Kızlar yüzünden intihar eedecek kardeşimi intiharın eşiğinden kurtardım?

Merhaba arkadaşlar öncelikle biraz uzun yazacağım biraz çünkü sıkıntılı bir konu şimdi benim 20 yaşında bir kardeşim var sürekli mutsuz çocukluğundan bir ilaç kullanıyor binlerce psikolog psikiyatriste gitti ama son olaylarda en çok üstüne gelen şey kız arkadaşı olmaması oldu bir şekilde anlatayım bir kız arkadaşı olmadığı için sürekli bunu bana söylüyordu ya abla beni hiç bir kız sevmiyor hiçbir kızla birlikte olamıyorum ya Ben çirkin miyim diye sorup duruyordu çirkin de bir çocuk değil yani gayet tatlı biri çok efendi girdi ortamlarda genelde çok efendi olduğunu söylüyorlar ya benim kız arkadaş ortama olsun girdiğinde ya çok seviyorlar kardeşimi ama gel görelim ki bunu ilişkide yapamıyor çok fazla uğraştı sevgilisi olması için ama nedense olmuyor şu an bunu buraya yazma sebebim kardeşim yaklaşık bir gün önce binanın en üst katında çatının köşesinde dururken dururken gördüm daha doğrusu not bırakmıştı ben o yüzden şüphelenip çıktım çatıya onu orada gördüm konuştum durdurmaya çalıştım birkaç şeyle konuşmayla ikna edebildim ama yine böyle bir şey yapıp intihar etmesinden gerçekten çok korkuyorum çünkü yani hayat enerjisi olan biriydi yaşamayı çok seviyor eğlenmeyi çok seviyor ama son zamanlarda o kadar mutsuz ki onun mutsuzluğu bize yansıyor içtiği bazı psikolojik ilaçlar var o da biraz etkiliyor tabii ki sonra kullandığı bir şeyler var anlayın bir şeyler yani unutmak için bu şeyleri mecbur yaptığını düşünüyor yani demek istediğim ne yapabiliriz nasıl bir çözüm bulabiliriz mesela bana geçen şey anlatmıştı Omegle diye bir sosyal tanışma platformu var görüntülü olarak ben tam bilmiyorum oraya girdiğinde kızların buna güldüğünü kötü tipinin kötü olduğunu falan söylemişler o yüzden de biraz bu kadar üstüne gidilmiş gerçekten anlamıyorum bu insanlar nasıl böyle cani olabiliyor ya neyse dediğim gibi çözüm yolu var mı nasıl bir yol izleyebiliriz çünkü belli tekrar intihar edecek yani çocuk umarım cevap verirsiniz buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim şimdiden

Kızlar yüzünden intihar eedecek kardeşimi intiharın eşiğinden kurtardım?