Diğer Evi döşetmek için hep grinin tonları hoşuma gidiyor duvar rengi fayans parke falan ne yapıcam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl boğar mı aynı renkler Evi döşetmek için hep grinin tonları hoşuma gidiyor duvar rengi fayans parke falan ne yapıcam? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. boğmaz güzel olur 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tercihine göre yaptır 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Baştan yenilemek istiyor isen 500 bin tl lazım 0 6 Yorumla Soran 1 yıl yeni ev yapılıyor yeniletmiyoruz Yorumla Gök-mavi 1 yıl Anladım zengin kızı Yorumla Soran 1 yıl zengin degiliz :( evlenince oturacağımız ev için bunlar Yorumla Soran 1 yıl zengin olsak aile apartmanını tercih etmezdim valla dklskfkx Yorumla Gök-mavi 1 yıl Aile evinde oturulmaz ki herşeyin sıkıntı kaynanan sürekli takip eder seni Yorumla Soran 1 yıl bi süreliğine oturmayı düşünüyorum inşallah Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 997 cevap paylaştı. Yeşil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
boğmaz güzel olur
Tercihine göre yaptır
Fildişi yap duvaralari
Baştan yenilemek istiyor isen 500 bin tl lazım
yeni ev yapılıyor yeniletmiyoruz
Anladım zengin kızı
zengin degiliz :( evlenince oturacağımız ev için bunlar
zengin olsak aile apartmanını tercih etmezdim valla dklskfkx
Aile evinde oturulmaz ki herşeyin sıkıntı kaynanan sürekli takip eder seni