Diğer Mesleğinle ilgili bir özellik söyle, ben de mesleğini tahmin etmeye çalışayım olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 211 Yapay Zekaya Sor Umarım doğru bilirim Güncellemeler1 yıl Sorumu beğenip destekleyen herkese teşekkürlerimi sunarım 🫶 Mesleğinle ilgili bir özellik söyle, ben de mesleğini tahmin etmeye çalışayım olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. mesleğim yok maalesef 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Olsun olmak zorunda değil 🌸 u Barış_LonelyForever 1 yıl eski hesabınız var mıydı sitede daha önce 🌸 Soran 1 yıl Hayır, yoktu. Neden sordunuz? u Barış_LonelyForever 1 yıl hiç merak ettim sadece :) Soran 1 yıl Peki ☺️ u Barış_LonelyForever 1 yıl ☺️
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. 220 v gadası 0 4 Yorumla Soran 1 yıl elektrik mühendisi? Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Elektronik teknikeriyim Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel başarılarının devamını dilerim gadası Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Teşekkür ederim 🙃 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında iki, mesleğim var, ikisi içinde ip, ucu vereyim 1.) tüm gün yoldayım çoğunlukla2) gece çalışıyorum 2 2 2 şeklinde ☺ 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 1) otobüs ya da kamyon şöförü olabilir misin? Ya da kargocu? 2) güvenlik görevlisi Yorumla HeadSh0t 1 yıl Evet doğru tebrik ederim ☺ Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla HeadSh0t 1 yıl Rica ederım Yorumla
Blair_666 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Her gün sabahtan kalkıp gidiyorsun ödev var sunum var var da var gitmezsen yok yaziliyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Öğrenci 🥹 Yorumla Blair_666 1 yıl Bildin🥹 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 529 cevap paylaştı. Merhaba,Tek teker, paketiniz hazır, yemek sepeti! 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Merhaba 😃Kolay gelsin. Güzel ve zorlu bir meslek Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Hahaah 😅Evet güzel ve zorlu 😅 insanlar ile uğraşmak zor çünkü pek insan yok 😅 insanlar hayvanlaşmış hayvanlar da tersi insancıl 😅 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl en büyük stres kaynağı insandır ama insan olmazsa mesleğimin bir anlamı da olmaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Psikolog, doktor? Yorumla koyamamyerinesanki 1 yıl ikincisi doğru Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% 1 yıl Benimki basit havale eftler yetişti mi işlemler yapıldı mi ödemeler tamam mi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Finansal işlemler veya bankacılık işlemleri mi Yorumla atomxyz 1 yıl Aynen öyle firmada finans uzmanıyım muhasebeye de yardim ediyorum Yorumla Soran 1 yıl Ya başarıların devamını dilerim 🌸 Yorumla atomxyz 1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tadına doyum olmaz sabahları Nedir? Börek 😄 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Fırıncı 😂 Yorumla Paşazade02 1 yıl Hay Allah nerden bildin acaba 😄çok zekisin 🌹💐10 puan benden Yorumla Soran 1 yıl Hahaha teşekkürler ☺️ 😂 Yorumla Paşazade02 1 yıl Ama fırıncı numarası yaptım 😄Normalde çiziyorum sürekli? 🖌️ Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Türkiye'de beyaz yaka olup herhangi bir değeri yok. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İnsan kaynakları filan mısın Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl Mühendis Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Meslekten ziyade, bir süre kendi isteğimle yapacağım şey 💵💵💶💶Mimarım aslında 1 0 Yorumla
Yoruyorbeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Saatlerce birşeyler anlatabilirim? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Öğretmen Yorumla Yoruyorbeee 1 yıl Tahmini kolaydı zaten😂 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Gece yarılarına kadar otellerde kalabiliyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Otel çalışanı? Yorumla Pijamaterlijj 1 yıl Sayılır aşçıyım Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 605 cevap paylaştı. Takım çantasıyla gelirim evlere :D 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Tesisatçı? 🤣 Yorumla s LastGuest 1 yıl Töbest sdfgsd :D tutmadı Yorumla Soran 1 yıl Güvenlik sistemi kurulum uzmanı filan mısın Yorumla s LastGuest 1 yıl Cam ve pencere işleri diyelim :D tabi sineklerden de koruyorum sdfg Yorumla Soran 1 yıl Pencere , sineklik montajcısı mısın? Dikkatli ol tehlikeli meslekmiş Yorumla s LastGuest 1 yıl 18 yıl önce başlamıştım bu işlere. Ustalığım var:) teşekkür ederimm tabi dikkat ederim. Ticaretin her türlüsünü seviyorum. Yorumla Soran 1 yıl Allah kolaylık versin. Ama yine de can tehlikesi olan mesleklerde elim ister istemez yüreğime gidiyor 🥹 Yorumla s LastGuest 1 yıl Biz erkeğiz bize bir şey olmaz:') Yorumla Soran 1 yıl İnşAllah olmaması temennisiyle prens bey 🤴 Yorumla s LastGuest 1 yıl Güzel dualarınız prensleri korur, prensessss. Yorumla Soran 1 yıl Dualarım sizinle prensim 😆 Yorumla s LastGuest 1 yıl Teşekkür ederim :D Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hiçbir iş yapmadan evde oturmak sence? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ev erkeği :D Assassinn 1 yıl 😂😂
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Olmaz sıra bozulur 🤣 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ne sırası kız 😂 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Burcumu tahmin etmedin 🤭 Yorumla Soran 1 yıl Aaaa hemen o soruya koşuyorum o esnada sende buraya yorumunu yaz Yorumla u Aybuke6 1 yıl Aklıma bir şeyler geliyor ama hemen bulursun😅 sıra desem nasıl olur acaba 😅 Yorumla Soran 1 yıl Öğretmen ? 😅 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Haha o da kolay olmuş demek 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hihihi 😏 Yorumla u Aybuke6 1 yıl İlk görüşümden çaktırmıştım biraz 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet biraz öyle olmuş 😂 Yorumla
fezanurr06 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl kelimelerin anlam ve yazımı, kompozisyon vs vs... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Türkçe öğretmeni Yorumla fezanurr06 1 yıl Aynen öyle diyelim türk dili ve edebiyatı Yorumla
dursunzaman_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hiç kazancı yok🥲 üstüne para veriyorsun🥲 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Allah Allah o neydi gız 😂 Yorumla dursunzaman_ 1 yıl Öğrenciyim😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahahaha Allah seni kahretmesin ne güldüm 😂 Yorumla dursunzaman_ 1 yıl Nxnxnxnx deliyim ben🤪 Yorumla Soran 1 yıl Tatlı olanından ama Yorumla dursunzaman_ 1 yıl Ay gerçekten tatlı mıyım🥹 Yorumla Soran 1 yıl Evet 🥹 Yorumla dursunzaman_ 1 yıl Kimse uzun zamandır bana tatlısın dememişti🥹 Yorumla Soran 1 yıl Ya kıyamam sana 🥺 Yorumla dursunzaman_ 1 yıl Kız bu xper niye artmıyor bir türlü😄 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bütün dünyada aynı dili kullanıyor 0 10 Yorumla Soran 1 yıl İngilizce öğretmeni misin Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Hayır normal bir alfabe değil Yorumla Soran 1 yıl Ay bilemedim Çince ve Japonca diyecem de onlar da yaygın değil ki Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Son bi ipucu vericem eğer bilemezsen söylerim. Normal ağızdan konuşulan bir dil değil ama çok yaygın her gün senin de duyduğuna eminim Yorumla Soran 1 yıl İşaret dili filan mı? Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Hayır notalar. İşaret dilini nasıl duyacaz ki? Mesleğim de müzik yani Yorumla Soran 1 yıl Aaaa 🙄 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Doğru dimi sen de her gün müzik dinlerken duymuş oluyorsun Yorumla Soran 1 yıl Ruhun gıdasıdır desen bilirdim direkt 🙄 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Öyle çok çabuk biterdi oyun Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Söylersem belli olacak 😅 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Belli olmayacak şekilde ip ucu ver Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Böyle yönetiyorsun 0 25 Yorumla Soran 1 yıl Yönetici? 😂 Yorumla Kupid 1 yıl Dhdhdgdgddhdgdg çok genel daralt Yorumla Soran 1 yıl İdareci? 😂 Yorumla Kupid 1 yıl Biraz daha statülı Yorumla Soran 1 yıl CEO 😂 Yorumla Kupid 1 yıl Bir tık altı djdjdjd Yorumla Soran 1 yıl Kafam karıştı yahu hahaha Yorumla Kupid 1 yıl Doğru ilerledin halbuki şaşırtıcı bir şekilde nfnfnfdk Yorumla Soran 1 yıl Aaaa ben her zaman doğru ilerliyorum lütfen 😂 Yorumla Kupid 1 yıl Çok iddialı devam et sjdhdjd Yorumla Soran 1 yıl Etmiyorum yastayım aklım karıştı 😂 Yorumla Kupid 1 yıl Ne alaka imdat dhddhd Yorumla Soran 1 yıl Artık düzgün ilerleyemeyeceğimi anlayınca bir bahane buluyorum ortak hahaha Yorumla Kupid 1 yıl Ne ara. ortak olduk imdat dbdhdhd Yorumla Soran 1 yıl daha demin arkadaşın için yasta değil miydik ya onu kast ediyorum bunadı bu üzüntüden imdat 😂 Yorumla Kupid 1 yıl Hadi len djddhdj Yorumla Soran 1 yıl Len mi çok ayıp beyfendi neden öyle diyorsunuz kırıldım gücendim darıldım 😂 Yorumla Kupid 1 yıl Kahve mi içtim kendime geldim çok şükür ya Yorumla Soran 1 yıl Afiyet bal şeker olsun da hani bana kahve? Yorumla Kupid 1 yıl Sonraki partiye yetiş kgjghgh Yorumla Soran 1 yıl Yok ben şimdi istiyorum yapta gel hadi 🥺 Yorumla Kupid 1 yıl olmaz valla şu an mola işim var onlara bakmam lazım Yorumla Soran 1 yıl Pegh 🤨😒 Yorumla Kupid 1 yıl o ne demek be dsşlgksdş Yorumla Soran 1 yıl Bir kahve ısmarlasan ne olurdu demek Yorumla
Envergul0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Uçak Mühendisliği 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tebrikler 🎊 Yorumla
Sosyopat_Birisi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Maçlar oluyor 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Hakem misin? Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Yok :D Yorumla Soran 1 yıl Sporcu musun? Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Voleybol? Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Onu da yapıyorum ama o değill istersen söyleyebilirim Yorumla Soran 1 yıl Memnun olurum Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Dövüş sporlarını yapıyorum tekvando, kickboks ve karate Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Güzel soru Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim. Başarınızın devamını dilerim Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Bende teşekkür ederim Yorumla
jackass1903 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 340 cevap paylaştı. Vergi. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl vergi dairesinde çalışan mısın Yorumla jackass1903 1 yıl Oha maliye falan demeni bekliyordum direkt açık adres verdi 😂 Yorumla Soran 1 yıl hahaha :D Yorumla jackass1903 1 yıl X Vergi Dairesi diyeceksin diye korktum 😄 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Renkler 😂😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ressam 👨🎨 Yorumla Besiktas7834 1 yıl Hayatta bulamazsın söyleyeyim o yüzden , renk uzmanlığı Yorumla
xfhvx Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. Mala 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Duvar ustası Yorumla xfhvx 1 yıl Temelden çatıya inşaat duvarda var teşekkürler Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Bütçe 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Finansal? Yorumla Psikolojisigidik 1 yıl Yok Yorumla Soran 1 yıl İnsan kaynakları filan mı Yorumla Psikolojisigidik 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Allah Allah ne ki Yorumla Psikolojisigidik 1 yıl Maliye Yorumla Soran 1 yıl Hiç aklıma gelmezdi vallahi tebrik ederim Yorumla Psikolojisigidik 1 yıl Ben hemen bilirsin diye düşünmüştüm aslında Yorumla Soran 1 yıl Kafam dağınık kusura bakma o yüzden bilemedim Yorumla
userrr1234567890 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Adobe:) 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Mimar mısın Yorumla userrr1234567890 1 yıl Degilim, biraz daha düsün net bulursun Yorumla Soran 1 yıl Grafik tasarımı? Yorumla userrr1234567890 1 yıl Evett Yorumla Soran 1 yıl 🥳🎊 Yorumla
Eymen_24 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Yazılım, otomasyon teknolojileri (bil bakalım) 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Otomasyon mühendisi olabilir misin Yorumla Eymen_24 1 yıl Hayır genellikle kimse bilmez güncel olarak önemli ve gelecek vaad eden bir meslek Yorumla Soran 1 yıl Yazılımcı da değilsiniz bilinen bir meslek çünkü o da vallahi sizinkisini tahmin edemedim Yorumla Eymen_24 1 yıl Mekatronik mühendisi Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. Gece gündüz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu nasıl ip ucu yahu 😂 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uluslararası. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Global pazarlama uzmanı filan mısın? Yorumla Eru_Illuvatar 1 yıl Hayır bilemedin. Yorumla Soran 1 yıl Uluslararası bir holdingte filan mı çalışıyorsun? Yorumla
BBCbunudagizle Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Para babasi 😎 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ticaret mi? 😂 Yorumla BBCbunudagizle 1 yıl Evet 🤣 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok stresli bi iş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sağlık personeli filan mısın Yorumla suskun_34 1 yıl Hayır Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. insanla alakali 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bakar dururum 😄 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Güvenlik görevlisi? Yorumla by_kowboy 1 yıl Değil Bilemedin 😄 bakım onarım. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Para 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar güzel bir ip ucu cidden 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haydaa sjsjsjshs denetim Yorumla Soran 1 yıl Müfettiş filan mısınız? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yesss yaklaştım Yorumla Soran 1 yıl Teftiş kurulu uzmanı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ✅ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İT Audit ve Financial Audit Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel başarılar diliyorum size Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmukabele Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Uyap 0 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet senin nr Yorumla Soran 1 yıl prensessim ben :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle mi hic bu meslekten tanidigim olmamisti tanişabilir miyiz acaba Yorumla Soran 1 yıl Sorularda denk geldikçe neden olmasın beyefendi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece sorular icibde mi Yorumla Soran 1 yıl özelden kimseyle konuşmuyorum üzgünüm beyefendi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Boks eldiveni hshdj 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Boksör hahah Cevap sahibi 1 yıl Helal sana yusifi jsjsjjd
Elifovali007 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bir şey belirtmemişsin ki olur diyorsun Yorumla
DarkAkre Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Milletle uğraşmak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Psikolog? Yorumla DarkAkre 1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
mesleğim yok maalesef
Olsun olmak zorunda değil 🌸
eski hesabınız var mıydı sitede daha önce 🌸
Hayır, yoktu. Neden sordunuz?
hiç merak ettim sadece :)
Peki ☺️
☺️
220 v gadası
elektrik mühendisi?
Elektronik teknikeriyim
Ne güzel başarılarının devamını dilerim gadası
Teşekkür ederim 🙃
Aslında iki, mesleğim var, ikisi içinde ip, ucu vereyim
1.) tüm gün yoldayım çoğunlukla
2) gece çalışıyorum 2 2 2 şeklinde ☺
1) otobüs ya da kamyon şöförü olabilir misin? Ya da kargocu?
2) güvenlik görevlisi
Evet doğru tebrik ederim ☺
Teşekkür ederim
Rica ederım
Her gün sabahtan kalkıp gidiyorsun ödev var sunum var var da var gitmezsen yok yaziliyorsun
Öğrenci 🥹
Bildin🥹
Merhaba,
Tek teker, paketiniz hazır, yemek sepeti! 😅
Merhaba 😃Kolay gelsin. Güzel ve zorlu bir meslek
Hahaah 😅Evet güzel ve zorlu 😅 insanlar ile uğraşmak zor çünkü pek insan yok 😅 insanlar hayvanlaşmış hayvanlar da tersi insancıl 😅
en büyük stres kaynağı insandır ama insan olmazsa mesleğimin bir anlamı da olmaz
Psikolog, doktor?
ikincisi doğru
Benimki basit havale eftler yetişti mi işlemler yapıldı mi ödemeler tamam mi
Finansal işlemler veya bankacılık işlemleri mi
Aynen öyle firmada finans uzmanıyım muhasebeye de yardim ediyorum
Ya başarıların devamını dilerim 🌸
Çok teşekkür ederim
Tadına doyum olmaz sabahları
Nedir?
Börek 😄
Fırıncı 😂
Hay Allah nerden bildin acaba 😄çok zekisin 🌹💐10 puan benden
Hahaha teşekkürler ☺️ 😂
Ama fırıncı numarası yaptım 😄
Normalde çiziyorum sürekli? 🖌️
Türkiye'de beyaz yaka olup herhangi bir değeri yok.
İnsan kaynakları filan mısın
Mühendis
Meslekten ziyade, bir süre kendi isteğimle yapacağım şey 💵💵💶💶
Mimarım aslında
Saatlerce birşeyler anlatabilirim?
Öğretmen
Tahmini kolaydı zaten😂
Gece yarılarına kadar otellerde kalabiliyorum
Otel çalışanı?
Sayılır aşçıyım
Ne güzel
Takım çantasıyla gelirim evlere :D
Tesisatçı? 🤣
Töbest sdfgsd :D tutmadı
Güvenlik sistemi kurulum uzmanı filan mısın
Cam ve pencere işleri diyelim :D tabi sineklerden de koruyorum sdfg
Pencere , sineklik montajcısı mısın? Dikkatli ol tehlikeli meslekmiş
18 yıl önce başlamıştım bu işlere. Ustalığım var:) teşekkür ederimm tabi dikkat ederim. Ticaretin her türlüsünü seviyorum.
Allah kolaylık versin. Ama yine de can tehlikesi olan mesleklerde elim ister istemez yüreğime gidiyor 🥹
Biz erkeğiz bize bir şey olmaz:')
İnşAllah olmaması temennisiyle prens bey 🤴
Güzel dualarınız prensleri korur, prensessss.
Dualarım sizinle prensim 😆
Teşekkür ederim :D
Rica ederim
Hiçbir iş yapmadan evde oturmak sence?
ev erkeği :D
😂😂
Olmaz sıra bozulur 🤣
Ne sırası kız 😂
Burcumu tahmin etmedin 🤭
Aaaa hemen o soruya koşuyorum o esnada sende buraya yorumunu yaz
Aklıma bir şeyler geliyor ama hemen bulursun😅 sıra desem nasıl olur acaba 😅
Öğretmen ? 😅
Haha o da kolay olmuş demek 🤣
Hihihi 😏
İlk görüşümden çaktırmıştım biraz 😂😂
Evet biraz öyle olmuş 😂
kelimelerin anlam ve yazımı, kompozisyon vs vs...
Türkçe öğretmeni
Aynen öyle diyelim türk dili ve edebiyatı
Hiç kazancı yok🥲 üstüne para veriyorsun🥲
Allah Allah o neydi gız 😂
Öğrenciyim😂
Hahahaha Allah seni kahretmesin ne güldüm 😂
Nxnxnxnx deliyim ben🤪
Tatlı olanından ama
Ay gerçekten tatlı mıyım🥹
Evet 🥹
Kimse uzun zamandır bana tatlısın dememişti🥹
Ya kıyamam sana 🥺
Kız bu xper niye artmıyor bir türlü😄
Bütün dünyada aynı dili kullanıyor
İngilizce öğretmeni misin
Hayır normal bir alfabe değil
Ay bilemedim Çince ve Japonca diyecem de onlar da yaygın değil ki
Son bi ipucu vericem eğer bilemezsen söylerim. Normal ağızdan konuşulan bir dil değil ama çok yaygın her gün senin de duyduğuna eminim
İşaret dili filan mı?
Hayır notalar. İşaret dilini nasıl duyacaz ki? Mesleğim de müzik yani
Aaaa 🙄
Doğru dimi sen de her gün müzik dinlerken duymuş oluyorsun
Ruhun gıdasıdır desen bilirdim direkt 🙄
Öyle çok çabuk biterdi oyun
Söylersem belli olacak 😅
Belli olmayacak şekilde ip ucu ver
Tesselation
Hadi bakem
Cad desem?
İpucu ⚙️🔧 📑
İki kol sallanıp iki ayak yürüyor
4 ay tatilim var benim
Böyle yönetiyorsun
Yönetici? 😂
Dhdhdgdgddhdgdg çok genel daralt
İdareci? 😂
Biraz daha statülı
CEO 😂
Bir tık altı djdjdjd
Kafam karıştı yahu hahaha
Doğru ilerledin halbuki şaşırtıcı bir şekilde nfnfnfdk
Aaaa ben her zaman doğru ilerliyorum lütfen 😂
Çok iddialı devam et sjdhdjd
Etmiyorum yastayım aklım karıştı 😂
Ne alaka imdat dhddhd
Artık düzgün ilerleyemeyeceğimi anlayınca bir bahane buluyorum ortak hahaha
Ne ara. ortak olduk imdat dbdhdhd
daha demin arkadaşın için yasta değil miydik ya onu kast ediyorum bunadı bu üzüntüden imdat 😂
Hadi len djddhdj
Len mi çok ayıp beyfendi neden öyle diyorsunuz kırıldım gücendim darıldım 😂
Kahve mi içtim kendime geldim çok şükür ya
Afiyet bal şeker olsun da hani bana kahve?
Sonraki partiye yetiş kgjghgh
Yok ben şimdi istiyorum yapta gel hadi 🥺
olmaz valla şu an mola işim var onlara bakmam lazım
Pegh 🤨😒
o ne demek be dsşlgksdş
Bir kahve ısmarlasan ne olurdu demek
Uçak Mühendisliği
Tebrikler 🎊
Maçlar oluyor
Hakem misin?
Yok :D
Sporcu musun?
Evet
Voleybol?
Onu da yapıyorum ama o değill istersen söyleyebilirim
Memnun olurum
Dövüş sporlarını yapıyorum tekvando, kickboks ve karate
Güzel soru
Teşekkür ederim. Başarınızın devamını dilerim
Bende teşekkür ederim
Vergi.
vergi dairesinde çalışan mısın
Oha maliye falan demeni bekliyordum direkt açık adres verdi 😂
hahaha :D
X Vergi Dairesi diyeceksin diye korktum 😄
Renkler 😂😂
Ressam 👨🎨
Hayatta bulamazsın söyleyeyim o yüzden , renk uzmanlığı
Mala
Duvar ustası
Temelden çatıya inşaat duvarda var teşekkürler
Bütçe
Finansal?
Yok
İnsan kaynakları filan mı
Hayır
Allah Allah ne ki
Maliye
Hiç aklıma gelmezdi vallahi tebrik ederim
Ben hemen bilirsin diye düşünmüştüm aslında
Kafam dağınık kusura bakma o yüzden bilemedim
Adobe:)
Mimar mısın
Degilim, biraz daha düsün net bulursun
Grafik tasarımı?
Evett
🥳🎊
Yazılım, otomasyon teknolojileri (bil bakalım)
Otomasyon mühendisi olabilir misin
Hayır genellikle kimse bilmez güncel olarak önemli ve gelecek vaad eden bir meslek
Yazılımcı da değilsiniz bilinen bir meslek çünkü o da vallahi sizinkisini tahmin edemedim
Mekatronik mühendisi
Gece gündüz
Bu nasıl ip ucu yahu 😂
Uluslararası.
Global pazarlama uzmanı filan mısın?
Hayır bilemedin.
Uluslararası bir holdingte filan mı çalışıyorsun?
Para babasi 😎
Ticaret mi? 😂
Evet 🤣
Çok stresli bi iş
Sağlık personeli filan mısın
Hayır
insanla alakali
Çarparımm
Hizmet
Bakar dururum 😄
Güvenlik görevlisi?
Değil Bilemedin 😄 bakım onarım.