Ome tv? Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba geçenlerde ome tv de takılırken bi kadın çıktı çıplak bir şekilde. kesinlikle bant kaydı olmadığından eminim. görüşmede önce yüzüm gözüküyordu ve benimde göstermemi istedi. ilk başta göstermemek için konuyu uzattım da uzattım ama en son bir anlık gaflete düşüp bende gösterdim ama göstermeden önce bir süre yüzümü kamera dışında tuttum. gösterdiğimde 1 2 saniye sonra beni geçti. gösterirkense yüzümle beraber göstermedim. acaba kayda almış mıdır? hiçbir bilgimi paylaşmadım uzun bir konuşma değildi zaten de kesinlikle bana ulaşamaz. Ancak kayıt altına alındıysa ne yapabilir?(kendiside tamamen çıplaktı yüzü görünmüyordu ama kendisini belli edecek büyük bir dövmesi vardı) ya da antheareistv gibi instagramda dayı ifşayalan hesaplar var bu gibi yerlerde paylaşılabilir mi? paylaşılırsa nasıl bulabilirim? bunun gibi insanları ifşa eden yerler var mı? gerçekten çok kaygılandım. lütfen alay veya dalga konusu yapmayın. neden böyle bir şey yapmış olabilir anlamıyorum. (kafamı karıştıran nokta ise benim de göstermemi istemesi ardından direkt geçmesi oldu). lütfen dürüst cevap verin teşekkürler.

Güncellemeler
1 yıl
Not olarak arkadaşlar olay 1 ay önce oldu ve heryere baktım hiç öyle bir video bulamadım
Ome tv? Yardımcı olur musunuz?