Diğer Youtuberlerin hepsini onceden zengin sanirdim siz peki? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 😀😀 Güncellemeler1 yıl Yani youtubeden cok kazaniyorlar saniyordum Youtuberlerin hepsini onceden zengin sanirdim siz peki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Cok populersen kazaniyorsun onun harici 10 k ayda zor kazanırlar YouTube veriyor 3 k zaten onlara ayda 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zengin olmasalar bile, ek gelir elde ediyorlar ve hiçte fena kazanmıyorlar 0 0 Yorumla
yalancipislikzenci Takip Et Xper 4 Yaş: 109 1 yıl 1 milyon abonesi olanlarin hepsi aylik milletvekili kadar kazaniyor.100k olanlar memur kadar.10k olanlar asgari ucret.1-10 milyon arasi zaten acunla kankalar 0 0 Yorumla
daejoyoung Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Biz milletcek malları zengin etmeye bayılırız 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Çoğu güzel para kasıyor zaten 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kucuk kanallari da zengin saniyordum 10 bin takipcili 3 5 bin izlenmeli olanlari haftada 1 video atip da yani Yorumla Soran 1 yıl Benim bildigim 1000 izlenme 120 tl falanmis yani 5 bin izlense 580 tl haftada Yorumla TayyarRA 1 yıl Onlar da ufaktan ufaktan büyüyorlar işte yakında onlar da güzel para kasan tayfaya girerler Yorumla Soran 1 yıl Iyi de bu nasil is yahu uc bes video atiyorsun zaten 10 k oluyor e sonrasi zenginlik diyorsun o kadar kolay mi zengin olmak 😀 Yorumla TayyarRA 1 yıl Ufaktan ufaktan demişim dikkat ettiysen. eğer YouTuber olan kişi kanalını 10k da sabit tutmayıp 100k takipçiye çıkarıp 1 milyon izlenme almaya başlarsa o zaman nasıl zenginleşmesin zaman içerisinde? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cok populersen kazaniyorsun onun harici 10 k ayda zor kazanırlar YouTube veriyor 3 k zaten onlara ayda
Zengin olmasalar bile, ek gelir elde ediyorlar ve hiçte fena kazanmıyorlar
1 milyon abonesi olanlarin hepsi aylik milletvekili kadar kazaniyor.
100k olanlar memur kadar.
10k olanlar asgari ucret.
1-10 milyon arasi zaten acunla kankalar
Biz milletcek malları zengin etmeye bayılırız
Çoğu güzel para kasıyor zaten
Kucuk kanallari da zengin saniyordum 10 bin takipcili 3 5 bin izlenmeli olanlari haftada 1 video atip da yani
Benim bildigim 1000 izlenme 120 tl falanmis yani 5 bin izlense 580 tl haftada
Onlar da ufaktan ufaktan büyüyorlar işte yakında onlar da güzel para kasan tayfaya girerler
Iyi de bu nasil is yahu uc bes video atiyorsun zaten 10 k oluyor e sonrasi zenginlik diyorsun o kadar kolay mi zengin olmak 😀
Ufaktan ufaktan demişim dikkat ettiysen. eğer YouTuber olan kişi kanalını 10k da sabit tutmayıp 100k takipçiye çıkarıp 1 milyon izlenme almaya başlarsa o zaman nasıl zenginleşmesin zaman içerisinde?
Bende hahah ama fakir olanlar da varmis nsjks
Bazıları zengin
Paran yoksa zor