Ya açıkçası ben gundelik hayatta kullanmak icin alicam ayni zamanda calisiriende lazim oluyor hemde daglam olsun istiyorum casio guzel ama saatelri hep gunus renk onu sevmiyorum mesela ben spor giyinen birisiyim tisort kot giyerim casio fazla klasik geliyor bu model en sporu bide ama kararasiz kaldim sence spir olarak giyilirmi
Yasli insan saati gibi değil demi mesele 60 yaşında biri gibi aslinda Daniel kleinin modeli vardi begendigim ama pahalı o hirsz bunlar daha uygun kalite olarak daniel klein nasil sence
Bencede kucukken hep casio takardim ama iste tek kafamdaki soru isareti rengi modeli yoksa super saat yani 1700 liraya falan alınabilecek en iyi saat gidipte 5 bin 10 bunlil alamam ama inlardan bile saglamdir eminim ve en spor modeli bunu buldum bende kot tisortle falan taksir demi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sondaki,.
Casio nasil
siyah olan iyi
Teşekkür ederim rengi tam siyah değil kotu durmuyor demi
olduğu şekilde güzel işte
Teşekkür ederim
Ferrucci daha iyi bence
Tip olarak iyi ama rengi tam siyah değil kötü nu durur b
Alamadin mi daha birini fakir hergun ayni soru
Karıştırıyorsunuz herhalde
Aynı iki saat hangisini alayım sorusu
Olabilir demekki zevki bana benzeyen bir kişi daha var kiskanma
Sensin o senin😅
Sana inat her gün sorucam dkfjfjfjj
Casio tabiki
Tipi rengi falan nasil
Casio
Tipi rengi falan nasil
Hoş
Teşekkür ederim yorumun için
Casio
2 yorum casio
2 yorum ferucci
Kararasiz kaldim
Kasa olarak da casio daha sağlam, iki markayı da kullandım.
Ya açıkçası ben gundelik hayatta kullanmak icin alicam ayni zamanda calisiriende lazim oluyor hemde daglam olsun istiyorum casio guzel ama saatelri hep gunus renk onu sevmiyorum mesela ben spor giyinen birisiyim tisort kot giyerim casio fazla klasik geliyor bu model en sporu bide ama kararasiz kaldim sence spir olarak giyilirmi
Casionun çok bi çeşidi yok zaten çoğu da bu attığına benzer tipler, bu hem spor hem şık kombinleyebileceğin bi saat. Gayet güzel
Evet çeşidi olsa ya da en azından kordonu siyah olsa super saat
Hayır bu gayet güzel ve daha ağır duruyo gümüş renk bence
Yasli insan saati gibi değil demi mesele 60 yaşında biri gibi aslinda Daniel kleinin modeli vardi begendigim ama pahalı o hirsz bunlar daha uygun kalite olarak daniel klein nasil sence
Casio kalite olarak on basar
Bencede kucukken hep casio takardim ama iste tek kafamdaki soru isareti rengi modeli yoksa super saat yani 1700 liraya falan alınabilecek en iyi saat gidipte 5 bin 10 bunlil alamam ama inlardan bile saglamdir eminim ve en spor modeli bunu buldum bende kot tisortle falan taksir demi
Yaa yakışır aaa sen de he ne kadar çok düşündün yakışır dedim ya
Casio tabiki
Teşekkür ederim
Tabiki casio
Siyah olan
Teşekkür ederim görünüşü güzelmi