öncelikle sabırlı olacaksın. tekamül bir anda gerçekleşmez çünkü. kendine karşı nazik ol ve bu olgunluk sürecinin bir zaman alacağını kabul et. Farkındalık Geliştir. Kendinizi ve çevrenizi daha derinlemesine gözlemle ve ne düşündüğünüzü ve hislerini anlamaya çalış.
Kendi hatanı kabul et çünkü hataların, tekamülün bir parçası. Her hatadan ders almak, olgunlaşmana yardımcı olur. Kendi güçlü yönlerini ve zayıflıklarını kabul etmek olgunluk getirecektir senin için. Kendi değerini de takdir etmek, dış etkiler konusunda seni koruyacaktır.
Duygusal dengeni koru çünkü tekamül sürecinin çok önemli bir parçası budur. ruhsal dalgalanmalar karşısında sakin kalabilmek ruhsal olgunluğunuzun bir göstergesidir.
Hem kendini hem de başkalarını affedebilmek, manevi büyümenin önemli bir adımı olacaktır senin için. Başkalarına hoşgörü göstermek aynı zamanda içsel huzuru getirir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ne konuşmak istersin.
bu gün felsefe konuşasım var
hadi konuşalım.
tekamülü nasıl olgunlukla karşlılarım
öncelikle sabırlı olacaksın. tekamül bir anda gerçekleşmez çünkü. kendine karşı nazik ol ve bu olgunluk sürecinin bir zaman alacağını kabul et.
Farkındalık Geliştir. Kendinizi ve çevrenizi daha derinlemesine gözlemle ve ne düşündüğünüzü ve hislerini anlamaya çalış.
Kendi hatanı kabul et çünkü hataların, tekamülün bir parçası. Her hatadan ders almak, olgunlaşmana yardımcı olur.
Kendi güçlü yönlerini ve zayıflıklarını kabul etmek olgunluk getirecektir senin için. Kendi değerini de takdir etmek, dış etkiler konusunda seni koruyacaktır.
Duygusal dengeni koru çünkü tekamül sürecinin çok önemli bir parçası budur. ruhsal dalgalanmalar karşısında sakin kalabilmek ruhsal olgunluğunuzun bir göstergesidir.
Hem kendini hem de başkalarını affedebilmek, manevi büyümenin önemli bir adımı olacaktır senin için. Başkalarına hoşgörü göstermek aynı zamanda içsel huzuru getirir.
kopyala yapıştır buna sohbet denmez ki
oturup tek tek yazdım ama yine de sen bilirsin.
bi sen bi siz demişsin ama öyle diyorsan öyledir emeğin için teşekkür ederim
Hadi edelim ok
ok kelimesi 1900 lü yıllarda kalmadımı ya
Tamam edelim o zaman
Iyi geceler
Çok iyi olur
sen uzak dur adını beğenmedim
Olmaz derim
canın sağ olsun
Olur
gerçekten atanmış bir öğretmen misin
Evet
burada yalnız olanlar olur genelde. iyi bir meslek sosyal ortamı ve sosyal ortamı ylapacak maaşı yeterli. burada olman bana çok mantıklı gelmedi
Mantık aramana gerek yok ki sosyal çevrem de var ama her çevre aynı değil 🤷🏻♂️
anladım herkesin kendi hayatı
Evet öyle
Hadi
Güzel olur
Ederiz
sen ben bi deeeeee çomkiman
Edelim
neyi biliyorsun
Neyi istersen
fener ne zaman şampiyon olacak
bi de ben ne zaman katara tatile gideceğim