Bu şuna benzer bir koşu yarışmasında 3 kişi yarışıyorsunuz siz 3. Sıradasınız 2. Yarışmacıyı geçerseniz kaçıncı olursunuz gibi. Tabiki 2. Olursunuz. Bu soruda da 23 den sonra gelen sayı 24 tür ve doğal olarak 23 ün önünde dir
Birincisi dediğim gibi sorunu düzgün yazarsan cevaplayacağım demiştim kararımın arkadındayım. Ritmik bir sayı düzeninde 23 ün önünde 24 olur. Ama bu kafana göre değişir. Nereden baktığına göre. Bir bilgeye adamın biri sırf herkesin önünde bakın onun bilemeyeceği bir soru soracağım deyip halkı toplayıp bilgeye şu soruyu sormuş. Avucumda bir kelebek var. Bu kelebek yaşıyormu ölümü diye. Bilgenin verdiği cevap soruyu geride bırakır nitelikte. O senin elinde cevabını vermiş. Yani ölü dersem avucunu açacaksın uçup gidecek. Yaşıyor dersem avucunu bastıracaksın ölecek gibi. Şimdi sende neye göre 22 mi 24 müye nerden baktığına göre değişir.
İyide o olay da bir paradoks senin olayında. İkisi arasındaki fark, biri kedi deneyi diğeri sayısal değer. Senin için bu deneyin sonucunda kazanımın ne olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu nasıl bir soru cümlesi?
Yazmayı öğrenirsen söz cevap vereceğim
22 mi 24 cevap ver sen
😂😂 Alırken mi satarken mi
Cok basit bir soru sordum 23'ün önünde ne var
24 tabiki, çünkü 23 geride
Bu şuna benzer bir koşu yarışmasında 3 kişi yarışıyorsunuz siz 3. Sıradasınız 2. Yarışmacıyı geçerseniz kaçıncı olursunuz gibi. Tabiki 2. Olursunuz. Bu soruda da 23 den sonra gelen sayı 24 tür ve doğal olarak 23 ün önünde dir
2. Yi gecersen 2. Oluyorsun iste ya da yarista sen 2. Sin arkadasin 3. Yani onun onundesin bu mantikla 22 23 ün önünde
Birincisi dediğim gibi sorunu düzgün yazarsan cevaplayacağım demiştim kararımın arkadındayım. Ritmik bir sayı düzeninde 23 ün önünde 24 olur. Ama bu kafana göre değişir. Nereden baktığına göre.
Bir bilgeye adamın biri sırf herkesin önünde bakın onun bilemeyeceği bir soru soracağım deyip halkı toplayıp bilgeye şu soruyu sormuş.
Avucumda bir kelebek var. Bu kelebek yaşıyormu ölümü diye.
Bilgenin verdiği cevap soruyu geride bırakır nitelikte.
O senin elinde cevabını vermiş.
Yani ölü dersem avucunu açacaksın uçup gidecek.
Yaşıyor dersem avucunu bastıracaksın ölecek gibi.
Şimdi sende neye göre 22 mi 24 müye nerden baktığına göre değişir.
Schrödinger in kedisini tartışmiyoruz
Sabahtan beri tartışıyoruz yarimiz 22 yarimiz 24 dedi
İyide o olay da bir paradoks senin olayında.
İkisi arasındaki fark, biri kedi deneyi diğeri sayısal değer.
Senin için bu deneyin sonucunda kazanımın ne olacak
Kendini tatmin etmekse 22 diyelim kurtul. Ama ön ve arka olayı cisime nerden baktığınla alakalıdır,
Bunu mu merak ettin gece gece
Evet
Senin yüzünden ben de merak ettim şimdi
Sence ne var 22 mi 24 mü
22 diyorum
22 var
23 ün önünde yine 23 ün kendisi vardır
Bence yaniliyorsun
yani soruyu öyle bir şekilde sormuşsun ki yanılma gibi bir durum olamaz bence
nereden baktığına göre çok değişir
Dümdüz bakıyoruz
kime göre neye göre düz o zaman