Diğer Fotoğraf Çekinmeyi Sever Misiniz? Cameronnbt0 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Gece gece canım sıkkın öylesine soruyorum... Güncellemeler1 yıl Canım daha çok sıkıldı hahakf Fotoğraf Çekinmeyi Sever Misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. hayır pek sevmem 1 0 Yorumla
MelikeÇaytak Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Tek başıma olduğum zaman fotoğraf çekmeyi severim veya müzik veya hayvan falan gördüğüm zaman çekerim. 2 0 Yorumla
Pixiebulut Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 87% 1 yıl Severim ama çektiğim fotoğraflar da kendimi pek beğenmem onlarca çeker sıkılırım 😂 ama hayvan fotoğrafı çekmeye bayılıyorum 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evettttt özeliklede sevdiğim insanları çekmeyi seviyorum. 2 0 Yorumla
Dkor89 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl 14k kusur fotoraflarim var telefonda galiba seviyorum 😂 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır, bu yüzden az miktarda fotoğrafım var. 1 0 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hiç sevmem. Fotojenik bir lubunya değilim 💅🏻 1 0 Yorumla
Onunbiradıvar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Hayırdır inşallah sadettin beycim? 1 2 Yorumla Cameronnbt0 1 yıl Önemli bir şey değil Kemalettin abiciğim... Teşekkür ederim sorduğun için. Yorumla Onunbiradıvar 1 yıl İyi bakam Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 425 cevap paylaştı. Seviyorum 2 0 Yorumla
o1sevinsapmazxwo773 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Fotoğraf iyi deyil ya video çekmek daha güzel 2 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. Bayılırımmm 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 462 cevap paylaştı. Sevmem pek 1 0 Yorumla
Sprikb Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 368 cevap paylaştı. Yani orta 1 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 896 cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hayır pek sevmem
Tek başıma olduğum zaman fotoğraf çekmeyi severim veya müzik veya hayvan falan gördüğüm zaman çekerim.
Severim ama çektiğim fotoğraflar da kendimi pek beğenmem onlarca çeker sıkılırım 😂 ama hayvan fotoğrafı çekmeye bayılıyorum
Evettttt özeliklede sevdiğim insanları çekmeyi seviyorum.
14k kusur fotoraflarim var telefonda galiba seviyorum 😂
Hayır, bu yüzden az miktarda fotoğrafım var.
Hiç sevmem. Fotojenik bir lubunya değilim 💅🏻
Hayırdır inşallah sadettin beycim?
Önemli bir şey değil Kemalettin abiciğim... Teşekkür ederim sorduğun için.
İyi bakam
Yok be olm kocadık artık geçti
Seviyorum
Fotoğraf iyi deyil ya video çekmek daha güzel
Sevmem Kamilcim.
Bayılırımmm
Nefret ediyorum !
Sevmem pek
Severim, hayır olsun umarım
Yani orta
Benim takıntım var ve çekilmeyi bilmiyorum
Sevmiyorum