Adetliyim oruç tutmuyorum bu sabah uykumda korkutuldum bağırdım baya falan şimdi uyumakta istemiyorum gayet rahattım böyle şeyler bayadir olmuyordu olsada ara ara bugünde oldu orucken korkutmuyorlardı nedense adet oldum korkuttular
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Besmele cek uyu bi oldu diye bir daha olacak anlamina gelmezz
Bende 3 yıl öncede oluyordu sonra muska taktım bi süre geçti şimdi yine başladı nadiren oluyordu gerçi muska taktıktan sonrada ama yinede rahattım öyle muskayi açtık baktık ne yazıyor diye karalama gibi keçeli kalemle bişeyler yazılmış abuk sabuk bide
Anlayan birine goster arapcasi olan birine Allah a guven yat o istemedikce kimse bir şey hapamaz
Ailem bı hocaya gösterip eve baktırıcaklar
Bazen onlarada oluyor uykularında bağırıyorlar ama benim durumum farklıydı
Ama burdan sordum birilerine bunda ne yazıyor diye bildiğin karalamis dedi annemde ben göstercem onu bi hocaya dur bakalım ne dicek dedi
Biz o yazan hocayı aradık geçen numara kullanılmıyor
Daha öncede ulaşıyorduk
Cok etkisinde kaldiysan hanisilasyonda olabilir
Değilki hiç kafama takmadıgım zamanlarda oluyor olduğunda
Onlarda da oluyorsa eve bi baktirin büyü vesaire bu işleri yapanlar oluyo
Anlatılana göre ne kadar doğru bilmiyorum bizden önce oturan kiracı böyle şeyler yaşamış ama biz burada uzun zamandır oturuyorduk bisey olmadı zaten benle başlamıştı bu ailemdede ara ara oluyor ekmek kırıntısı oluyormuş bazen oturma odasında yattıkları için ondan korkuyoruz diyolardi
Bazen uykularında bağırıyorlar duyuyorum onlar duymuyor bagirmalarini ama sıkıntı o ben bağırdığımın farkında oluyorum
O an gözümü açıp hareket edemiyorum
Hmm imkaniniz varsa evi degiştirin
Maalesef çoğu yere göre kiramız gayet uygun diye kalıyoruz bayada alıştık bide 😏😏
Hmm bu durumlardan anlayan biriyle görüşün
İnan bilmiyorum neden oluyor ara ara bende oluyordu alısmistim annem ben çok önceden bağırıyorum diğer evlerdede bağırıyordum dedi bunu söylememişti daha önce eve baktırıcam dedi
Anladim bilmedigim durumlar bilenden bir destek alın
Ben bide çok takıntılıyim o yüzden bide psikolojik olabilirmi diye düşünüyorum ve uzun zamandır depresyondayim
Karabasan gibimi?
Takma ne insanları ne cinleri.
Yok değil tamam bağırıyorum hareket edemiyorum ama bu öyle bişey değil biri odama girdi kapıyı açtı kapattı gibi oldu ve ben bağırdım sarsıldım böyle bağırırken
Tamam hiç olmadı ayet el kürsi okuyup uyu.
Düşünmezsen bir şey olmaz.
Bana üç günde bir oluyor bir şey yokmuş gibi devam ediyorum uyumaya.
Şey suya üç kere nas Felak okudum içtim ayrı yine nas Felak okudum bu genelde gece değil sabah ailem ise gittikten sonra oluyor bugünde öyle oldu ilkinde uyandım nas Felak okudum sonra yine oldu
Hımm.
Sen düşünme aklına gelsede önemseme.
İnşallah kısa zaman içinde geçer bu durum.
Allah a emanet ol
Teşekkürler 3 senedir geçmemis ama geçti sanmıştım ara ara olsada takmıyordum yinede şimdi tekrar başladı ama işte bu sefer aşırı sinir agresiflikle döndü bana
Rüzgâr sesi hissediyormusun o an.
Bana öyle oluyor.
Çok yüksek enerjiyle ve 10 saniye civarı sürüyor genelde.
Yok hayır
Tamam geçmiş olsun.
Güçlü olmayı unutma sana dokunamazlar.
İyi geceler kendine iyi bak
Onu biliyorum Allah izin vermediği sürece bişey yapamazlar ama korkutuyolar işte demekki ya da ben bunalımdayım ilk gittiğimizde hoca bana sende bişey yok kızım sen bunalımdasın yalnız kalıyorsun evde heralde sıkıntı yapıyosun demişti uzun zamandır depresyondayim evet ama benim etrafimdan Karaltilar geçiyordu o zamanlar
Bu tür şeyleri düşünme uğraşma.
Psikolojik hap kullanmıyorsanda başlama daha kötü ediyor.
Depresyon halin neden genelmi?
Evet genel ne zamandir geç yatıp geç kalkıyorum mal gibi oluyorum bazen aşırı unutkanlık ve odaklanamama durumuda var ailem psikologa gidelim diyor ama gitmiyorum ya da hocaya gidelim diyor ben onuda istemiyorum annem ilerler gider daha kötü olur Allah korusun diyor
Ailemde bazen uykularında bağırıyorlar
Ben aşırı öfkeli sinirli oldum bu son 1 senedir
Karakterin nasıl biri?
Herşeyi kafaya çok takarmısın?
Baya İnanki seneler aylar önce biri bişey demiş olsun onu bugün hatırlayıp annemle şu şöyle demişti diye tartışıyorum
Ve başim bu aralar çok ağıriyor
Aşırı takıntılıyim kafamda surekli birilerinin dediği şeyleri hatırlıyorum
Uykuda bağırma abimde de oluyor.
Gün içindeki stresten dolayı.
Kendi üzerine bu kadar gitme.
İstediğin zaman yazabilirsin dinlerim.
Sorunlarını gözünde dahada büyütme
Birde psikolojik olabilirmi diye düşünüyorum eminde olamıyorum
Psikolojik olarak insan korkmaz diyor annemde söyleyince
Yok öylede olabilir.
Çok stres yapıyorsan olabilir.
Bende de stresten olabilir.
İnanki bilmiyorum aslında bu konuyu kafama pek takmıyordum
Bu konu değil.
Genel olarak aşırı stres aklı yoruyor.
18 den küçükmüsün?
Hayır 24 yaşındayım
Aynı yaş.
Konuşman ne alakaysa 17 18 diye düşündüm.🙂
Gün içindeki stresi azaltmaya çalış kafanı birşeylerle dağıt film müzik felan.
İnşallah daha iyi olursun.
Kim korkutuyor anlayamadım tam olarak
Uykumda korktum bağırdığım
Bende de oluyor kafama takmamak ile üstesinden gelebildim ama bir de yan tarafa yatmaya alışmak lazım çünkü sırtüstü yatınca çok olur bu
Ben sağıma yatmıştım ama sola yatarkende oluyor bu
Peki gündelik hayatta da kronik bir nefes darlığı oluyor mu
Yok basım ağrımaya başladı bu ara baya
Daha öncede baktırdılar Nazar var demis hoca muska yazmış takmadım nazar böyle şeyler yapmazki
O da stres yoluyla yaptırır ama şu bir gerçek ki bunu kafaya takarsak maalesef uyku zulüm haline geliyor o yüzden de kafayı dağıtmak yani bilinçaltı temizliği şart
Bence bu pek nazarla alakalı değil
Sence neyle ilgili
İlk hocaya gittiğimizde bana sende bişey yok bunalım iç sıkıntın var sen kafaya çok takiyosun demişti ama ben uykumda hep bağırıyordum kötü rüyalar görüyordum sonra işte etrafimdan Karaltilar geçiyordu
Bilinçaltı öyle bir şey ki senin düşündüğün düşünmediğin her şeyi bilen gerçekçi bir mekanizma yani senin olmayan şeylere inandıracak gerçeklikte rüyalar görmeni sağlayıp kaygı yaptırıyor ve bu da anksiyete krizi yapıyor
Kimler
Noldu hayırdır?
Uykumda bağırdım işte bu oluyor ara ara