Soyismini bilmediğimiz sadece ismini ve nerde yaşadığını bildiğimiz birisini facede ya da Twitter da nasıl bulabirim yardım edin lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılLÜTFEN YARDIM EDİN RİCA EDİYORUM LÜTFEN !
Dün akşam saat 7 de Balıkesir'in bir ilçesi olan Bandırma'dan , diğer bir ilçesi Manyas'a gitmek için minibüse bindik.
Yolculuk esnasında ;
- 22 Yaşında
- Adı Serap ( Tam son anda söyledi )
- Selçuk Üniversitesi Adalet bölümü mezunu
- İstanbul'da yaşıyor ama Balıkesir/Gönen'li olan
Bu ablayla YKS , meslek seçimi vb. şeyler hakkında konuştuk. Ona sormak istediğim bazı sorular vardı ama o an aklıma gelmemişti. Minibüsten aynı yerde indik ve indikten sonra hemen peşinden gidip herhangi bir sosyal medya hesabını vermesini rica edip , soracağım soruları sosyal medya üzerinden sorabilirdim. Ama nedense o an aklıma gelmedi. Ancak yollarımız ayrıldıktan 5 dakika sonra aklıma geldi. Fakat onu en son gördüğüm sokağa baktığımda çoktan gitmişti. Bugün yaklaşık 6 saat o sokak civarında gezindim , baktım , aradım ve belki bulurum , belki bu sefer mutlu olmayı hak ederim diye bekledim. Ama olmadı. Zaten hayattan pek zevk alan bir insan değildim ama en azından sadece bir insan için , saatlerce aynı sokağa bakmıyordum. Aslında o sadece bir insan değildi benim için. Eğer öyle olsaydı ne diye kendimi bu kadar yorayım.
Hayatımın en güzel , en anlamlı ve ilk kez ruhuma dokunan ve bir o kadar da yalnızlığın en acı şeklini hissettiren tanışmasını yaptım.
İçimde ;
' Eksik , yarım kalmışlık hissiyatı ve derin bir umutsuzluk var. Çünkü bir şeyler eksik kaldı.
Bunları ; içimi rahatlatmak , belki o görür ümidiyle ve sizler belki bana onun sosyal medya hesabını bulma konusunda yardım edersiniz diye anlattım.
29.08.2020
30.08.2020 Bunları yazdığım tarih
( saat 18.53 )
Eğer bunu okuyorsan lütfen bana ulaş
Instagram : silentt_black43 Yorumla- +1 yıl
şu an DELİ GİBİ MUTLUYUM. Neden mi?
Çünkü bugün saat 6 gibi yine belki bulurum diye bir umutla aynı o sokağa bakıyordum ve bir küçük çocuk gördüm. Bu çocuk , evet bu çocuk aradığım kişinin kardeşiydi. Evinin önünde oyun oynuyormuş ve ne güzel tesadüf ki denk geldim. Çocukla konuştum ve soyadını öğrendim.
Bugün ne güzel bir gün ! - +1 yıl
Aptal kuzenim !
En İyi Cevaplar
facebooktan bulmak istiyorsan telefondan değil bilgisayardan bağlanman gerekecek. önerilen arkadaşların içine gir oradan bulmak istediğin kişinin ismini nerede yaşadığını hangi okulda okudugu veyada çalıştıgı yeri yazabileceğin seçenek çıkıyor
66 Yorumla- +1 yıl
Bana bulabilirmisin?
- +1 yıl
ben birini arıyodum1 aydan fazla bir zamanda araştırdım ama hiçbir sonuç elde edemedim. Aradığım kişinin bir dostunun instegram hesabını buldum hesap gizliydi ark yolladım kabul etmedi bende google play storeden GHOSTY adlı uygulamayı indirdim bu uygulama instegramda gizli hesapları görebiliyordu o ark attığım kişinin takipçilerine baktım benim aradığım kişi vardı bu sayede hem soyadını hemde instegram hesabını öğrenmiş oldum baya güzel bir uygulama ama bazen hata veriyo kısacası ben böyle buldum. 1 aydır aradığım kişiyi 5 dk buldum
- +1 yıl
aradığım kişinin sadece ismini ve mesleğini biliyordum
- 1 yıl
Merhaba Bir şey tanışmak istiyorum Benim elimde sevdiğim çok yillarca önce kiz arkadaşimin fotorafi var Ama İsmini hatırlamıyorum merak ettim önüme düştü fotorafı galerimden onu bulmak istiyorum Yardim eder misiniz bu konu hakkından bunun için
- 1 yıl
@ÖZCAN147795 Merhaba Bir şey tanışmak istiyorum Benim elimde sevdiğim çok yillarca önce kiz arkadaşimin fotorafi var Ama İsmini hatırlamıyorum merak ettim önüme düştü fotorafı galerimden onu bulmak istiyorum Yardim eder misiniz bu konu hakkından bunun için
+1 yılŞu an bunu okuyunca yüzümde bir gülümseme oldu :) bende platonik aşkımı facebook larda aramistim ama ben ad soyad biliyordum fakat çıkmıyordu bir türlü artık pes etmiştim aradan 2-3 ay geçti öğlesine bir yazayım dedim birde ne göreyim ilk o cikmazmi o anki sevincimi hala unutmam. İnşallah sende bulursun aramaya devam et inaninca oluyor dua da et
487 Yorumla- +1 yıl
Anladım ALLAH bu temiz kalpliliginden dolayi iyi insanla karşılaştırın seni
- +1 yıl
Amin canım teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ysminnnn diye arıyorum fakat bulamıyorum ben ne zaman bulacağım acaba :(
facebook arama çubuğuna kişinin ismini ve yanına hangi şehirde yaşıyorsa yaz o şekilde de nerede yaşadıklarına göre kişiler listeleniyor biraz kabarık bir liste olur ama teker teker bakarsın artık
61 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
39Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 93,3b cevap paylaştı.
u +1 yılOrtak arkadaşlardan
00 Yorumla
+1 yılBen 17 yaşımdayken yaz tatilinde babamın lokantasında çalışıyodum tam çaprazımızdada bir lokanta vardı orda bir kızdan çok hoşlanmıştım sarı saçları vardı renkli gözlüydü çok güzel bir kızdı tamı tamına 2 ay boyunca bakıştık cesaret edemedim konuşmaya, konuşurum diye diye hep erteledim neyse araya bayram falan girdi lokanta kapalı tabi tatiliz , bayram bitince lokantaya gittiğimde çaprazımızdaki lokanta kapatmıştı boşaltmışlardı lokantayı e üzüldüm tabi ama fazla dert etmedim nasıl olsa bulurum elbet diye, sosyal medyadan baktım bulamadım okulunun çıkışına gittim bulamadım kafayı yiyicektim artık aylarca sokak sokak gezdim belki karşılaşırız diye sonra onun okulunda okuyan biriyle tanıştım kızı sordum , cevap verdiğinde gözyaşlarımı tutamadım kız trafik kazasında kardeşiyle ölmüştü aradan yıllar geçti hala gözlerim dolar ben onu asla unutamam değil 5 yıl asırlar geçse bile diyeceğim o ki sevdiğinizin kıymetini bilin onlara sevdiğinizi ilk fırsatta söyleyin kardeşim sende aradığın kişiyi bulur bulmaz söyle onu sevdiğini hayat çok kısa inşallah aradığını bulursun
300 YorumlaProfesyonel olarak insan avcılığı yapıyorum (yasal). Herşey nizama uygun bir şekilde. Bir fotoğraf isim veya baska herhangi birsey yeterlidir. Hizmetlerimden faydalanmak icin bulunmazturk41@gmail. com adresinden ulasabilirsiniz. Isteklerinizin durumuna bagli olarak ucretsiz hizmet verme sansimda var fiyat belirtme durumumda soz konusudur. Ancak belirtmek isterim fiyat her zaman para olmayabilir.(Aklinizda +18 birseyler kalmasin oyle birsey degil). Ben parayi sevmiyorum ihtiyacim yok zaten o yuzden.
715 Yorumla- +1 yıl
Bana yardım eder misin? Aradığım kişinin bilgilerini paylaştım görüş olarak. Lütfen dönüş yaparsan sevinirim.
- +1 yıl
Knk çok acil bana da bul yaa
- +1 yıl
@Furkancan18 buldun mu
- +1 yıl
Bir zahmet banada öğretsen
- +1 yıl
Lütfen bana yardımcı olabilir misinn? 1 yıldır aradığım biri...
- +1 yıl
Bana yardım eder misin ücretsiz
- 1 yıl
Sayfana ulasamadim
- 1 yıl
@Zeynepinciiiii bula bildin miii
+1 yılBenim bir meleğim vardı köpeğim ismi pamuk onu belirli nedenlerden dolayı sahiplendirme zorunda kaldı annem. Yeni sahibine tasmasindan tutup götürürken neredeyse düşüp bayılacaktım ağlamaktan gözlerim acıyodu onu kimsenin tahmin edemeyeceği kadar çok seviyordum.. benden ayrıldığı tarih 18. Aralık 2018 o günden beri pamuğu göremiyorum pamuğu bize sahiplendirme kişinin ismi gamze soy ismini bilmiyorum yeni sahibine gitti onun ismini bilmiyorum fakat Tekirdağ'da olduğunu biliyorum YALVARIRIM bir yardım edin çok çaresizim pamuğun meleğini çok özlüyorum ona sarılıp kokusunu içime çekmek en büyük hayalim ve umudum. Lütfen yardım edin..
00 Yorumla
+1 yılBende Yasemin diye çok eski bir kız arkadaşımı arıyorm..
Yaz aşkıydı soyadını maalesef hatırlamıyorum. İstanbul Şile’de tanışmışdık ben orada kuafördüm. Yaseminde ailesiyle gelmişdi. İstanbul Pendikde yaşıyolardı birde ağbisi vardı sene 2000-2002 arasıydı.. nasıl bulabilirim çok merak ediyorum nasıl iyimi napıyo yardım edin lütfen böyle birini tanıyan var mı.00 Yorumla
+1 yılben markette calısan birini begendim haritalardan marketin yerinden adını buldm instada arattım hashtag olarak çıktı postları atanlardan biri marketin sahibiymiş onun takipçilerinden falan bulucam şimdi öyle elinde ne tarz bilgi varsa ordan bulmaya çalış ortak ark varsa onun takipçilerine falan bak ya da okuldansa sınıf listelerine bak ya da git kendisine sor birine benzettim adın ne falan de cesur olmazsan istedigini zor alırsın hayatta asko
00 Yorumlakardeş banada bulur musun? adı damla babası altunizade acibadem hastahanesin de beyin cerrahı dilan polat adlı ataşehirde güzellik merkezine gidiyor. İstanbul beşiktaş ta yaşıyor 18 yaşında sarışın mavi gözlü 1.71 boyunda nişantaşın da hangi lise bilmiyorum ama orada okuyor bulabilir misin bulabilen dilesin benden ne dilerse
11 Yorumlaİsmini ve yaşadığı şehri facebooka yaz belki çıkar. Kolay gelsin.
04 Yorumla
+1 yılTelefon rehberinden ara şansın varsa 1998 kadar olan kişileri bulma ihtimalin olabilir :D
01 Yorumla
+1 yılYaşadıgı şehri yaz yanına. ben öyle yapardım bulurdum:D
05 Yorumla- +1 yıl
Yaşadıgı beldeyi yazz İstanbul kadıköy gibi :) ya da nereli oldugunu bilmiyon mu elbet çıkar :D
- +1 yıl
daha çok bilgi sahibi ol o zzaman:)
Samanlıkta iğne aramak gibi bir şey senin dediğin...
11 Yorumlabulamazsın anca takip ederek ya da swarmdan şanslıysan
13 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım.2.5 aydır ulaşamiyorum sevdiğim kıza ve elimde sadece Ismi, yaşadiğı şehir, yaşı, babasının ismi, babasının ne iş yaptığını biliyorum. Seni anlayabiliyorum. Allah kimsenin başına vermesin.
42 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yardımcı olabilicek yazsın lütfen!
Adı: Büşra (soy adının tek harfini biliyorum M)
Yaşadığı şehir: Mersin
Babasının ismi: Alparslan
Babasının yaptığı iş: Diş Doktorluğu
O kadar kötü durumdayım ki artık ağlayamıyorum.
Çok özledim :(
+1 yılMsn ini biliyosan arat facebooka veya ortak arkadaş vardır
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman bulman zoe
- +1 yıl
*Zor
+1 yılSamanlıkta iğne aramak gibi bi şey ama ben bi kere burada konuştuğum bi çocuğu polisdi yunus polis ismini biliyorum o kadar fotosunu atmıştı bi kaç kere instagramdaki polis sitelerinde bulmuştum
00 Yorumlamerhaba bende birini arıyıyorum sadece soy ismini birde yaşadığ yeri biliyorum aslında evinide biliyorum ama yüz yüze konuşacak kadar cesaretli değilim o yüzden sosyal medya yoluyla konuşmaya karar verdim ama oda ismini bilmediğim için zor
10 Yorumlaadres, oturduğu, il okul, üniversite , ortak arkadaşlar filtrelersen sonuca ulaşırsın
11 YorumlaARKADAŞLAR BU İŞİN TEK YOLU YOL KISAYKEN VAZGEÇMEKTİR TÜM ARAŞTIRMALARINIZA RAĞMEN BULAMIYORSANIZ ARADIĞINIZ KİŞİLER SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KULLANMIYORLARDIR SANAL AŞK :D
30 YorumlaBenimde bulmak istediğim biri var ismini soy ismini nerde yaşadığını ne iş yaptığını biliyorum ama bulamıyorum yok yani nasıl yapıcam yardım edin lütfen
03 Yorumla- +1 yıl
Bulabildin mi
- +1 yıl
Ben de tatilde tanışmıştım birbirimize aşık olmuştuk bir kaş konuşma oldu fakat tatil hemen bitti ne numara alabildik ne instagram vs soyadını bile bilmiyorum:(
11 Yorumla- +1 yıl
Mersin kapızlı mı?
Bana da yardımcı olur musunuz adanada yaşıyor orta boyda gözlüksüz adı Salih kendisine ait ayakkabı dükkanı var ne demediysem bulamıyorum😔
20 YorumlaAbloda biriyle tanıştım sonra ban yedi. Sadece adını yaşını ve İstanbul'da olduğunu biliyorum. Esra 26 Fatih
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ban yedi
+1 yılGoogle'da ttrehber. Com ara oraya ismini vesaire yaz numarasını bulursun ben 4 senedir arıyorum ama yok 😭
00 YorumlaAlmina adi en son marmariste okulda gosteride gormustum lütfen bilen varsa solesin adi almina kahramanmarasli babasi denizde asker
00 Yorumla
+1 yılNuman Soylu
Denizli'de yaşıyor
6 ocak 2001 doğumlu
Denizli Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi
(Bunu gördüysen ne olur bana ulaş)01 Yorumla
+1 yılSinem arlı diye bir kız arıyorum avcılar cihangirde oturuyo acil lazım o kızla konuşmam gerekiyo yerini bilen varsa lütfen bana ulaşsın...
03 Yorumla- +1 yıl
Bana ulaşabilir misiniz
Bende bir kız arıyorum ama ne adını nede birşeyini biliyorum sadece video :(
21 Yorumla- +1 yıl
Merhaba. Sadece tatilde gördüğüm karşı balkonumuzdaki birini arıyorum. Fotoğraf makinesi ile fotoğrafımı ya da videomu çekmişti hangisi olduğunu tam bilmiyorum. Sadece bir soru sormak istiyorum belki siz o'sunuzdur ümidiyle... O bulmak istediğiniz kızı ilk defa 10. 08.2017 tarihinde mi Görüştünüz?
Müjde Antalya Selge beach de otelde garson olarak çalışıyor stajer
00 Yorumla
+1 yılortak arkadaşlar varsa onların takip ettiklerine bak
00 Yorumla
+1 yılKaç gündür birsini arıyorum adresini biliyorum ve sadece ismini bana yardımcı olabilirmisiz
02 Yorumla- +1 yıl
kardeş banada bulur musun? adı damla babası altunizade acibadem hastahanesin de beyin cerrahı dilan polat adlı ataşehirde güzellik merkezine gidiyor. İstanbul beşiktaş ta yaşıyor 18 yaşında sarışın mavi gözlü 1.71 boyunda nişantaşın da hangi lise bilmiyorum ama orada okuyor bulabilir misin bulabilen dilesin benden ne dilerse
Yaa bende ariyorum ama soyismini biliyorum oturdugu yeri bilmiyorum
00 YorumlaMerhaba bende birini arıyorum adini biliyorum yaşadığı şehir bilmiyorum nasıl bulabilirim
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılTwitter kazan sen kepçe ara dur
10 Yorumla Çizmeleri sarıysa bile zor.
00 Yorumla
+1 yılbulamazsın. ne ala memleket valla pırıl pırıl
00 Yorumlarıza baba bile bulamaz galiba.
11 Yorumla118 80'i dene bakalım bulacaklar mı.
01 Yorumla
+1 yılbende samanlıkta iğne kaybetmiştim hala bulamadım
15 Yorumla- +1 yıl
evet senin kadar şansım var sanırım:)
- +1 yıl
teşekkür ederim buna ihtiyacım olacak:)) sende umarım aradığın arkadaşı bulursun
İnternet & Teknoloji konusunda 475 cevap paylaştı. Fotoğrafı Varsa Belki
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsmini yaz resminden tanırsın.
00 YorumlaTek tek bakarak
04 Yorumlabende ıyı ınsan merhametlı kız arıyorum
10 Yorumlaİsmi ugur 23 yaşında Antalyalı turizm okumuş
11 Yorumla
+1 yılSadece ismini bildigim birini nasil bulabilirim
17 Yorumla- +1 yıl
Sana yolladığımı sende yollar misin rica etsem. yardimci olayım
- +1 yıl
@Kraliçesiz nasil yollicam yeni actim da bilmiyorum burayi
- +1 yıl
Profilimi tıkla benim orda. T. k. p yazar
- +1 yıl
@Kraliçesiz tm
- +1 yıl
@Kraliçesiz tm takip ettim
- +1 yıl
Yazdım geliyo mu 🙄
- +1 yıl
@Kraliçesiz peki nasil yardim edecen
Burdan bakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılumarım bulursun bende arıyorum valla abla
00 Yorumla
+1 yıldua ederek. biraz googlela yoksa yoktur.
00 Yorumla
+1 yılimkanı yok zor
00 Yorumla
+1 yılZorr
00 YorumlaBulamazsın
00 Yorumla
+1 yılBulamazsın
00 Yorumla
+1 yılİsim ve şehri gir.
09 Yorumla- +1 yıl
O zaman o şehrin beğenme sayfasına gir mesaj paylaşın göre bilir.
- +1 yıl
Sadese isim tekmi biliyorsun?
- +1 yıl
Bak tek çaren var o zaman
- +1 yıl
Nerde ve hangi okulda okuduğunu Biliyormusunuz?
- +1 yıl
Kusura bakma başka bilgim yok ya da onun arkadaşlarından birine ulaşsan bulursun onun aracılığıyla.
+1 yılzor hatta imkansz
01 Yorumla
+1 yılÇok zor bulamazsın
00 Yorumla
+1 yılDua ile :))
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBanada yardim edin lutfen
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. vaz gec bu isten
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulamazsın.
00 YorumlaBulamazsın
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yıldırek adresımı verım
02 Yorumla- +1 yıl
peki
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?