Diğer Köy evinde bir sobanin yaninda legende yikanan bir kiz görsen ne dersin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nostaljik mi imkansizlik mi yoksa ne soylerdin o an. Ben lise 1e kadar böyle yikandim Güncellemeler1 yıl Güneşi Köy evinde bir sobanin yaninda legende yikanan bir kiz görsen ne dersin? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ortaokula kadar oyle yıkandim lise niye sizde abartmisiniz 1 29 Yorumla Soran 1 yıl Evet lise 1 e kadar sonra degisti tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aman gecti gitti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Iste Yorumla Soran 1 yıl Evet ama abarti diil ki☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok dil evet Yorumla Soran 1 yıl Tesekkur ederim ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Riaderim bebis Yorumla Soran 1 yıl Sagol bebis☺️☺️ cok keyifliydi ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya sorma sicak sicak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Banyoda usuyeceğine Yorumla Soran 1 yıl İvit ve nostaljik☺️☺️tepkin ne olurdu oyle gorsen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizim evde kombi yoktu kar yagiyodu annem o yüzden yaptiriyodu her yer buz gutuyodu evde pek iyi değildi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tepkim olmazdi sana bakardim hah Yorumla Soran 1 yıl Bende bakma utanirim derim☺️☺️☺️ Yorumla Soran 1 yıl Lutfen kapiyi ort derim☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam orþüm kiz utanma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hem sen nerden geldin kapiyi kim acti sana☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görsen dedin ya bende bakardim dedim Yorumla Soran 1 yıl Komik senaryo olurdu mesela ikimiz de arkadasiz sen bisey sormak icin bize gelmisin kapi acikmis pat diye iceri girmissin sok olurdun heralde☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahah evet komik olurdu napiyonkanka sen banyo yapiyom kanka ne yapim iste bende Yorumla Soran 1 yıl Komik olur bunu yapalim mi☺️ roleplay gini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapalim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kiz sen ne tatlisin Yorumla Soran 1 yıl Piki begensene soruyu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dim Yorumla Soran 1 yıl Tamam takipledim ki Yorumla Soran 1 yıl Yazamadimmsana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazdim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Neden peki banyo yok muydu yoksa soğuk diye mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Banyo yok gibi biseydi biz de oyle yikanioduk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir bir şey demem Yorumla Soran 1 yıl Tesekkur ederim ki Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kardeşin yokmuydu erkek felan e 0 7 Yorumla Soran 1 yıl İki kiziz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E rahatsuz olmuyonuzmu Yorumla Soran 1 yıl Neden ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıplak görmektrn Yorumla Soran 1 yıl Yok ayni anda girmioduk ayri ayri Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlsdımm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takip atta konuşslım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ortaokula kadar oyle yıkandim lise niye sizde abartmisiniz
Evet lise 1 e kadar sonra degisti tabi
Aman gecti gitti
Iste
Evet ama abarti diil ki☺️
Yok dil evet
Tesekkur ederim ki
Riaderim bebis
Sagol bebis☺️☺️ cok keyifliydi ama
Ya sorma sicak sicak
Banyoda usuyeceğine
İvit ve nostaljik☺️☺️tepkin ne olurdu oyle gorsen
Bizim evde kombi yoktu kar yagiyodu annem o yüzden yaptiriyodu her yer buz gutuyodu evde pek iyi değildi
Tepkim olmazdi sana bakardim hah
Bende bakma utanirim derim☺️☺️☺️
Lutfen kapiyi ort derim☺️☺️
Tamam orþüm kiz utanma
😅
Hem sen nerden geldin kapiyi kim acti sana☺️
Görsen dedin ya bende bakardim dedim
Komik senaryo olurdu mesela ikimiz de arkadasiz sen bisey sormak icin bize gelmisin kapi acikmis pat diye iceri girmissin sok olurdun heralde☺️
Hahah evet komik olurdu napiyonkanka sen banyo yapiyom kanka ne yapim iste bende
Komik olur bunu yapalim mi☺️ roleplay gini
Yapalim
Kiz sen ne tatlisin
Piki begensene soruyu
Dim
Tamam takipledim ki
Yazamadimmsana
Yazdim
Neden peki banyo yok muydu yoksa soğuk diye mi
Banyo yok gibi biseydi biz de oyle yikanioduk
Olabilir bir şey demem
Tesekkur ederim ki