Diğer Hasta oldum nasıl geçer hal derman yok? KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Şöyle zamanda bile arkadaş bile yok ki gelsin hal hatır bile şifa aslında Hasta oldum nasıl geçer hal derman yok? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kazağa neden yol açtınız :D kazak mı hasta gdlşgkfdş :D geçmiş olsun kelebek bi düzelemedin gitti ha 1 4 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl İnşallah iyi olurum😄😂🫡👏🏻 Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Senin ilacın benim dermişim :P olursun olursun dayan az :)) Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Ben mi kazak mı iyi duruyo Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl 2 piksek kazak 2 piksel serum görünüyor ne iyisi sen yoksun bile :D Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 997 cevap paylaştı. Gripse çorba iç pekmezli kekik suyu sonra uyu sabaha bişi kalmaz 1 2 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Yalnız yaşıyorum az bı erişte yedim sabahtan beri yemiyorum sütle durdum kalkamıyorum duramıyorum ayakta Yorumla turkishrock 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
-Zex- Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun, bir insan kendisiyle barışık olduktan sonra sade yalnızlık sahte arkadaşlıklardan daha güçlü bir şifa kaynağıdır. 1 0 Yorumla
ahfiya61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Boool bol dinlenecen kanka 1 4 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Geçmiyor yinede terliyorum uyuyorum uyanıyorum baygınim Yorumla ahfiya61 1 yıl yok mu kimse tek başına ayılıp bayılıyorsun başına bişey gelmesin Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Yok ne gelecek 😂alla seni. Ya Yorumla ahfiya61 1 yıl Hastalık bu oyuna gelmez 😄 Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Çok geçmiş olsun 1 1 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Salgın mı kaptın? 0 5 Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Evet bı salgın varmış ne o Yorumla BoğaçToprak 1 yıl 2 hafta önce bizimki covid çıktı, zaten grip gibi normal bir hastalık haline geldi Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Oha covid var mı Yorumla KelebekBlossom 1 yıl Ama normal grip oldu artık o mutosyana ugraya ugraya hafifledi Yorumla BoğaçToprak 1 yıl Ya da öyle sanıyoruz :DEskiden grip dediğin 2-3 güne geçerdi, şimdi 3 haftada atlatamadık. O da ilaç ve iğne sayesinde :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kazağa neden yol açtınız :D kazak mı hasta gdlşgkfdş :D geçmiş olsun kelebek bi düzelemedin gitti ha
İnşallah iyi olurum😄😂🫡👏🏻
Senin ilacın benim dermişim :P olursun olursun dayan az :))
Ben mi kazak mı iyi duruyo
2 piksek kazak 2 piksel serum görünüyor ne iyisi sen yoksun bile :D
Gripse çorba iç pekmezli kekik suyu sonra uyu sabaha bişi kalmaz
Yalnız yaşıyorum az bı erişte yedim sabahtan beri yemiyorum sütle durdum kalkamıyorum duramıyorum ayakta
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun, bir insan kendisiyle barışık olduktan sonra sade yalnızlık sahte arkadaşlıklardan daha güçlü bir şifa kaynağıdır.
Boool bol dinlenecen kanka
Geçmiyor yinede terliyorum uyuyorum uyanıyorum baygınim
yok mu kimse tek başına ayılıp bayılıyorsun başına bişey gelmesin
Yok ne gelecek 😂alla seni. Ya
Hastalık bu oyuna gelmez 😄
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🌸
Salgın mı kaptın?
Evet bı salgın varmış ne o
2 hafta önce bizimki covid çıktı, zaten grip gibi normal bir hastalık haline geldi
Oha covid var mı
Ama normal grip oldu artık o mutosyana ugraya ugraya hafifledi
Ya da öyle sanıyoruz :D
Eskiden grip dediğin 2-3 güne geçerdi, şimdi 3 haftada atlatamadık. O da ilaç ve iğne sayesinde :)
Bitki çayları
Masajla