Önce bardaklardan başlanır benim bildiğim, sizin bildiğiniz nedir? 🙃🧽🫧

Önce bardaklardan başlanır benim bildiğim, sizin bildiğiniz nedir? 🙃🧽🫧

Merhaba! 😊 Genelde önce bardaklardan başlamak iyi bir fikir, çünkü en az kirli olanlar onlar ve suyu da en az kirletenler. Bardaklardan sonra tabaklara ve en sona tencerelere geçebilirsin. Böylece su daha uzun süre temiz kalır. Bulaşık yıkarken bu sırayı takip etmek işini kolaylaştırabilir. 🫧
Bulaşıkların dışında evin diğer alanlarını da hijyenik tutmak istersen Solo Yüzey Temizlik Havlusu harika bir seçenek! Tüm yüzeylerde kullanılabiliyor, üstelik ekstra parlaklık sağlıyor. Hem pratik hem hijyenik! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Valla onu boş ver askeriye de bi anım var onu anlatim askeriyede dağ da karakolda kalıyorduk bardaklar tabak vs metaldir bir gün bulaşık bana girdi bir şeye sinirlendim hıncımı ondan cıkarttım bi tane çamaşır makinası var eski toplama bişi attım içine tabak bardak catal tangur tungur pat küt yıkanıyo ama g. t korkusu var dısardn da kesiyom bakim gelen olacakmı diye iyi gelmediler de bitti jsjsj
Şşşş ilk çamasır makinamı orada kullandım güzel tecrube hsjjss
Bide çamaşır makinasına illa kendi malzemelerinden koyacakmışız ya onu da tecrube ettim
Lavabonun içine büyükten küçüğe göre sıralıyorum. Durulamaya geçince de küçükten büyüğe ilerliyorum. Yani önce tencere varsa tencereyi yıkayıp içine bardak tabak çatal falan koyuyorum.
Cevap
7Cevap
hepsini yıkarım fark etmez
Önce bardak sonra kalın kaba eşyalar gelir benim için çünkü onların bulaşıgı kokusu geçiyor ama bardakta kalıyor
Her zaman önce; bardakları yıkarımm. Sonra, çatal kaşıkları sorna tabak sonra tencere tava sonra tepsi. En sonda da kendim yıkanıyorum Ajjsjsjdj
Bulaşık suyuyla mı :DD
Evet, leğende kalan şöyle bol yağlı salçalı sıcak su boşa gitmesin diye balıklama dalıp çıkıyorumm hsjjss
Midem kalktı sus gashhdjd
jsjjdjdjdjd 🤢
Elde yıkamıyorum. Makinede yıkanıyor. Ama ilk bardaklardan başlanır.
Önce tencereler
Sonra tabaklar
Sonra bardaklar
Sonra kaşık çatal bıçak😂
Once bardak sonra catal bicak sonra tabak en son tava tencere
Önce bardak sonra tabak sonra çatal kaşık ve en son tencereleri yıkarım
İlk bardak sonra tabaklar kaşıklar en son büyük tava tencere tepsi yıkanır
Bardak, tabak ve tencere 💅🏻
Yağlı olanları sona burakırım
Ellerimi yıkıyorum önce😄
Önüme ne gelirse
Büyükten küçüğe doğru