Ben kullanmam. Annemden, çevremden de öyle bir şey görmedim ama arkadaşlarım kullanıyor. Bulaşık deterjanıyla beraber de kullanıyorlar makineye de koyuyorlar🤔
Bulaşık makinesine çamaşır suyu konulabilir belki lakin ona da lüzum görmüyorum, çünkü bulaşık tabletleri bulaşık makinesindeki bulaşıklar için kâfi oluyor, yeterince temizlik sağlıyor, keza bulaşığı elimde yıkarken de çamaşır suyu kullanmam lakin mutfak fayansı temizlenirken kullanılabiliyor çamaşır suyu, onun dışında gereği yoktur
Hayır hiç koymadım koymamda ne gerek var deterjan zaten temizliyor yeteri kadar. Önemli olan bence deterjanın kalitesi ve suyun sıcaklığı. Yoksa lekeler çıkmıyor.
Temizlik hastalığı var demek ki. Lakin , o hastalığı devam ettirirse kendisine de zarar verir. Mesela kendi elini çamaşır suyuyla temizlemeye çalışıp kanını akıtanı duymuştum ben.
Hastalık değil alışkanlık olmuş ve psikolojik bence. Yumurta kokusu gitmiyor diyorlar. Bir kişi değil 3 4 kişi öyle yapıyor. Aileden öyle alışmışlar muhtemelen
Yumurta kokusu gitmiyor mu? Ben 4 yıl bulaşık yıkadım askerde. Tabiki kendi mutfağımız kendi yediğimiz kirlettiğimiz tabaklar. Ve ben hiç görmedim öyle kokunun gitmediğini. Ben sana şöyle diyeyim. Onda ki psikolojik. Ve genelde bu pandemi sürecinden kalma kalıntılar. Benim yengem de de var. Ama sıkıntı yani. O tabaklar mesela iyi yıkanmazsa zehirlenirlerse görürüm. Bir ambulans arabasında.
Gidiyor ya gitmez mi ama pandemiyle alakası olduğunu sanmıyorum baştan öyle alışmış onlar. Daha iyi parlatıyormuş hem sanki sirke karbonat yokmuş gibi 🤣 çamaşır suyunu normal temizlikte bile önermiyorlar kaldı ki yediğim içtiğim şeylerde kullanıcam. Allah korusun