Biriyle tanıştım. Ama henüz birbirimizi pek tanımıyorduk o dönemlerde. O da benim hakkımda pek bir şey bilmiyordu. Adımın bile gerçek olup olmadığını bilmiyordu. Ama bana aşık olduğunu, benimle evlenmek ve aile kurmak istediğini söylüyordu. Hayaller kuruyordu. İlişkimiz başladıktan 1 hafta içinde (o zamanlar beni 2.5 aydır tanıyordu ama uzaktan tanıyordu) bana çocuk sahibi olmak istediğinden, hazır olduğundan bahsetti. Beni ailesiyle tanıştırdı 1 ay içinde. Şimdi 9 aylık bir ilişkimiz var. Sen hazır olana kadar beklerim, ben hazırım zaten diyor. Yeğeninin fotoğrafını atıyor, "bizim bebeğimiz olsun istiyorum" diyor. Kendisi 29 yaşında, genç yani. Bazen acaba sırf evlenmek ve çocuk sahibi olmak için bir ilişkiye başlayan insanlardan mı diye düşünüyorum. Ama bunun için birini seçecek olsa beni de seçmezdi diye düşünüyorum. Sonuçta beni doğru düzgün tanımıyordu. Üstelik ev işleri konusunda benden asla memnun değil. Yemeği genelde o yapıyor, bana da öğretmeye çalışıyor birçok işi. Sizce beni kullanıyor mu?
Not = başka bir şey için kullanıyor falan yazmayın. O konu için çocuk sahibi olma durumunu kullanmasına gerek yoktu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer