Güncellemeler
1 yıl
Onlar yüzünden şu anda vicdansız ve kötü tepkili bir insan oldum tek sebebi onlar
Güncellemeler
1 yıl
Artık herkese lafı koyuyorum dönüştürdükleri insan bu işte yırtık kavgacı bir insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
oldu evet 🤦♀️
Nasıllardı mesela nasıl davranıyorlardı
boş derslerde zaman geçsin diye toplaşıp oyun falan oynarlardı ben başımı sıraya koyar uyurdum, dış görünüşüm üzerinden aşağılayıcı laflar ederlerdi, arkamdan konuşurlardı, yemekhaneye bensiz giderlerdi, biriyle arkadaş olacak gibi olsam hemen onu da benden uzaklaştırırlardı… Böyle uzar gider bu liste.
Anladım canım kötü olmuş bende aynı şeyleri yaşadım neredeyse hepsi aynı hatta profildeki sen misin
gerçekten peki
evet neden?
Profildeki gerçekten sensen dış görünüşte hiçbir sorun yok gayet çok da güzel bir kızsın fizik olarakta yüzünde güzel duruyor yalan söylemiş onlar kıskanmışlar bence seni
Ne diyorlardı ki dış görünüşüne hiçbir küsur göremiyorum ben yani
çok teşekkür ederim ama lisedeyken farklıydım, aradan birkaç yıl geçti değiştim ben de. çok umursamazdım ne dediklerini ama yalnızlık çok can sıkıcı oluyordu.
Ya yalnızlığı geçtim dışlayıp tavırlar yani teneffüse yemekhaneye çağrılmamak bu yapılmaz yani insana bence bunu yapan insanlar psikolojik sorunlu yani normal değiller normal psikolojide biri birini dışlayamaz çünkü banada aynıları yapıldı elbette değişiyor insan da en fazla ne kadar değişeceksin o zaman da az çok böyle güzelsindir zaten bende senin gibiyim bu arada yani fizik olarak boy olarak bende yaşadım bunları kimseye karışmazdım oysa kendi halinde egosu olmayan bir kızdım hak etmediğim şeyleri yaşadım bende sen yine takmadıgını söylüyorsun ben çok takardım inan eve gelip saatlerce ağladığımı hatırlıyorum halen travma etkisi yarattı hep yaşadıklarım bende
Bide bir şey soruyorum mesela konuşmaya çalışıyorum değişik hareketler tavırlar takınırdı hemcinslerim mesela bir havaya girerlerdi falan dudak bükmeler
off evet gerçekten bi de bunları hiçbir şey yapmadığın halde çekmek zorunda olmak daha da sinir bozucu. hani birine bi şey yaparım herkes bana cephe alır yine anlarım ama durduk yerde herkesle aramın bozulmasını da anlayamıyorum ya i
İşte aynen benimde anlayamadığım nokta bu kavgacı biri değildim ne bilim birinin sevgilisini elinden alan veya işte erkeklere iş atan birine durduk yere sataşan biri değilken durduk yere böyle cephe alınması sanırım bir iki kişi kıskanıp gıcık alıyor ve diğerlerinide kışkırtıp cephe aldırıyorlardı sanada böyle yapmış olabilirler
26 yaşındayım ve lisedeki bu kötü anıları hala unutamadım 😥😥
Şimdiki aklım olsa hepsine çat çat derdim ama siz kimsiniz de böyle davranıyorsunuz nesiniz siz naptım size der kavga ederdim yani keşke etseymişim o zaman saf oluyor insan ya be diyeceğini bilemiyor şimdiki gibi de olmuyor insan
Ay ama çok güzel bir kızsın sen eğer gerçekten fake değilse fotoğrafın kıskanmışlar seni besbelli
evet seni gerçekten etkilemiş gibi duruyor.
ve fake değilim kıskandıklarını da düşünmüyorum o zamanlar şimdiki gibi değildim ve dışlayanlar arasında benden daha güzel birçok kız da vardı
Lise 1 de sadece
4 yıl boyunca dislandim
Durduk yere dimi bir şey yapmadan kimseye karışmayan kendi halinde insanlarla uğraşıyorlar genelde gözlemlediğim ve kendimden de bildiğim kadarıyla
Bazı insanlar neden böyle dışlar yani bu nasıl bir psikoloji gerçekten aklım almıyor
Hayır yani iyi davranıyorum iyi olmaya çalışırdım o zamanlar ama boylelerdi kimsenin kimseye bu şekilde davranmaya hakkı yok ya öğretmenler lisede öğrencilere bunu anlatmalı bence öğretmenler sırf ders değil davranış mobbing vs yapılmaması gerektiğinin eğitiminide vermeli
Yok ya ben kavga çok ettim lisede o yüzden. Ama en kötüsü de şey diyelim konferansa iniyorsun falan tek kalıyorsun kimse gelmiyor o zaman çok kötü hissediyordum onun dışında keşke diyorum onlara uzulcegime ders calissaydim 4 sene sonra hayata atılıyorsun çünkü
Aynen doğru peki sence seni neden dışladılar bir şey yapmadın mi sende mesela ben bak kimseye karışmazdım yinede hemcinslerim benimle konuşmaz ne bilim teneffüse cagırmazdı hayır yani naptım ki böyle davrandılar ne yaptım her Allahın günü düşündüm ulan ben naptım size annnenizi babanızı mi elimizden aldım diye düşündüm
düşündüm hiçbir yaptığım haltı bulamadım durduk yere böylelerdi işte