Kendimi çok yalniz hissediyorum. Bir bosluktayim sanki kimsem yokmuş boşu bosuna yasiyorum gibi. Sizin de böyle hissettiğiniz zamanlar oldu mu?
Cevabın nedir?
Yalnızlığı başlatan en önemli faktörlerden biri de, sosyal çevrenin özelliğidir. İyi arkadaşlık münasebetleri, cemaat veya grup içinde ortak değer ve hedefleri paylaşma hemen her yaş dönemi için oldukça önemlidir. Böyle bir ortamda fert, menfi hislere maruz kalmış olsa bile, iç dünyasını arkadaşına, dostuna rahatça açabilir; kendini yiyip bitirecek olan sıkıntıyı kolayca bertaraf edebilir. İç dünyasını açabileceği dostları olmayanlar ise, içinde bulunduğu hâli sürekli büyütür ve yalnızlığını çogaltır.
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi dostlarimda var ama su durumumda onlar yetersiz geliyor
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daima ama şu sözü sesli olarak kendime söylediğimde rahatladığımı hissettim.
HAYAT HERŞEYE RAĞMEN YAŞAMAYA DEĞERDİR. VE SEN VARSAN DÜNYANIN BİR ANLAMI VARDIR SEN YOKSAN BU DÜNYADAKİ HİÇBİR ŞEYİN ANLAMI OLMAZ
bir dene istersen inanarak söylersen sana da yararı olur bence02 Yorumla
Soran+1 yılDeniycem tesekkurler:)
Bende şu an kımsesız gıbıyım, ölüyorum cunku ayrılık acısı cekıyorum, hersey bomboş, onu düşünmekten can cekıyorum off
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni mi ayrildin:(
+1 yılHer insan yalnızdır aslında :) ben kendimi yalnızken daha cok seviyorum insanları anlamak için zamanımı kaybedemem ''
01 Yorumla
Soran+1 yılOrasi da var tabi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
72Cevap
yalnizligi en iyi tarif edebileceklerden biriyim sanirim.. oyle ki iki gundur bu sitede yazilan tum sorulari anketleri teker teker baktim, dinlemedigim kadar muzik kalmadi ama yinede bakdigim an kultablakasinda dag olmus izmarit... acaba buradanda sikilinca ne gibi degisiklik lazim onu dusunuyorum... bazi insanlar yalnizligi ceket gibi giyerler usumemek icin...
012 Yorumla
Soran+1 yılTam gulmeye baslamistim ki yine aglayasim geldi duygusal bir yazi olmus:(
Soran+1 yılYok yok iyi oldu
- +1 yıl
yalnizlik kisinin nefes almasiyla parareldir. her kisi yalnizdir aslinda.. o kadar kalabalik bir yalnizlikdir ki hayatta hic birsey bu kadar kalabalik olmaz gozunde.. bosluk hissi buradan doguyor... yorumlara bakiyorum cok genc insanlar yalniz.. tuhaf bir duygu.. tanimlanmiyor... keske diyen her yurek yalnizlik dogurur...
Soran+1 yılbaksana cogunluk boyle hissediyo
Soran+1 yılYa bence oyle degil iste secim de degil ben secmiyorum hep birilerine kucak aciyorum seviyorum ama bakiyorum yine yalnz kalan ben olmusum
Soran+1 yılO kriterler yuzunden yalnizim simdi belkide:
- +1 yıl
hic kazanmamis biri olarak ne diyebilirim bilmiyorum.. yazdigim her yazida isledigim tek konu yalnizlik.. gercekden size yazdiklarimi ben hic yapmak bile istemedim cunku tiyatroya gitsem sevgililer var, otobuse binsem oradalar her yerdeler bir erkek olarak zor durum ama kimse bir bayanin yalniz olduguna inanamayacagindan siz o aktivitelrri cok rahat yapabilirsiniz.. yeni bir kitap veya facede komik fikralar bir yol gosterebilir...
Soran+1 yılKardes sen beni aglatcan yine:(
hayatın bazı dönemlerinde insanlar bazen mutlu olur bazende şu an sende olduğu gibi yalnızlık ve mutsuzluk hissiyatına kapılır. ama bu iki şeyde bizim için arkadaşım. geri dönüp baktığında sanki herşey çokmu güzeldi ama eminimki hepsinide atlatmıssındır. o yüzden şimdide karamsar olma derim sana.. kendine zaman ve bu dönemde de güçlü olmaya bak kendi kabuğundan bir anca sıyrı. güzel bir hayat seni bekliyo bunu unutma:::)) arrkaaadaşııımmmm
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler moral icin;)
Soran+1 yılOldu tabiki:)
- Diğer konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2436880-hapsirdimmmmm-ben bı cok yasa dıyenım yok dusun
www.kizlarsoruyor.com/.../q2423236-adimi-unuttumm al ıspat sana)02 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
- +1 yıl
)))
+1 yılyalnız hissedenler genelde sorun kendisinde olur ya gereğince insanlara yaklaşmıyor ya da mesafeli oluyorlar ya farklı görüyor kendini ya da bala bala işte..
03 Yorumla
Soran+1 yılE yaklasinca da yine bir darbe yine bir yalnizlik bizi bekliyor oluyor
- +1 yıl
negatif bakarsan böyle gider karşıda o negatifi alır pozitif bakarsan pozitif olur her zaman doğru olacak diye bir şey yok netice insan her iki sinede hazırlıklı olmalı. olmayacak diye bir şey yok böyle bakarsan asıl olucak olanı da kaçırmış olursun bunu farkında bile olmazsın yazık olur yani
Soran+1 yılElimde degil ki ya
Anlık olarak hepimizin boşlukta, yapayalnız hissettiği zamanlar olur.
Eğer bu his dönem dönem değilde yaşadığın hayatın büyük bir bölümünde seninleyse, gerçekten yalnızsın demektir.07 Yorumla
Soran+1 yılCogunlukla hissederim bunu; (
- +1 yıl
Yalnızlığın çeşitleri var.
Bazen gerçekten yalnız olursun. Konuşabileceğin arkadaşın, sarılabileceğin bir sevgilin olmaz, Durumun buysa maalesef sorununu çözecek sihirli bir çözüm yok.
Bazen de kalabalık içinde yalnız hissedersin. Aslında etrafında bir çok kişi vardır ama hiç birine karşı samimiyet duyamazsın. Durumunda ikinci şıksa geçici olduğunu söyleyebilirim. Bu geçiş döneminde de burada sohbet edebileceğin birileri varsa o bile seni rahatlatabilir.
Soran+1 yıl2. si durumum aslinda beni anlayanlarda var ama hep değil iste şu an yanimda degiller mesela yalnizligimi paylasmiyolar mutsuzlugumu paylasmiyolar horul horul uyuyolar
Soran+1 yılAynen öyle şu an iyi ki buraya yazmisim dedim mesela:)
Soran+1 yılSeninde:)
Hic kendini dinleyip icimdeki bu derin boşluğun nedeni nedir diye düşündün mu? Hayatinda ilgi mi eksik? Sevgi mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılIlgi kesinlikle ilgi eksik
Soran+1 yılDogru var:(
Soran+1 yılUtangaç oldugumu nasil anladin ben hala orda kaldim yalniz;)
+1 yılkağıda masalından tut küfürler falan bile yaz kendini rahatlat sonra müzik aç ciddi anlamda işe yarıyo :D
04 Yorumla
Soran+1 yılMuzikler beni bitirdi valla son noktasindayim duygusaligimin
- +1 yıl
dinlediğin müzikle alakalı eğlenceli müzikleri dinle ben bir tane öneriyim :D https://www.youtube.com/watch?v=5DK-ZWyxZ8k çok güzel mesela :)
Soran+1 yılAhahaha tesekkurler:D
- +1 yıl
önemli değil :D
Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. Bu aralar sık sık oluyor. Yani bazen biri arasında halimi hatırımı sorsun gerçekten istiyor insan, önemsenmek istiyor. derdini - mutluluğunu paylaşacak birini arıyor.. Beklemedeyiz bakalım inşallah biran önce aradığımızı buluruz.
013 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle hatrlanmak istiyoruz ama olmuyo pek
Soran+1 yılKuruduk burda:D
Soran+1 yılNe bicim ozluyo hemde
Soran+1 yılahahaha kotu fikir
Soran+1 yılSu sayfami kirletenlere sinirlendim
Soran+1 yılYok ya okursan anlarsin;)
Soran+1 yılAhahaha hakkaten:)
hislerim öldü hislerim.. yokmuşum gibi hissediyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılAhhh kardesim:(
Soran+1 yılDuygulandim be ya
- +1 yıl
Benimde kalbim yok oldu
Kalabalık bu dünyada bu hissi kim yaşamıyor ki? Bedenler var ama ruhlar yok ellerde telfon sohbet muhabbet yok dostluk yakınlık kalmadı tek varlığımız telefon, laptop, konsol vs. yazık...
04 Yorumla
Soran+1 yılTelefonlar vs olmasa daha da yalniz kalcaz ama mal gbi bombos
Soran+1 yılDogrudur ama simdiye gore dusunursek diye seyetmistim:/
bin yıllık kalabalık
yüz yıllık yalnızlık
her şey bu kadar basit12 Yorumla
Soran+1 yılKalabaliklar da hic yani bos
Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yalniz degilsin aslinda sadece hedefsizsin çaresi güzel insanlarla aşilir bunu bulmak ise karakterine bagli
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru aslinda hedefsiz de olabilirim
- Diğer konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık iyidir gereksiz kalabalıklarda boğulmaktansa yalnız kalıp kendini dinle huzur burada
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlık iyidir ama bende ki biraz fazla
- +1 yıl
fazlası daha iyi :)
+1 yılParam olsaydı bu düşüncelerimin hicbiri olmazdı ama gel gelelimki 5 kurussuzum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim paramda var ama hala yalnizim parayla ilgisi yok
- +1 yıl
ya kusura bakmada sen yasamayi bilmeyen birisin...
Oluyor arada sonra geçiyor yeni inslar tanimak en iyi çözüm
02 Yorumla
Soran+1 yılIste yeni insanlarla bir umut tanisiyorsun onlarda birakip gidince yine bir bunalim
+1 yılerkek lerden kaç cevap gelmiş diye bakmaya geldim 73 tane nur gibi abazamız var elimizde hangisini istersin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSana düşmedi bakmak burasi benim sayfam soruyla alakali olmayan seyler yazma git burdan
- +1 yıl
oooo ablamızda abaza çıktı hepsini içine alamasın benden demesi :D
Soran+1 yılAhlaksizcim sikayetin hayirli ugurlu olsun
- +1 yıl
amacın o zanet miştim özür dilerim hanım efendi :D
Sen gene iyisin.. bende diyorum ki: keske o gece, annem babama ' basım agrıyo bu gece olmaz' diyeydide ben olmasaydım diyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılTovbeeee:D deme yine de oyle olacagi varmis napcan
+1 yılzaman zaman oluyor evet.
ama sonra sevdicegiiim dostlarım ve ailem aklıma geliyor gecıpp gidiyor.00 Yorumla
+1 yılZamanlar yok, üç senedir kesintisiz her saniye böyle sen yine şükret haline
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de cogu zaman oyleyim amaaaa:(((((
Bende namuslu geçmişinde hiç erkek olmamış kız bulsam evlencem de yok '
045 Yorumla
Soran+1 yılSenin gecmisin nasil :)
Soran+1 yılTamam o zaman bulursun:)))
Soran+1 yılAaaa benim sucum ne yahu simdi olmazsa sonra bulursun
Soran+1 yılKardes ben ne dedim ki simdi kendi derdim bana yetiyo zaten:(
Soran+1 yılBeni yarım birakanlar utansin valla daha da bisey demiyorum sinirlendirdiler beni
Soran+1 yılCandancigim ona bende guldum de abi cok asabi korktum bisi diyemedim
Soran+1 yılNeyse tartismayalim hepimiz dertliyiz uzmeyelim birbirimizi candan ve higuain barisin derhal rica ederim
Soran+1 yılAma higuain abi sende herseye kiziyosun valla korkudan agzimizi acamiyoruz
- +1 yıl
Akp li olanlar neden eleştiri kabul edemiyolar merak ediyorum. Yani senin vicdanın akp yi TERTEMİZ diyebiliyosa hayatındaki namus kavramını bir sorgula derim. Hatta ansiklopiden falan bak yardımcı olur. Sen bu kafayla ohoo. Aman ya neyse benim derdim kimseyle değil. Ben böyle insanların zihniyetini merak etmiştim. Yoksa tartışacak değilim, ha karşılıklı eleştiri yapmak isterdim ama bunun olmucağını bildiğim için uzatmıyorum. Neyse iyi geceler olsun.
Soran+1 yılAyrica kac erkekle denedin gbi hitaplar kullanamazsin benim forumumu kirletme git burdan sakın yazma
Soran+1 yıl@candan25 bosver bisey yazma baksana ne bicim konusuyo forumumu da kirletiyo
Soran+1 yılburada yarim yamalak okuyup beni yargilamayazsin diger yazdklarimi okursan ki istemez sakin bidaha yazma forumuma boyle enerjimi dusuren insanlarla muhattap olamam
Soran+1 yılKimseye hakaret edemezsin burada kivircik sacli vs seklinde ayrica yorumda bulunabilir senin gbi hakaret etmeden duzgunce yazmis zoruna mi gitti
- +1 yıl
Bence hak değil bk yoluna gitti o vatandaş :) kadın kafayı akp ile bozmuş sadece 1 nazire yapalım dedik kezban darbe yaptı bize benim alakam yok hiç bir partiyle diyorum hala geveliyor. varsa derdi gitsin sorsun anlatsın akp yeşklatına bannane kardeşim? ben senin soruna geldim.
Soran+1 yılDaha fazla yazma higuain insanlara zarar veriyosun sayfami kirletiyosun
Soran+1 yılsenin uslubunu mu savunayim? Yoksa bir kiza yaklasma seklini mi? Hakaretlerini mi? Hangisini savunayim?
Soran+1 yılAyrica dikkat ettiysen senin verdigin cevaplarla da sorumun ilgisi yok.
- +1 yıl
Sana gerek yok ben dediğimi bilirim. Kendimide ifade eder savunurum. sen sadece soruma cevap ver.. o kabarığın senin sorunla ilgili mi yazdığı saçmalıklar? sen bunu söyle? burası siyaset meydanı değil. Ben sana yardıma geldim derdini dinlemeye geldim şu yaptığına bak yazık.. iyi geceler
Soran+1 yılDerdimi bana hakaret ederek mi dinleyemeyi dusunuyodun. burada siyaset yaptiysa boyle mi cevap vermen gerekirdi kabarik sacli gibi hitaplar mi kullanman gerek. Kendini benim sayfamda boyle savunmana da izin veremem kusura bakma
Soran+1 yılHala kabarik diyosun. Sen benim sorumla alakali cevap vermedin kendi taleplerini belirtmissin okursan ve her lafima cikisip nahos sozler soylemissin. Kardes bana boyle teselli verceksen hic verme iyi geceler iyiligini baskalarina sakla.
Soran+1 yılSenin disinda herkes derdime derman oldu sen eksik oluver nimetten saydin kendini de. Iyi geceler
Soran+1 yılUslubunu da al git tek kelime yazma ayrica utangacim demedim dogru oku dogru git burdan
Kısmen öyle oluyor ama bazen artıyor aslında hep böyle galiba çıkmaza girdim
011 Yorumla
Soran+1 yılAynen cikmazdayim
Soran+1 yılKismen beni ifade etmisin sabaha kadar mal mal oturuyorum
Soran+1 yılValla ben de bilmiyorum mala bagladim
Soran+1 yılYa da simdi pencereden deli gbi bagiralim kufur edelim herkesin gelmisine gecmisine
Soran+1 yılAhahaha benim kaybedecek biseyim yok vursunlar beni anasini satiyim
Soran+1 yılPuhahahahahaha
+1 yılOldu tabii ki, hala da öyle hissediyorum, yanımda biri olsa ne güzel olurdu diye, derdim olduğu zamanlarda.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBurda!
Bazen kimsenin beni anlamadığını düşünürüm.00 Yorumla
+1 yılGenelde çok samimi olduğumuz birisini hayatımızdan çıktığı zaman hissedilen durumdur ve bana çok olur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa da aslinda samimi oldugunu sandigimiz ama aslinda oyle degilmis dediklerimiz hayatımızdan çıktığında olur
yalnız olmak güzel yanlarını keşfeden için cennet gibidir. kaybetmeye korkun olmaz, nasıl olsa umursayan yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru guzel bir lafti tesekkurler
+1 yılOlmazmi ya guclerimizi birlestirelim yalnizliktan kurtulalim:)
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bazen insan böyle hissedebiliyor kötü bir his :/
00 Yorumla
+1 yılarasıra banada olyo emme evlatlarım var biz yetiyoz birbirimize
00 Yorumlaoluyor ama bununla mücadele etmek lazım. yenilmemek lazım yalnızlığa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeminle şu an o durumdayim biri gelip keske kurtarsa durup dururken olustu aglama istegim var :/
020 YorumlaKıyamam. İstanbuldan mısın sen de :-(
Soran+1 yılAy benim de var valla o kadar tuhaf hissediyorum ki kendini herkes kendi halinde mutlu
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne?
Cevap sahibi+1 yılİkizlerim ben
Soran+1 yılben de ikizlerim:)
Cevap sahibi+1 yılAhahh kesin yonetici gezegenden hissettim ama ikizler oldugunu :))
Soran+1 yıl@carpediemsenanla ya noluyosa biz onunla konusmuyoz hemen sohbete atliyo:)
Cevap sahibi+1 yılBosver :)) onu
Soran+1 yılayy valla hemen anladin:) ikizleri cok seviyorum
- +1 yıl
Sazanım ben. Düşün ki o kadar sıkılıyorum :-P
Cevap sahibi+1 yılGezegenden sanirim aglamayip rahatlamak istiyorumfilm izlicem simdi ;))
Soran+1 yılButun ikizler buraya toplanalim yalnizlar klubunden vazgectim ikizler klubu kuralim senle:)
Cevap sahibi+1 yılHangi ay hangi gunu dogdun :))
Soran+1 yılBen duygusal muzikle derdime dert katiyorum burctasim:
Soran+1 yıl27 mayis sen:)
Cevap sahibi+1 yıl12 haziran :)
Soran+1 yılYukselenin ne:)
Cevap sahibi+1 yılAslan senin :))
Soran+1 yılYay;)
Cevap sahibi+1 yılHmm :D
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. yalnız hissetmekle kalmıyom oyleyim zaten an itibariyle
00 Yorumla
+1 yılBende de aynı his oluyor. Sırf bu yüzden istanbuldan partner istiyorum zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnızlık Allah'a mahsustur kardeş, ziraa Allah kulunu yalnız bırakmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBak boyle deyip beni aglatcaksin:(
Cevap sahibi+1 yılsen mesaj at istersen kardeşim sıkıntı neyse aç
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa öyle düşünme ama sende :/ yanlızlığını giderecek şeylerle uğraş
01 Yorumla
Soran+1 yılbir yere kadar goturuyo onlar sorun ben de biliyorum
+1 yılBu durumda olduğum için burada takılıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılSen de bizdensin;)
- +1 yıl
:)) aynen öyle (:
- +1 yıl
Aynen. Şöyle kafa dengi birini bulamadım şu beton şehirde.
Soran+1 yılBen de bulamadim her gunum boyle geciyo
- +1 yıl
Sen Nerdensin ki. Ben İstanbul
+1 yıloluyor arada napalım :(
02 Yorumla
Soran+1 yılArada degil hep;)
- +1 yıl
hep degıl ıste sen varsın ya gıdıo arada :)
+1 yılher zaman her dakika.
11 Yorumla
+1 yılKendimi bildim bileli öyle yapacak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılhissetmeme gerek yok zaten yalnızım :D
00 Yorumla
+1 yılKalabalıklar içinde yalnızım..
010 Yorumla
Soran+1 yılTam bizliksin iste
- +1 yıl
Öyşe :/
Soran+1 yılEfeendy buna da mi karistin
- +1 yıl
nolmus :D
Soran+1 yılHic karisir misin hep dinledin:D
Soran+1 yılEfeendy haklisin:)
Yalnızım da böyle bir şey çok nadir olur bende.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden acaba
Soran+1 yılSevgili de istemiyorum valla tek sorunum ilgisizlik sanirim
Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Geceleri oluyo sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin yine iyiymis kismen:(
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalnız geldik yalnız gideceğiz alış bence :D
013 Yorumla
Soran+1 yılSu ruh haline nasil alisilirki:(
Soran+1 yılYasamadim desem yalan olur ama birden oldugu zamanlar da oluyo
Soran+1 yılBen artık iflah olmam:)
- +1 yıl
Ahahaha Böylemisin
www.youtube.com/watch
Soran+1 yılYarildim:)))
Soran+1 yılOrdaki leyla bile benden daha sansli:D
Soran+1 yılAhahah dusun o leylanin bile yerinde olmak icin nelerimi vermezdim:D
- +1 yıl
Yok artık ben ,
img.pandawhale.com/...w-RUN-gif-Imgur-Joh-5LBu.gif
Soran+1 yıl;))
Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. o herkese olur sana özel değil :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya:)
Şu anda resmen o moddayım
00 Yorumla- Diğer konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılOlduda ondada sikildim :)
00 Yorumla bizler varız yalnız değilsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah Teşekkürler:)
- Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılbenimki yalnızlık değil onsuzluktan
019 Yorumla
Soran+1 yılBelki benimki de onsuzluktan...
- +1 yıl
bunun çaresi yok işte ne yazık ki yalnız kalaydık keşkede onsuz kalmayaydık
Soran+1 yılOnsuz olunca da uzuluyoruz yalan mi en cok da onlarin yaptklari uzuyo bizi
- +1 yıl
onlarlada olmuyo onlarsızda olmuyo :) bak dertlendim yine unutmuştum 10 saniye kadar
Soran+1 yılKusura bakma renkligoz kardes ya hatrlattim:(
- +1 yıl
aklımdan çıkmıyoki gizemli dostum.. hani tarifi olmayan bir duygu bütün cümleler yarım kalıyor tamamlanmıyor ne yazık ki
Soran+1 yılBiz deger veriyoruz onlar o degeri napiyolar bir taraflarina... neyse
- +1 yıl
seni bilmemde 12 sene bir insanı sevmek için çok fazla ve gidince sende kalmıyorsun
Soran+1 yılAhh yapma 12 seneni mi verdin valla uzuldum
- +1 yıl
yaa hani giden gidiyo ya emin ol kalan kalamıyo ilk o gidiyo gitme diyemiyo ya işte o zaman ilk o gidiyo
Soran+1 yılBosver renkligoz kardes birini 12 yil sevmissin o utansin boyle sevilmenin kiymetini bilememis sen adamlik yapmissin anlamamislar kiymet vermeseydin nasil pesinde dolanirdi
- +1 yıl
:) gökkuşağında olmayan siyah rengi gibi eşsizde benim için
Soran+1 yılAllah onun üstüne atesler salsin
- +1 yıl
beddua yok :) mutlu olsun..
Soran+1 yılDayanamadim kusura bakma yaa
- +1 yıl
rakı var mı rakı :D
Soran+1 yılValla icesim geldi benimde alkol kullanmama ragmen meger insanlar bu yuzden iciyomus
- +1 yıl
hemde ne içerim şu an sevdiğim şarkılarımıda açarım içerken ağlarım
Soran+1 yılBen kendimden gectim icmeden sarhos oldum:)
+1 yılO boşluğu ben hiç dolduramadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılAyipsin her saat her dakika
02 Yorumla
Soran+1 yılbizdensin
- +1 yıl
:)))
Kimsem olmadığını anladım bu birkaç günde.
02 Yorumla
Soran+1 yılagliycam:(
Diğer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Uzay boşluğu bile hiç kalır emin ol. 😢
03 Yorumla
Soran+1 yılAh ah bir çözümü yok mu
Soran+1 yıldogru soyluyosun
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBugünde.. nasıl desem.. çok kimsesiz.
00 Yorumla
+1 yılHayır, ben bana yetebiliyorum.
00 Yorumla
+1 yılzaten öyleyiz bu bir his değil
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yıl:) en azından his seninki gerçek değil :)
06 Yorumla
Soran+1 yılHissi de kotu kardes:)
- +1 yıl
-_- gerçekten yanlız kalsan ne yapcan merak ettim kadın -_-
Soran+1 yılUnhappyking kardes Allah fiili olarak yalnız birakmasin cidden o daha da zor olurdu dusunemedim bile
- +1 yıl
-_- hayırdır ne zaman benim kardeşim oldun bakayım sen -_- hiss işte gelip gidici geçer geçer -_-
Soran+1 yılHitap o hitap:)
- +1 yıl
Tamam bana etme benim için özel kelime o -_-
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık en büyük kalabalıktır aslında. :)
00 Yorumla Yalniz degilim annem var :*
00 Yorumla
+1 yılHerzaman Tek tabancayım :)
00 Yorumla
+1 yılYalnzm dostlarm yalnzm şimdi
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi