Ne yapmam gerek? Nasıl müslüman olunuyor?
Ailemin öğrenmemesi lazım beni direkt evlatlıktan red ederler...
Ne yapmam gerek? Nasıl müslüman olunuyor?
Ailemin öğrenmemesi lazım beni direkt evlatlıktan red ederler...
Kelime -i şahadet getirerek müslüman olabilirsin Sana tavsiyem camide görevli Bir cami imamına danışabilirsin Sana daha detaylı anlatır nasıl ne yapacağını
İkincisi de ailenden korkma bunu bir süre gizli tutarsın dualarını ibadetlerini gizli yaparsın ailenden hiç sorun olmaz çünkü islamiyette Müslümanlıkta kul ile Allah arasındadır bu ibadetini yapman dua etmen bunu yalnızken tek başına istediğin yerde ibadetini dualarını yapabilirsin
Seni tebrik ederim gerçeği görmüşsün doğru olanı görmüşsün doğru yoldasın sen niyet et bir adım at kelime-i şehadet getir ve Allah'a dua et Allah sana yardım edecektir inşaallah Allah ona yönelen ona secde eden ona duan insanların kullarının yanında dır HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH 👏👏🤲🤲🤲
çok teşekkür ederim
Rica ederim
Kardeşim sakın vazgeçme gerçekten doğru yol bulmuşsun Dünya üzerinde tek din islamdır senin için her şey daha iyi olacaktır inşallah
Sen aklınla hareket et
Karar senindir
Cevap
6Cevap
dil ile şehadet getirip kalp ile tasdik etmen yeterli. hayırlı olsun.
Kur'an okumalısınız allah size yol gösteriyor.
Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlüh.
Ermenilik bi din değil zaten ırk
Ayrıca olmak istemen neden?
bizde hristiyan olmayınca ermenilikten red ediyorlar. bizde hristiyan olmayan ermeni ermeni değildir
Sen ne olmak istiyorsan onu seç bence düşün sorgula hangi inanış senin fikirlerine uyuyorsa ona inan gidip Müslüman hristiyan ya da Yahudi olmak zorunda değilsin din seçimdir
Herkes nasıl müslüman oluyorsa.
Şehadet getir direkt olursun
Olma knk
neden
Arastir pisman olma knk
olmam
@bibaqipcikacaqim Arkadaşım bayanın aklını karıştırma o eminim araştırmıştır doğru yolu bulmuştur doğru yoldadır Dünya üzerinde tek din islamdır Müslüman olmaya karar vermiştir ve olacaktır inşallah
Yoo 4 din var dostum ne zirvaliyon?
Dostum 4 din var biliyorum biz Müslümanlar olarak diğer 3 dinin peygamberine inanıyoruz Ama İslamiyet'in Müslümanlığın haricindeki 3 din sonradan değiştirilmiştir ama İslamiyet 14 asırdır değiştirilmemiştir değiştirilememiştir
Camiye git.
Şehadet ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?