Ölen İtalyan şef oğlu ahmet minguziye en çok neden üzüldüm biliyor musunuz?

Çünkü Ahmet'in canını alan hırt kavmı bugüne kadar birsürü insanı katletti. Daha geçen bir Türk evladının daha canını aldılar sırf sigaram yok dedi diye bunlarla müzakere olmaz bunlarla mücadele kusura bakmayın İsrail'in mosadın Filistin lere yaptiği gibi olur Filistinliler suçsuz yere katlediliyorlar bunlar suçlu hem elektirik kaçak kullanıyor hem ülkeyi kötülüyor iltica ediyor biri ambulans şöforü diğeri polis diğeri bebek diğeri iyi eğitimli ahmet canını alıyolar bunlar üremeye devam ediyor 😒

Bunlar askeri polisi savcıyı hep böyle tehdit ediyolar senin var bıtane çocuk bende var 10 tane seninki mezara girer ben de var 9 tane daha diyip insanları tehdit ettiler bugüne kadar hep🤧 ahmet de babası İtalyan olsada annesi Trabzonlu bir Türk miliyetçisi

Narini hırt dıye konuştunuz aylarca Ahmet'in suçu Türk olmakmı bakıyorum hırt berkayı savunan birsürü namussuz var bide utanmadan yazmış çocuk o bir hata yapmış affedin ozaman gitsin anasini babasını öldürsün ahmet gibi temiz çocuk tan ne istediler

Ölen İtalyan şef oğlu ahmet minguziye en çok neden üzüldüm biliyor musunuz?