Baştan niye tanıştı sora vazgeçti 1 hafta içinde, nedenki?

Arkadaşlar biri vardı bazen bakışıyorduk aynı mahalleden dönüp dönüp bakiyoduen sonunda gidip açıldım arkadaş olabilir miyiz dedim kabul etti sevgilimden yeni ayrıldım ama dedi hazır degilim gibi vs olsun dedim neyse numara alıp verdik sonra el sıkıştık çok mutlu oldu sonra ismin neydi sormayı unuttum dedim cevap vermedi mesaja ertesi günü selam yazdım merhaba dedi uzatmadık bir kaç gün geçti aradım açmadı mesaj attı umut veremem sen iyi birisin Ben Kalpsizim vesaire Elveda Mesajı yazdı Ben de böyle ve yapma dedim çok istediğimi yazdim kotu biriyim köle ariyorum işimi görür birakirim vs kendini kötülemeye başladı ben inanmadım tabii Aynı mahallede oturuyoruz o zaman beni aşağı gel binanin boslugunda bana skso cek dedi Saçmalama dedim falan dedim gitmedim saat gece ikiydi bizimkiler uyumadi dedimbeni sevsen riske girip asagi inerdin dedi bizimkiler uyumadi gelemem dedimneyse kendine yazık etme dedi bu yasa kadar yaşamışsın sandığın kisi değilim ben böyleyim dedi ben sonra engellemedi aradığım bir hafta geçti yine yazınca Seni seviyorum falan dedim ben seni tanımıyorum seni sevmiyorum içimden tanışmak gelmiyor dedi Boş ver gençsin güzelsin kendine odaklan dedi ben yine ısrar ettim asagi gel dedim gelmedi 1 hafta once asagi cagirdiginda gitmemistimsenin için ölüyorum dedim benim icin yasa kendin icin yasa kendini geliştir iyi seyler yap dedigenc güzelsin ama ben sana ısınamadım mı demek istiyor?
Güncellemeler
1 yıl
Amacı nedir
Güncellemeler
1 yıl
Ne düşünüyorsunuz
Baştan niye tanıştı sora vazgeçti 1 hafta içinde, nedenki?