Olabilir belki onlar kendi aralarında konuşuyorlar kimse yokken biz onları duymuyoruz hata öyle film vardı cansız şeyler gece hareket edip konusuyordular oyuncak dukaninda
Yok anladım, şarkıyı da çok iyi biliyorum ama manasını yorumlamaya çalışıyorum şu an. Yardan mı uzaksın, yoksa mal mülk çok yar mı yok? Sadri Alışık'ın sesinden dinlemiştim ilk bunu 😂
O alışkanlıkların boşluğudur. Yeni ise normal. Zaman içinde aktivite, iş ya da arkadaş grubu ile onu da doldurursun diye düşünüyorum. İlk zamanlarda bu çok normaldir çünkü ki zaten yeteri kadar sevilse ve sorun olmasa boşanma da olmazdı. Zor tabiki aynı evi paylaştığın insandan ayrılmak ama yine de bir yerde iyi olmuş demekki sevmiyorum dediğine göre
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzaktan eğitimle belediye çalışanı olmuşumdur hahhshs Valla ben yapmadim 😂
https://youtube.com/shorts/3s4b9yS-Z_Q?si=bWvvFtmuWW-OkQFuBeyin yakan sorularda bugün 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Çöp kutusu herkese dargın galiba
Hahahaha evet yola sırtını dönmüş konuşmuyor bizle😄😄😆 gizlenmis
Biz değil de daha çok bank ve direğe küsmüş gibi 😂
Olabilir belki onlar kendi aralarında konuşuyorlar kimse yokken biz onları duymuyoruz hata öyle film vardı cansız şeyler gece hareket edip konusuyordular oyuncak dukaninda
Evet evet. Biz küçükken de okullarda hep eşyalara iyi davranın onların da bir canı var derlerdi ya ahaha o aklıma geldi benim de. Kim bilirrr
Benim yine kafada kurma sattim😁
Senden eksik kalır yanım yokmuş ya pek 😂
Yaş kac
27 senin
29 abla diyebilrisn
40-45 yaş altına genelde abla demiyorum
Harika daha gencim ozaman
Evet gayet gençsin, önünde upuzun bir hayat vaar. Neden abla diyeyim yaşıtım sayılırsınn
Sağol ya moral verdin
Her zaman, zevkle
Teşekkürler
Rica ederim, mutsuz musun ki sen
Mutsuzum şu an bana dünyayı verseler mutlu olamam
Neden
Ne eyleyim sarıyı içinde salınan yar olmazsa diye Bi söz var bilirmisin o hesap🥲
Türkçenin içine etim neyse saray yazacaktım ya anla işte 😄
Yok anladım, şarkıyı da çok iyi biliyorum ama manasını yorumlamaya çalışıyorum şu an. Yardan mı uzaksın, yoksa mal mülk çok yar mı yok? Sadri Alışık'ın sesinden dinlemiştim ilk bunu 😂
2 gram aklım kalmıştı şu an onuda yok etin sağol kafam iyice çorba oldu ne diyon 😄 kocamdan ayrıldım ve artık ömür boyu olmaz bizden
Ahahah iyi işte aklın gittiyse kocanı da düşünmezsin iyi olmuş 😂 Hakkınızda hayırlısı olsun. Tamamen bitti ise zaten bitmiştir, seviyor muydun ki hala
Aslında artık sevmiyorum içinde bir boşluk var bilmiyorum
O alışkanlıkların boşluğudur. Yeni ise normal. Zaman içinde aktivite, iş ya da arkadaş grubu ile onu da doldurursun diye düşünüyorum. İlk zamanlarda bu çok normaldir çünkü ki zaten yeteri kadar sevilse ve sorun olmasa boşanma da olmazdı. Zor tabiki aynı evi paylaştığın insandan ayrılmak ama yine de bir yerde iyi olmuş demekki sevmiyorum dediğine göre
Benim için en iyi karar buydu seviyorum diye hayatımı beni mahveden bir insana adamak istemedim
Doğru kararı vermişsin diye yorumladım. Hayata bir kere geliyoruz sonuçta ve hayatta kendimizden değerli bir şey yok
Evet 🫡
İyi şeyler olsun bundan sonra hayatında 🙏🏽
Teşekkürler 🙏.
Rica ederim 🙏🏽
Tip olarakta saçma😅
Aynen sen karadenizlimisin
Yo ne alaka
Bn eskiden kamkam vardı o sandım
Çöp kutusu yola küsmüş dargın sırtını dönmüş gibi duruyor dimi🤣🤣🤣🤣😁
Evet atmayın der gibi😅😅😅
Evet gerçekten saçma olmuş..
Ara belediye bulsun