Diğer Yeni bir küfür türemiş durumda hahaha nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Œ 😂 yani o. e Güncellemeler1 yıl Bu kısaltmayı nasıl anladınız ya ben anlamak için bütün yorumları okumuştum belki biri açıklamıştır diye hahahahahahah Yeni bir küfür türemiş durumda hahaha nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. saçma sapan işler 1 0 Yorumla
Uğur2628 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Türeme değil yazış türü değişti ne demek oldunu biliyonmu😄 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İlk gördüğümde pek anlamamıştım bütün yorumları okumuştum sonra biri açıklamış ve öğrendim ne olduğunu hahaha Yorumla VA2007 1 yıl Neymiş anlamı Yorumla
Zehraaaa362727 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Amerika'daki o e Favorim hahahahhaha 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Yeni versiyonları da çıkmış hahaha Yorumla Zehraaaa362727 1 yıl Evet evet hahahah Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Zaten vardı. Kardeşi de ae. 2 8 Yorumla Soran 1 yıl Anladım hahah Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl 😹😹. Yorumla Soran 1 yıl Benim favorim artık œ hahaha Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Dava açılırsa şey derlermiş öteki kelime yerine orman 😹. Yorumla Soran 1 yıl Hahahhahaha onurlu evlat Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl O da uydu 😹. Yorumla Tesettürlübirkız 1 yıl ae ne Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Şimdi nasıl söyleyeyim bunu 😹. A bir kadın organı. Yorumla
MerhabaUzayli Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl bu vardı zaten sen yeni keşfetmişsin skfkakhljk 0 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 775 cevap paylaştı. Bu yeni değil 2 senedir var ve ilk olunduğum zaman anlamiştim. 0 0 Yorumla
Lisbeth_salander Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 86% 1 yıl Yeni bir küfür türemedi yazımı değişkenliğe uğradı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ay evet doğru 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Daha yeni mi fark ettin œ iğrenç bi kısaltma ama ya tan daha kötü değil 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oe yani taam mı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam dnmsks Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 320 cevap paylaştı. bu hep vardı 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama yazımı değişmiş hahaha Yorumla Rsklnkv 1 yıl nasıl yazılıyo o ya Yorumla Soran 1 yıl Özel güç gerekiyor yapabilmen için Yorumla Rsklnkv 1 yıl tüh Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl kanka o 2 senedir var, günaydın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Günaydın günaydın Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şey mi oBen mi anlamadim bir tek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şey mi dostum yine yangınlar yine ben Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Puhah Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hiç duymadım görmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok kullanışlı 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet gerçekten çok kullanışlı ve zamandan tasarruf yapılıyor zamandan tasarruf yapılınca da daha çok küfür edebilmek için hahzjsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hem burada edince kaldırılmıyorda œ Œ 😂😂😂 Yorumla
Tesettürlübirkız Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 702 cevap paylaştı. Çok saçma kim buldu acaba 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. dava yememek için dgfdgfd 0 0 Yorumla
wishleon Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzel 🤨 kullanılır 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kaslar lens mi hahaha Yorumla wishleon 1 yıl Hayır peruk Yorumla Soran 1 yıl Güzelmiş Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oe sjsjs 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Başarılı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
saçma sapan işler
Türeme değil yazış türü değişti ne demek oldunu biliyonmu😄
İlk gördüğümde pek anlamamıştım bütün yorumları okumuştum sonra biri açıklamış ve öğrendim ne olduğunu hahaha
Neymiş anlamı
Amerika'daki o e
Favorim hahahahhaha
Yeni versiyonları da çıkmış hahaha
Evet evet hahahah
Zaten vardı. Kardeşi de ae.
Anladım hahah
😹😹.
Benim favorim artık œ hahaha
Dava açılırsa şey derlermiş öteki kelime yerine orman 😹.
Hahahhahaha onurlu evlat
O da uydu 😹.
ae ne
Şimdi nasıl söyleyeyim bunu 😹. A bir kadın organı.
bu vardı zaten sen yeni keşfetmişsin skfkakhljk
Bu yeni değil 2 senedir var ve ilk olunduğum zaman anlamiştim.
Yeni bir küfür türemedi yazımı değişkenliğe uğradı
Ay evet doğru 😂
Daha yeni mi fark ettin œ iğrenç bi kısaltma ama ya tan daha kötü değil
Eskisini bilmesem asla anlamazdım ne denilmeye çalışıldığını
Oe yani taam mı
Tamam dnmsks
bu hep vardı
Evet ama yazımı değişmiş hahaha
nasıl yazılıyo o ya
Özel güç gerekiyor yapabilmen için
tüh
kanka o 2 senedir var, günaydın
Günaydın günaydın
Şey mi o
Ben mi anlamadim bir tek
Şey mi dostum yine yangınlar yine ben
Puhah
Ovuspu evladı demek kardeşim yerine
Tam düşük zekalara göre
kullanmiycagim için önemi yok
Hiç duymadım görmedim
Çok kullanışlı
Evet gerçekten çok kullanışlı ve zamandan tasarruf yapılıyor zamandan tasarruf yapılınca da daha çok küfür edebilmek için hahzjsj
Hem burada edince kaldırılmıyorda œ Œ 😂😂😂
evet œ diyoruz
Çok saçma kim buldu acaba
Çokmu komik sence yeni küfür 🤣🤣
dava yememek için dgfdgfd
Güzel 🤨 kullanılır
Kaslar lens mi hahaha
Hayır peruk
Güzelmiş
Çoktandır var
Oe sjsjs
Başarılı