Asik olmak, kariyer yapmak, aile kurmak, seyahat etmek ya da baska bir sey. Sizin hayaliniz nedir? "Ilerde yapacagim" dediginiz bir hayaliniz var mi? Ya da cok isteyip de gerceklestiremediginiz bir hayaliniz oldu mu?
En büyük hayalim, gerçekten huzur bulduğum, mutlu olduğum bir hayat kurmak. Maddi olarak güçlü olup sevdiklerime güzel bir yaşam sunmak, aynı zamanda manevi olarak da tatmin olmak istiyorum. Başımı yastığa koyduğumda içimde hiçbir pişmanlık olmadan uyuyabilmek, yaptığım şeylerle gurur duymak, sevdiğim insanlarla sağlam bağlar kurmak benim için en büyük başarı. Hayat inişli çıkışlı ama en büyük hayalim, her şeye rağmen dimdik ayakta kalıp, sonunda “Evet, yaşadım ve gerçekten güzeldi.” diyebilmek.
Bu yaşta emekli olmak (yeterli zenginlikle birlikte). Hayatımın geri kalanını hiç çalışmadan hep yatarak, gezerek, yiyip içip eğlenerek ve hayatı yaşayarak geçirmek isterdim. Çok sıkıldım rutin hayattan.
Kariyerime ulaşıp annemle o vefat etmeden önce onunla hayatımı geçirmek, ona bakmak, ona cok guzel hediyeler almak, ona cok guzel hayat yasatmak ve ehliyet sınavını basariyla geçtikten sonra (inşallah geçerim) araba alıp onu gezdirmek (anneme çok bağlı bir kızım ben annemi cok seviyorum) duygulandım yaa inşallah gerceklestirebilirim bunların hepsini. 🥹 Evlenmicem bu arada.
Bana yeten bir işim var, Türkiye’nin bir çok yerini gezdim, yurtdışında da çok yer gezdim. İstediğim şeye ulaşabiliyorum, arabam evim var sağlıklıyım bence yeter 😇
Ne yalan soyleyeyim, pek etkileyici gelmedi bana... Evet bircok insanin hayal ettigi seye sahip olmussunuz ancak ne bileyim, bunlar sizin hayaliniz degil de hedefinizmis gibi geldi bana.
Ben ilerde surekli hayalini kurdugum meslegi elime almak, hayatimin askiyla evlenip bir kiz cocuk yapmak istiyorum hatta ailemle her sene yurtici ve yurtdisini gezmek istiyorum. Baska bir hedefim yok galiba.
Yani gerçekleştirilebilir olması güzel güdüler seni. Bu arada bende istediğim mesleği yapıyorum şu an onu söylemedim o an 😂 umarım güzel olur her şey 😇
Gerceklestirilebilir sayilmaz ama... ortaokul turkce ogretmeni olmak istiyorum ama sayisal okudum. Ayrica atama falan da yok. Yani benim hayaller halay oldu
Ekonomik şartlar izin vermiyor gelirimiz dolar ve euro karşısında çok düşük kalıyor. Avrupanın 1000 doları veya eurosu bizim yaklaşık 40000 TL ye ihtiyaç var bu şekilde çok zor
O zaman sen de parasi degersiz olan yerlere gidersin. Bak mesela bizim paramiz degersiz ama tarihi guzelliklerimiz vs cokk guzel. Bizim gibi bircok ulke var, oralari seyahat edebilirsin :)