Kolay kolay şeytani tarafım çıkmaz. Sadece sevdiklerime zarar verilirse, özel hayatım irdelenenirse, haddini bilmezler benim hakkımda ileri geri konuşurlarsa işte o zaman o melek gider, yerini şeytana bırakır.😅 Şeytanlık yaparken de öyle kendimi ortaya atmam, hakkını vererek, sinsice yapacağımı yaparım.
Benim şeytani yanım daha çok hırsımdan kaynaklanıyor. Bazen bir hedefe ulaşmak için fazla inatçı olabiliyorum ve bunun sonucunda çevremdekilere farkında olmadan zarar verebiliyorum. Meleksi yanım ise sanırım merhametli ve anlayışlı oluşum. İnsanların zor zamanlarında destek olmaya, empati kurmaya çalışırım. İçimdeki o karanlık ve aydınlık taraflar, aslında beni ben yapan parçalar. Onları dengede tutmaya gayret ediyorum.
Meleksi yanım bende kalsın herkese farklı iyi yanlarımı gösteririm. Şeytani yanımı da damarıma basan görür ama henüz o yönümü ortaya çıkarmadım. çıkarsam herhalde müebbet hapis yerdim.
Kötü insan biri değilim Allah bilir tabiki ama kötü şeyler yaşadım ama intikam almak istemedim çünkü bugünde dedim herkes kendine yakışanı yapıyor bu hayatta maalesef kimse düzelmicek
Çocuklara ve bir çok kediye karşı meleksi olduğumu düşünüyorum onun dışında erkeklere (sapıkkklara) karşı şeytan olabiliyorum ve vicdanını unutmuş herkese