Alkol kullanmış oluyor. En dindarı bile.
Adam namazında Niyazinda biri doktor oluyor. Bizde imanın gücü diyoruz hop herif parayı kazandığı gibi alkol kullanmış oluyor. Nasıl iş olm bu benim gtumde don yok her şeyim boktan ilerliyor psikoloji kader falan anlamında alkol hiç içmedim içtiğimi düşününce bile çarpılıyorum direkt. Ama rabbim acaba kaderini zaten bildiği kişilere vermek yerine gerçekten ihtiyacı olana mı verse iyi ahlaklı aile meslek eğitim hayatı. Öldürmeden öldürdün rabbim niye
Adam namazında Niyazinda biri doktor oluyor. Bizde imanın gücü diyoruz hop herif parayı kazandığı gibi alkol kullanmış oluyor. Nasıl iş olm bu benim gtumde don yok her şeyim boktan ilerliyor psikoloji kader falan anlamında alkol hiç içmedim içtiğimi düşününce bile çarpılıyorum direkt. Ama rabbim acaba kaderini zaten bildiği kişilere vermek yerine gerçekten ihtiyacı olana mı verse iyi ahlaklı aile meslek eğitim hayatı. Öldürmeden öldürdün rabbim niye
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeşim aklımı bulandırma
Allah mühlet verir ama ihmal etmez
Hesabını zamanı gelince keser
Keserse şerefsizin önde gideniyim tarih boyunca çoğu kişinin yaptıklarını yanına kaldı. Büyük olaylara sebep planlarında yanına kaldı. Ölüncede millet buldu cezasını diyor. Lan olm zaten hepimiz öleceğiz böyle ceza bulmamı var
Yok sen merak etme
İntikam alanların en hayırlısı Allah’tır
Diyelim ki senin dediğin gibi oldu
Ee ölüm var elbet
Ama kalmaz kimsenin yanına
Ben hiç görmedim
Ama Allah bazende sana göstermez kibirlenme diye
Şöyle bişi de var faiz haram deniyor ama faizin haram olduğunun cezası fakir olandan çıkıyor yani az parası olup faize yatıran kişi tepe taklak oluyor. Ama büyük şirketler adamların bankası var misal bayağı açık haram yiyor ama ona bişi olmuyor çünkü zengin. Zenginin cezası bile öbür tarafa kalıyor güzel denge valla
Yok o denge öyle değil zenginde sağlığı ile terbiye oluyor
Evladı ile oluyor
Karısı kardeşi ile oluyor
Bir şekilde biseylerdrn muzdarip
Abi görüyoruz koç ailesini çoğu min 90 a kadar yaşıyor. Ve sağlıklı bunlar evlatları da öyle karıda değişebilir edebilir
Onlardan da oldu geç yaşta Ali koçun abisi bide oradan düşün
Ali koca hergun kaç milyon fenerli sovuyor mesela :))
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!