Sorum antidepresan hakkında bilgisi olanlara gençlik?(Soruyu iyi okuyun anlayin doktora git vs diyecek olanlar yazmasin)?

Simdi gardaşlar ben 3yila yakindir antidepresan tedavisi goruyom cok agir hastaydim timarhaneye yatirmak isteyen cok oldu sorumluluklarim oldugu icin yatamadim özellerede maddiyat yetmedi hastanede yatmaya bide orada kapilari falan belli bir saatten sonra kapatiyolar falan tvde istedigini izletmiyolar telefonunu falan aliyolar diye biliyorum hep icerde bagiranlar kendi kendie sarki soyliyenler agliyanlar dolu ben nefes alamazdim orada bayilirdim kapali yer basiyo zaten beni herneyse iste 3yila yakin antidepresan tedavisi gordum 10ay baska bir ilac kombinasyonu diger 10ay baska ilac kombinasyonu diger 4ay baska ilac falan filan en son 2aydir efexor kullaniyom gene ama bu sefer manyak etti beni kaygiyi takintiyi tetikledi ama doktor bunun olmiyacagini soyluyor tam tersi rahatlatacagini soyluyor anlattim ozelde ünlü bi uzman doktora boyle dedi 225mg iciyorum buarada heryerimi soyup yara yapip kanatip ertesi gun birdaha soyuyorum saatlerce bununla ugrasiyorum parmaklarimin derilerini isiriyorum surekli yiyorum tedirginim surekli bu meretmi yapti bunu acep? Cipralex kullanirkene boyle degildim yavv ama oda en yuksek dozu yetersiz gelmeye basladi kullanimin 11. ayinda ataklarim tuttu doktorda efexor yazdi simdi ben uzun suredir panik atak tedavisi ilaclar iciyorum bunuda yani efexoru (2AYDIR BASLADIM EFEXORA) toplamda 3ay kullansam yeterli olur mu illa 6ay bir sene icmemmi lazim a. yav? Yani sunu demek istiyorum bukadar uzun yillar panik atak ilaci kullanmisken son ilacida 3ay icsem tedavi tamamlanmamismi olur? Hani diyolar ya hep enaz 6ay bir yil vs diye buseferde panik atagim tetiklenirmi tam tedavi olmamismi olurum? Daha kotu olmaktan korkuyorum keske bu ilaclarsiz yasiyabilsem eskisi gibi eski kendimi duygularimi ozledim ne şanslı ilac kullanmadan yasiyanlar varya bir bilseniz ah ah... Biktim bu illetlerden insani duygulari ozledim aglamayi gülmeyi robot gibiyim duygusuzum tek yoğun hissettigim duygu kaygi stres tedirginlik b. ku bazende ölecekmisim hissi 😭😭

Sorum antidepresan hakkında bilgisi olanlara gençlik?(Soruyu iyi okuyun anlayin doktora git vs diyecek olanlar yazmasin)?