Puhahahaha dış hekimliğini kazandım sense napıyorsun bana sen su iç dedi niye diyorsun ullan yrrrk kafalı su iç dediğinden bile juye diyen bir kezosun apacaik bir kezo çürümüş beyinli pardon awk bysizi
Kafa kırık la valla bak nodon so oc domos olibolir sen bu bynsizlikle fazla yaşamazsinnmersk etme aek mlla valla bu soruyu soranla daha fazla muhattap olamam malum bynsizlik bulaşır falan Allah muhafaza
Bu kadar uzun uzun yazdığına göre baya yarana basmışım belli.
Diş hekimliği okumak birini zeki yapmaz, güzel ve pozitif bir hayat sürdürdüğün anlamına da gelmiyor maalesef. Zaten seviyen seçtiğin kelimelerden belli oluyor.
Ben ne yapıyorum konusuna gelirsek, ben yurtdışında doğdum ve hala yaşantımı burada sürdürüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yararlı
N E bana soruyonn yrrm demiş bir nevi
Hayır öyle bir konuşma değildi, bir şey yiyordu bence içecek ister misin dedim.
Ya mql misin aw bu kadar detaycı olmayin
Ya bi kes. Bu ergen tavırlarını anca evde yaparsın.
Kes lan ne ergen olcam sümsük beyinli
Konuşmandan belli oluyor yaşın. Çürümüş, memnuniyetsiz ve başarısızlıklarla dolu bir hayatın içinde yaşayan çürük kız profili. En sevdiğim
Puhahahaha dış hekimliğini kazandım sense napıyorsun bana sen su iç dedi niye diyorsun ullan yrrrk kafalı su iç dediğinden bile juye diyen bir kezosun apacaik bir kezo çürümüş beyinli pardon awk bysizi
Kafa kırık la valla bak nodon so oc domos olibolir sen bu bynsizlikle fazla yaşamazsinnmersk etme aek mlla valla bu soruyu soranla daha fazla muhattap olamam malum bynsizlik bulaşır falan Allah muhafaza
Bu kadar uzun uzun yazdığına göre baya yarana basmışım belli.
Diş hekimliği okumak birini zeki yapmaz, güzel ve pozitif bir hayat sürdürdüğün anlamına da gelmiyor maalesef. Zaten seviyen seçtiğin kelimelerden belli oluyor.
Ben ne yapıyorum konusuna gelirsek, ben yurtdışında doğdum ve hala yaşantımı burada sürdürüyorum.
Benim Türkiye'de olduğumu kim söyledi 3mbesil kendi gtunden mi uydurdun gene sen bu bynle fazla yasamazsin daha su iç dediğini anlayamayan bir...
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!