Red Pille dair Temel İtirazlarım
1. Evrim diye bir şey yoktur. Dolayısıyla da Evrimsel Psikoloji diye bir bilim de olamaz. Dolayısıyla Red Pillin bilimsel olduğu iddia edilemez.
2. Red Pill tekil ve dar çerçevede toplanmış örneklemler kadın ve erkek doğasını aşırı genellemeci bir tutum içerisinde ele alıyor. Her erkek aynı toprağın mahsulü değildir. Her kadın da aynı tornadan çıkmamıştır.
3. Red Pill, kadınların 25 yaşından sonra değer kaybettiğini, erkeğin de 30 yaşından sonra değer kazandığını iddia ediyor. Bu düşünce ne mantık, ne de pratik örnekler üzerinden gerçeği yansıtmaz. Hiçbir kadının 25 yaşından sonra piyasa değeri düşmez, aksine kadınlar Türkiye'de en az 50 yaşına kadar her türlü alıcı bulur. Erkeklerinin çoğu da 30 yaşından sonra göbeklenip kelleşir.
4. Red Pill, başından beri kadın erkek doğasını açıklama misyonunda olduğunu iddia ederken bugün geldiğimiz noktada ise toplumda kadın düşmanlığı pompalayan bir prakseoloje evrilmiştir.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğru olduğu noktalar var lakin çoğunluğu Faso fiso
Ev. Psikoloji diye bir bilim olamaz ha vay be aynştayn seni
Biz evrime değil yaratılışa inanırız. Kainatın hiçbir yerinde ve zamanında evrimleşmek diye bir şey yoktur.
Dünyaya mı ışınlandık belkş allah evirerek yarattı ne biliyosun
Modern genetik, hiçbir canlının bir diğerinden evrimleşmediğini, her canlının kendi türünde yaratıldığını kanıtlamıştır.
Vay be şimdide bilimden yana olduk
Bir de unutmadan şu hipergami yalanına parmak basayım. Kadınlar öyle tarif edildiği gibi yüksek değerli alfa erkeklerle falan olmuyor.
Etrafıma bakıyorum. Kadınların sevgili olduğu ya da evlendiği erkeklerin yüzde 80'i zengin de değil, yakışıklı da değil, cesur erkekler de değil, zeki adamlar da değil. Tek ortak özellikleri tavuk b. ku gibi önlerine gelen kadına yapışıp ilişki dilenen yüzsüz o. ospu çocukları olmaları...
TAkıldıkları başka evlendikleri başka dmeekki
Heeee açıklayamadığınız her b. ka da bulduğunuz bahane kadının namusuna iftira atmak. Bu bile ne kadar ilkel beyinli, cinsiyetçi, kadın düşmanı faşist bir tarikatın müritleri olduğunuzu ortaya koyuyor.
Red Pill hiçbir yönüyle bilimsel falan değildir. Her yönüyle düpedüz Katolik Kilisesi ruhbanlığıdır anladın mı?
Ne diyon kanka ya
Red pill'in haklı olduğu yönü daha fazla
Red Pillin yukarıda saydığım en temel konulardaki hatalı ve önyargılı tutumu, bütün doğrularını görüyor maalesef.
Ben Red Pill alıp da yaşamını düzene oturtmuş, doğru dürüst bir ilişkisi olan, kendisiyle, kadınlarla ve hayatla barışık bir tane insan evladı görmedim.
Red Pill hiçbir derde deva, hiçbir hastalığa şifa olmadığı gibi sentetik uyuşturucudan bile daha tehlikeli bir prakseoloji hâline gelmiştir Türkiye'de.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!