Diğer En son ne tutuyordunuz söyleyin hadi :))? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor sevgilimle evdeyiz. Güncellemeler1 yıl telefonu herkes tutuyor hey allahım ya :D en son tutuyordunuz dedim, şu an tuttuğunuzu değil sjsjsjsj En son ne tutuyordunuz söyleyin hadi :))? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Telefon tutuyorum ne tutucam yazarken sevgilinle evdesin buraya yazıyorsun bizde yedik 1 4 Yorumla Soran 1 yıl sen ye diye soralım dedik :D Yorumla eternity-a 1 yıl Yemem ben çok geçtik o yollardan biz Yorumla Soran 1 yıl peki siz bilirsiniz :)) Yorumla eternity-a 1 yıl Hadi bakalım Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben telefon tutuyordum da senin ne tuttuğun belli gibi 🙂🙂🙂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl telefondan öncekini söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl .. kimi 🙂 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Telefon, iyi tutmalar size 1 3 Yorumla Soran 1 yıl öncesinde ne tutuyorsun Yorumla Emre_22- 1 yıl Şarj kablosu Yorumla Soran 1 yıl :D tamam Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bize ne faydası var sevgilinle evde olmanın :D :D 1 4 Yorumla Soran 1 yıl o detay çok önemli çünkü jddjdjjd Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Herkesin tuttuğu kendine banane ya :D Yorumla Soran 1 yıl niye o zaman soruyorsun :)) Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl gıcıklık Yorumla
Donjuanlardan1donsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ne tutmamı bekliyorsun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl ne bileyim, size sorduk :)) Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Pislik yapma😝😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kızımın ayaklarını yıkıyoruz 2 3 Yorumla Soran 1 yıl maşallah <3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kokuyor ama olsun😊 Yorumla Soran 1 yıl mis mis :) Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Telefonu. Hâlâ tutuyorum 1 3 Yorumla Soran 1 yıl öncesinde? Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Çenem olabilir 😀 Yorumla Soran 1 yıl :D peki Yorumla
Sordun--mu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Telefon. 2 3 Yorumla Soran 1 yıl ondan önce? Yorumla Sordun--mu 1 yıl Kıyafet katladım herkesi kendin gibi bilme. Yorumla Soran 1 yıl hayır şu an herkes telefon tutuyor ondan sordum, herkese yani. Yorumla
izmirliyizbiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ayıp olur ama 😂 1 8 Yorumla Soran 1 yıl niye :))) Yorumla izmirliyizbiz 1 yıl Tuttuğum şeyi söylersem 😂 Yorumla izmirliyizbiz 1 yıl Yani illa söyleteceksin Yorumla Soran 1 yıl söyle :D Yorumla izmirliyizbiz 1 yıl Aletimi 😂 Yorumla izmirliyizbiz 1 yıl Oldu mu Yorumla Soran 1 yıl oha ya :/ Yorumla izmirliyizbiz 1 yıl Noldu merak mı ettin 😂 Yorumla
Kaangür Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Seninde tuttuğunda mutlu olacağın şeyi tutuyorum 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oruç tutuyorduk 1 0 Yorumla
Sfenkks41 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Sen ne tutuyordunn 1 3 Yorumla Soran 1 yıl ben söylemem Yorumla Sfenkks41 1 yıl Sıkıntılı bişey galiba Yorumla Soran 1 yıl onu bilemem sjsjsj Yorumla
arzuatesliaslan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Bas başa mısınız? 1 6 Yorumla Soran 1 yıl hayır Yorumla arzuatesliaslan 1 yıl Ailesii var yani Yorumla Soran 1 yıl hayır ya, yani evin içindeyiz ama yan yana değiliz maksatlı dedim Yorumla arzuatesliaslan 1 yıl Evde ikiniz mi varsiniz Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla arzuatesliaslan 1 yıl Bir şeyler yaşanır Hazırlık yap Bekleme harekete geç🤣🤣🤣 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onun elini mi 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. memeler :D 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 430 cevap paylaştı. Rakı bardağı :D 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 965 cevap paylaştı. Telefon 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Çay bardağı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Telefon tutuyorum ne tutucam yazarken sevgilinle evdesin buraya yazıyorsun bizde yedik
sen ye diye soralım dedik :D
Yemem ben çok geçtik o yollardan biz
peki siz bilirsiniz :))
Hadi bakalım
Ben telefon tutuyordum da senin ne tuttuğun belli gibi 🙂🙂🙂
telefondan öncekini söyle
.. kimi 🙂
Telefon, iyi tutmalar size
öncesinde ne tutuyorsun
Şarj kablosu
:D tamam
Bize ne faydası var sevgilinle evde olmanın :D :D
o detay çok önemli çünkü jddjdjjd
Herkesin tuttuğu kendine banane ya :D
niye o zaman soruyorsun :))
gıcıklık
Ne tutmamı bekliyorsun
ne bileyim, size sorduk :))
Pislik yapma😝😁
Kızımın ayaklarını yıkıyoruz
maşallah <3
Kokuyor ama olsun😊
mis mis :)
Telefonu. Hâlâ tutuyorum
öncesinde?
Çenem olabilir 😀
:D peki
Telefon.
ondan önce?
Kıyafet katladım herkesi kendin gibi bilme.
hayır şu an herkes telefon tutuyor ondan sordum, herkese yani.
Ayıp olur ama 😂
niye :)))
Tuttuğum şeyi söylersem 😂
Yani illa söyleteceksin
söyle :D
Aletimi 😂
Oldu mu
oha ya :/
Noldu merak mı ettin 😂
Seninde tuttuğunda mutlu olacağın şeyi tutuyorum
Oruc
Ayaa