AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
uykum gelmedi
Sallıyorum yakala 🤚🤚🤚🤚🤚
Eyvallah kankam nasılsın bakalım 👋👋👋
İyiyim teşekkür ederim 🙏 idare eder diyelim ölmedik sürünüyoruz çok şükür 🙏😂😂
Al bendende 5 buçuk kiloda benden inanirmisin dün sabah 8 de iş başı yaptım daha 20 dakika oldu paydos edeli yorgunum çok yorgunum
Doğrudur canım inanırım rabbim kolaylıklar versin inşallah 🙏 yat dinlen biraz
Kanka yatarsam sabah bir daha kalkamam sabah 8 de annemim hastane randevusu var onu hastaneye götürmem lazım bu yüzden en azından burada takilam. dedim
tamam peki nasıl isterseniz çok geçmiş olsun 🙏🌺
Tşkler canım sağolasın kalmadı artık sitede eskisi gibi kafa dengi insanlar be kanka
Ya doğrudur canım ben eski halini bilmiyorum 2., 5 yıldır burada aktif kullanıcıyim ve fenomenlik yapıyorum ilk ve tek orjinal hesabım budur ama kafa dengi birisiyimdir inanmazsan dayiya sor 😂😂
Senin hakkında olumlu mu olumsuz mu fikirlerim söylim m? ↗
bak burdaki soruda benim hakkımda yorum yapılmış oku bakalım ben nasıl biriymişim benim yorumumu oku
Vallahi ben yaklaşık 10 senedir bu sitedeyim en son fenomendim birine kızdım sinirlendim hesabı kapattım bir yıl kadar uzaklaştım işte geri geldim 1 yıldır falan da gene takılıyorum lakin böyle tadı tuzu neşesi yok tabii ki Sen kafa dengi olabilirsin kanka hani uzun boyutlu bir arada bir sohbetimiz olmadığı için lakin o kadar çeşit dengesiz insanlar var ki anlatamam yani sana
Okudum baktım gerçekten yani güzel hoş düşüncelerini paylaşmış ama işte dediğim gibi daha önceden böyle bir sorularıma falan geliyorsun lakin böyle bir ahbaplık samimiyet olmayınca insan içine girmeden bilemiyor yani
Biliyorum canim bilmez olurmuyum biz burada neleri ile uğraşıyoruz bazen gerçekten çok bunaldıgimiz zamanlar oluyor , heleki ilk kullanmaya başladığım da okadar kafama takardim ki üzülürdüm kaç kete birakip gitmeyi düşündüm , oyuzden seni çok iyi anlıyorum sen insan olsan ne olucak ki karşındaki h@yvan olduktan sonra oyuzden burada insanlarla uğraşmak gerçekten zor , sonra burayı yavaş yavaş kesfettikce umursamamayi gülüp geçmeyi öğrendim birisi gelip durduk yere satasiyor ya da hakaret içerikli yorumlar yapıyor ya da yersiz bir eleştiri yaptığında ya yorumu kaldırıyorum ya da görüp geçiyorum ama kimse için keyfimi kaçırmıyorum mahalle karısı gibi tartışmaya girmiyorum hemen engelleyip geçiyorum yoksaki burdan keyif alamam ben buraya kafa dağıtmak için giriyorum birlikte gülüp eğlenelim diye kimseye nesemi elimden alacak fırsatı vermiyorum
Sen daha eski uyeymissin benden daha tecrübelisun bu konuda sana akıl vermek benim haddim değil zaten ama Nacizane öneride bulunmak isterim hiç kimseye keyfini kaçıracak değeri verme zaman ayırma umursamamak görmezden gelmek en güzel cezadır bunu umutma o insani kudurtur
Ya şurada bir soru soruyorum örnek vereyim yoruma sen geliyorsun bir bayan olarak seninle yorumda sohbet ediyorum ediyorum illa biri geliyor o sohbetin içine salça oluyor hadi gel de kudurma
Haha ya gülüm bu bizim başımıza çok geliyor 😂 biz alışkınız bunlara hemen atlayan kişinin yorumunu kaldiracaksin , cevap verip ona prim vermeyeceksin biz öyle yapıyoruz
Ben de bu şekilde olmuyor ama ben takılı kalıyorum
Bugün noldu biliyirmusun Burak bir soru sormuş bir üye " sitenin en güzel kadınıni seçelim mi diye , iki kişide benim ismimi etiket yapmış sağolsun neyse teşekkür ettim filan ordan bir erkek üye atlamış yoruma kişiyi daha önce engellemisim zaten bir samimiyetim bile yok beni aşağılayıcı hakaret edici boyutta yorum yazmis benim için bu etiket yapan arkadaşta ona cevap vermiş laf söylemis 🤣
Ben hiç oralı bile olmadım o onun düşüncesi saygı duyarım dedim
Sırtı ısınmayasıca birde bana 200 kilo çok çirkin demiş 😂 düşün artık
Ya işte bir şekilde buluyor sıkıntılı insanlar ne yaparsak yapalım ama yani senin en güzel kızı olabilirsin yani ben de tastikliyebilirim
Oysaki benim burada boy boy görsel resim atıp paylaştığım sorularım vardır herkes bilir tanır beni ama çocuk durduk yere bana hakaretler etmiş
Yani şimdi kendi fiziki durumu iyi olmuş ne yazar insan olamadıktan sonra önemli olan insan olabilmek
Bu etiket yapan arkadaşım da bana öyle demesine dayanamamış özelden hakkını verdim diyor 😂
Kedi erişemediği ciğere mindar dermiş ya onun misali diğer kanala gelsene
Dur hatta yorumu bulursam atayım sana bsk nasıl olgum davranmışım gör 🤣
En güzeli işte
Sitenin en güzel kızı kim? ↗
Bsk bu soruda @İST34MLT44 ün yorumuna bak tamammi
Bak kanka ne güzel senin yerini öpmüş işte neyse bana saldıran oldu mu Sen de benim yerime öpüver onları 😂😂😂
Haha 🤣 hallederiz sıkıntı yok 🙋 😂😂
Bilmem😉