Evdeki sessiz gece aniden devasa kaslı bir kuşun içeri girmesiyle alt üst oldu. Çaydanlığımı yedi, eski koltuğumu çalmaya başlamıştı. Ona iki yumruk atmaya çalıştım ama beni tek tokatla yere serdi. Sonra buzdolabının altına saklandım, ama bir süre sonra kuşlar kaybolmadı, hatta arkadaşlarını çağırıp mangal yapmaya başladılar. Hatta yanlışlıkla osurmuşum ve kaslı kuş beni fark edip ultra seksi bir şekilde buzdolabını fırlatıp popon yırtmaya başladı bende kuş popon yırtarken 47 seksi takla atarak yedek çaydanlığımın içine saklandım. Bir şekilde gerisini kurtardım, ama işler daha da seksileşmeye başladı.
Saat gece 1’i geçmişti ve üst komşum polisi arayacam dedi, işlerin ciddiyetini anlayıp daha da korktum. Ama polis yerine Rus özel ordusu geldi! Ve… Putin de onlarla birlikteydi. Bu arada Erdoğan da oradaydı ve annesini arayıp onu bir Mark V tankı ile ordan uzaklaştı. Putin ateş emrini verdi ve süper silah seleri pat pat pat ama kuşlar seksi kasları ile fiçiyuv fiçiyuv diye mermilerden kaçtı sonra putinin Tankları devreye girdi, kuşlarla daha derin bir mücadele başladı. uzun bir muharebe sonrası Putin ve ordusu kuşları yendi, mangalı da alıp gittiler. Şok oldum.
Ve işte o an… Putin yere 50 milyon dolar düşürmüştü! O kadar inanılmaz bir şeydi ki, hemen atlamadım ama o kadar parayı alıp kaçmam gerekmiyordu, değil mi? Neyse, Putin 78 takla atarak parayı geri aldı ve geri gitti bende çaydanlıktan 48 takla atarak çıktım ve çay demledim ve işe bu şekilde bir buzdolabı bir eski koltuk 4793 tuğla kaybı var yarına hallederim ama abdestim bozulmuşmudur acaba sabah namazını kılcamda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer