Diğer Bugünlerde herşeye çok sinirli ve aşırı tepki veriyorum, astroloji de problem mi var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Noldu Venüs filan mı kaydı, mars mı aşağı mı indi nedir bu gerginlik seviyesi bizdeki. Güncellemeler1 yıl Neyse son 3 4 dk kalmış geçiyor sonra... Geçmezse daha çok sinirlenecek olan ben 😒😠 Bugünlerde herşeye çok sinirli ve aşırı tepki veriyorum, astroloji de problem mi var? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,9b cevap paylaştı. öyle şeyler gerçek değildir. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Tek gerçek bizim sinir, stres u Barış_LonelyForever 1 yıl Aynen takma kafana
pollyy05 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet var. Bugün bitiyor ama Mars retrosu. Kavgalar , iletişimsizlik er vs yasadiysan bu dönem çok normal 1 10 Yorumla pollyy05 1 yıl Hatta bugün gece manifestler yapıldı Yorumla Soran 1 yıl Valla her ne yapıldıysa son verilsin yoksa ortalık yangın yerine dönecek. Yorumla pollyy05 1 yıl Son beş dakika dnnd Yorumla Soran 1 yıl Oturup sakince gece yarısını bekleyelim o zaman fjfjsj Yorumla pollyy05 1 yıl Aynen son 4 Yorumla pollyy05 1 yıl Bak bitti Yorumla Soran 1 yıl Ben hala sinirli gergin ve stresli hissediyorum djfjdj başka bir döngüye girmiş olmasın bunlar shshsh Yorumla pollyy05 1 yıl Sen bozuk çıktın Yorumla Soran 1 yıl Kimse yoğurdum ekşi demez zatennnn fjjfjf Yorumla pollyy05 1 yıl Hxfnfkkf Yorumla
Anonim1309 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aaaa abi biliyormusun ya Venüs ile Merkür çarpıştı ondandır yani 😂😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gelsinler bide ben çarpıcam gerginlikten 😅 Yorumla Anonim1309 1 yıl Çarp abi çarp 😂 Yorumla
PaldoAlto Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Havalar çok soğuk kan akışı yavaşlıyor damarlar büzülüyor tansiyon dengesi bozuluyor başının da ağrıdığını hissediyorsan yüzde yüz tansiyon 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Valla var hafif baş ağrısı ara ara geliyor gidiyor Yorumla
üzgünciğköfte_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ayni ayni kim bilir neler neler kaydi gecti 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Olmuş birşeyler bellii.. hiç normal değil bu tepkiler Yorumla üzgünciğköfte_ 1 yıl Abi burcun ne Yorumla Soran 1 yıl Yengeççç Yorumla üzgünciğköfte_ 1 yıl Ooo berbat abiii berbaaaatttt Yorumla Soran 1 yıl Niye yengeçlerin kötü dönemleri mi bugünler nolmuş yani ahdhsha Yorumla üzgünciğköfte_ 1 yıl Genel olarak yengecler kötü jdjdjdjs Yorumla Soran 1 yıl Yok bee melek gibi insanlar Yorumla üzgünciğköfte_ 1 yıl Aslaaa Yorumla Soran 1 yıl Sensin aslaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öyle şeyler gerçek değildir.
Tek gerçek bizim sinir, stres
Aynen takma kafana
Evet var. Bugün bitiyor ama Mars retrosu. Kavgalar , iletişimsizlik er vs yasadiysan bu dönem çok normal
Hatta bugün gece manifestler yapıldı
Valla her ne yapıldıysa son verilsin yoksa ortalık yangın yerine dönecek.
Son beş dakika dnnd
Oturup sakince gece yarısını bekleyelim o zaman fjfjsj
Aynen son 4
Bak bitti
Ben hala sinirli gergin ve stresli hissediyorum djfjdj başka bir döngüye girmiş olmasın bunlar shshsh
Sen bozuk çıktın
Kimse yoğurdum ekşi demez zatennnn fjjfjf
Hxfnfkkf
Aaaa abi biliyormusun ya Venüs ile Merkür çarpıştı ondandır yani 😂😂
Gelsinler bide ben çarpıcam gerginlikten 😅
Çarp abi çarp 😂
Havalar çok soğuk kan akışı yavaşlıyor damarlar büzülüyor tansiyon dengesi bozuluyor başının da ağrıdığını hissediyorsan yüzde yüz tansiyon
Valla var hafif baş ağrısı ara ara geliyor gidiyor
Ayni ayni kim bilir neler neler kaydi gecti
Olmuş birşeyler bellii.. hiç normal değil bu tepkiler
Abi burcun ne
Yengeççç
Ooo berbat abiii berbaaaatttt
Niye yengeçlerin kötü dönemleri mi bugünler nolmuş yani ahdhsha
Genel olarak yengecler kötü jdjdjdjs
Yok bee melek gibi insanlar
Aslaaa
Sensin aslaaa