat kanseri yani (popo kanseri) oldun demis doktorlar Lütfü beye durumu anlatmaya gittiginde alev hanimla dosyalara bakarlarken yakalamis onlari Alev hanim lütfü beyin kucağındaymış 😲😲 sonra bunlar Nazmiye ablanin odaya girmesiyle cok sinirlenmisler tabi amelyat parasi makat kanseriyim falan derken nazmiye abla Lütfü bey silahini cikarmis bacagına sıkarım nazmiye canımı sıkma git heladaki bokları elinle temizle sana ceza demis suların vanalarınıda kapatmıslar kadına eziyet olsun diye 😭 Nazmiye ablada elleriyle mega boy cöp poşetine bokları koymuş sonra sular kesik oldugu icin ellerini yikiyamamis ama kendisi diyorki "temizlik benim vazgeçilmez tutkum hela sektöründe ve hijyen alanında çalışıp insanlara hizmet etmek vazgeçilmezim" diyor sonra sular kesik oldugu icin ellerini peceteyle silmis hafiften kahverengi lekeler kalmis sadce tirnaklarinin arasina dolan boklarida kürdanla temizlemis Alev hanimda tuvalete hep girdiginde sifona basmazmis yumruk kadar bokunu birakir cikarmis sifon dugmesine basarak elime mikroplandirmam Nazmiye karısı ne güne duruyo temizlesin iste hahahah diyormus hep Nazmiye ablamızda alev hanım icin diyorki "Allah yukarda Alev hanim titiz kadin sifona basip elini korletmez birakir dışkısını cikar ve tuvalet sonrasi hep ellerini kakao ve gül özlü kremler sürer cok bakimli ve titiz hanimdir" diyor Ama Nazmiye ablamizin başına tak etmis artik hergun eziyet hergün itilip kakılmak canına yetmis ama istende ayrılamıyor cunku Lütfü bey mafya babası ve aşiret lideri bacagima sıkar korkuyorum diyor hergunde dayak yiyor hem Alev hanimdan Hem lütfü beyden ne olacak bu kadıncağızın sıkıntıları cok üzülüyorum 😭😭😭😭

Kadının yasadıklarına bakınnn 🙈🙈🙈?