Annem günlüğümü almış?

Arkadaşlar selam, 2023 kasımdan 2024 ekime kadar falan düzenli tuttuğum bir günlüğüm vardı, başıma gelebilecek şeyleri az çok tahmin ettiğim için Göktürk alfabesi ile Kiril alfabesini mixleyip o şekilde yazıyordum. Defter bitince başka deftere geçeyim dedim defteri bir kenara attım. Başka deftere de geçmedim aslında bıraktım kaldı. Neyse, devlet sırrı falan sakladığımdan değil günlük olaylardan insanlar hakkındaki düşüncelerimden dini düşüncelerimden farklı konulardaki görüşlerimden falan bahsediyordum, kendimce gelecekteki kendime bu şekilde bir anı bırakıyordum. Geçenlerde aklıma düştü açıp okuyasım geldi aradım aradım bulamadım. Odamdan başka yere gitmiş de olamaz yine de evi aradım yok. Anneme sordum biraz şüpheli bir cevap verdi. O an bir işkillendim, arada telefonumu falan da kurcalarken bulurum çünkü. Arada üzerinden göndermeler yaparak Allah Allah nereye gider bu defter gibi şeyler söyledim. Defteri de bana kendisi hediye etmişti biliyor neye benzediğini. Bugün artık dayanamadım bir yandan annemden şüphelendiğim için kendimi kötü de hissederek giriştim dolabına bir de ne göreyim orada duruyor öylece. Okumuş mudur bilemem ama güvenim öyle böyle kırılmadı. Onu oradan nasıl alabilirim? Gidip kadına sen benim günlüğümü almışsın da diyemem çünkü dolabını kurcaladığım için haklıyken haksız konuma düşerim. Ne olur bir akıl verin bana.

Annem günlüğümü almış?