Sizce öldükten sonra bizi ne bekliyor?
Bence, bunu hissedemeyiz. Bilincimiz kapali olacak ve topraga karisip yok olacagiz, hayatin anlami yok gibi.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce öldükten sonra bizi ne bekliyor?
Bence, bunu hissedemeyiz. Bilincimiz kapali olacak ve topraga karisip yok olacagiz, hayatin anlami yok gibi.
Ruh vardır, aksi halde robottan farkın olmazdı. Ruh-can bedenden çıksa da kendisi ölmemiştir. Bu hayatta yaptığın her şeyin karşılığını ahirette alacaksın Allah adildir. Verdiği aklı kullanıp gönderdiği dini anlamaya çalışmassak elbette bedeli olur
ben inanmiyorum belki islamdan baska din olabilir dinleri arastiriyorum ama islam asla
zaten bu on yargim kurani, hadisleri okuyunca olustu. Normalde boyle degildim aksine dine cok bagliydim.
simdi kanit verirdim ama anlamayacagini biliyorum uzatma
Fark eder mi? Ne olursa olsun kaçma şansımız yok.
bombos
Cevap
6Cevap
Kuran okursan orada yazıyor. Ölünce gerçek hayat var ebedi olan Müslüman ölürsen cennet Kafir ölürsen cehennem var
inanmiyorum
Ölünce inanırsın
ölunce inanmazsin diyemeyecegim, anlayamayacaksin neyse ki. Eger anlasaydiniz, "yazik halime, bosa mi inandim yillarca? " demeniz ve kendinizi aptal hissetmeniz olasi olurdu.
sorunun cevabını bilseydim seninle paylaşırdım
ne olacağını yaşayınca anlamış olacağız
bence anlayamayscagiz, bilincimiz kapanacak
BURGER KING hesabı
Ateş Seni Çağırıyor
Yanmaktan dolayı
başka gelişmeleri fark edemeyeceğiz
Oyle dusunmeye devam et
Gerçek olan bu
kimse peygamber torunu değil
farkı tadında alevde ızgara olacağız
sende mi olacaksin?
herkes cennet cehennem yok diyo bilimde yok diyo yani hayat o yuzden anlamsiz dimi keyfine bakcan yapabildigini yap 30 40 sene snra olcez misal
Musluman misin
haklisin bencede, bilincimiz kapali olacak. Bir an dalga amacli yazdigini sanmistim. Dedigin gibi icimizden geldigi gibi yasamaliyiz, zaten hayatin anlami yok ve sadece yok olacagiz. Hersey de bos.
Pamuğu tıkıcaklar
he
çürüyecen ne olacak
evet cennet cehennem yok
onu allah bilir
Allah da yok gibi
hayırlısı
evet
yok bacım erkene almak istermisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?