Normalde sorun yaşamam, anamdan babamdan da bu işler nasıl olur'un eğitimini aldım. Ama bugün yorgan öyle bir dolandı ki kılıfın içinde, 2 saat annemden emdiği süt burnumdan geldih😪

Anlık mod'hum😪🤧😒😮💨
Normalde sorun yaşamam, anamdan babamdan da bu işler nasıl olur'un eğitimini aldım. Ama bugün yorgan öyle bir dolandı ki kılıfın içinde, 2 saat annemden emdiği süt burnumdan geldih😪

Anlık mod'hum😪🤧😒😮💨
Ben direkt yorgan değiştiriyorum ya belli süreler sonunda
Zenginlik baska tabi😂😂🤣
Kız ondan değil mecburiyetten ya götürüp kuru temizlemeye falan vericen ya da direkt değiştiricen. Kuru temizlemeye versem 25-30 frank yenisini alsam 55-60 frank. Arada farka değmeyecek bi çaba oluyor jdkdmdkd
🤣🤣🤣
Kapitalizmin en ama en iyi uygulandığı iki ülkeden biri İsviçre. Bir şeyi onarmak, temizletmek vs gibi önlemler yerine yenisini alman için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Mesela konumuz olan yorgan temizliği. Bunu Google'da araştırırsın. Karşına anında indirimli yorgan fiyatlarıyla kuru temizleme fiyatları reklamlanır. Ve sen istesen de istemesen de eski yorgandan kurtulup yenisini almak zorunda kalırsın jdkdmdmd
İsviçre ve kapitalizm işte bu üzdü 🥲
İsviçre dediğin yer daha 30 yıl öncesine kadar köleliğin mevcut olduğu bir yerdi. Hem de bu kölelerin çoğunluğu çocuklardı :)
Aaaaa🥹🥹😦
İşte medeniyet 😃
Mehmet Akif'in de dediği gibi:
"Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar."
Teşekkürler kuzu 💜
Çokkk kez değiştirdim
Berbat bir şey değil mi
Kolum ağrıyor terliyorum değiştirirken 🥲
Ben de ben de
O yüzden değiştirmiyorum artik 😄
Ben mecburğğ
Üzdü 🥲
Teşekkür ediyorum
Ricalar
Cevap
9Cevap
Sen gel fenomen mod ol ama yorgan yapama dd
Onunla bunun ne alakası var😀
Yorgan yüzü derken yorganın içini boşalttığını falan düşündüm 😄
Nevresim annem o sjj
Biz yorgan yüzü diye öğrendük🥹
Yaptım az mı yaptık önceden yorgan yüzü değiştirmek döşek yüzü değiştirmek bir de onlar böyle eşek ölüsü gibi ağır oluyor tek başına yapmak imkansız
Her pazar perde takan birisi olarak yorgan değiştirmek gayet kolay bence
İki saat mi sanırım biraz abartıyorsun
Psikolojik olarak 2 saatti evet😀
Psikolojik olarak iki saatte yetmez o zaman 😁
Çok beceriklisin maşallah😂😂
en son askerde :D
Beceriksiz 😏😏 sjsjsjsj
Perdeler benden sorulur
Yapmışlığım var
Kızlar bir işe yaramıyor
😀😀
Her hafta çarşafımı yorganlarımı değişirim