Gaddarlık geçici mi?

Merhaba kızlar ve erkekler Benim 3 aylık kolik bir bebeğim var. Kalçası gelişmediği için kalça çıkığı var. Birde hiç uyumuyoruz doğduğundan beri en fazla günde 4 saat uyuyorum. baygınlık geçiriyoruz öyle uyuyoruz. Evden çıkamıyorum. Eşim hep zorunlu olarak mesai yapıyor hafta sonları bile çalıştırıyorlar onu. Sinir sistemim artık çöktü. Terapi almak istiyorum ne zaman ne para var ki çok pahalı. Bebek masraflı zaten. Çok zor bir doğum oldu ölüm riskimiz vardı. Neyse atlattık şimdi bebeğim durmuyor sadece uykuda duruyor zaten uyumuyor da. Mama yiyor emmedi. Ne yaptıysam olmadı. Sağıp verdim şimdi de sütüm kalmadı. Eşim ve ailesi çok kötüler kaynanamın yaptıklarını önceki durumda görebilirsiniz. Hep böyleydi hep laf sokar uğraşırdı hamileliğim çok zor geçti evden çıkmadım kanama riski vardı gene tektim evde. Kız kardeşim ve annem bana hep düşman arayıp sormuyorlar bile annem ile olanlarını da daha önce yazmıştım buraya. Kimse bana yardım etmiyor ev işi çocuk delirmek üzereyim. Kuz kardeşim beni bekler gibi boşandı. Annem onun 2 yaşında ki kızına doğdugından beri kendi kızı gibi bakıyor şimdi babamın evindeler eşinden ayrılınca. Bana gelince iki gün bana yardım etmedi doğumda yanıma gelmedi. Engelli çocugum var torun var diye gelen giden yok. Allah'a havale ediyorum. Ona yalvarıyorum bana oda yardım etmiyor. Dayanamıyorum artık

Gaddarlık geçici mi?