Diğer Niye uyumuyorsunuz KS halkı? selinngüzel Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Gidin de uyuyun Güncellemeler1 yıl AMAN TANRIM SORUM SÜPERMİŞ NE OLACAK ŞİMDİİ Niye uyumuyorsunuz KS halkı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. yeni uyandım çünkü 0 0 Yorumla
B_berkan_N Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Arkilerke tlf konuşuyoruz öyle havadan sudan mdnskssb 😉 0 0 Yorumla
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Karanlıkda yatakta uzanmış bi şekilde mi yszıon 0 0 Yorumla
Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tartılmak için uyandım uykum kaçtı:)) 1 12 Yorumla selinngüzel 1 yıl Kaç kilo olmuşsun Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Onu söylememe daha çok var ama 4 kilo bir verdim, 3 kilo 2 hafta oldu verdim. Toplam yani 7 kilo gitti yani 🙃 Yorumla selinngüzel 1 yıl Ay tebrik ederim ben de 3 kilo verdim 3 daha vermek istiyorum ama üç gün çok spor yapıp aç kaldım nitgram bile düşmeyince iki günlüğüne bıraktım ama inşallah bu gün başlıyorum tdfuydfufuuc Yorumla selinngüzel 1 yıl Senin kaç kilo kaldı Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl benim yolum daha çok uzun. 4 ay sonra inşallah 58-60 olmuş olacağım inşallah ölmezsem:)) ama 60 dan da 48 olmaya çalışacağım Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Bende aç kalıp yapıyorum Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Ekmek de yemiyorum Yorumla selinngüzel 1 yıl Boyun kaç ki Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl biraz gıda alıyorum o kadar yani. Öğlen 15 den sonra hiç bir şey yemiyorum 5 gündür Yorumla selinngüzel 1 yıl Ben günde bir üç kaşık yulafla bir kase çorba içtim biraz abartı oldu sanki az daha öteki tarafa ışınlanıyodum ufydfuufydyf Yorumla Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ 1 yıl Aynı yapıyoruz sayılır 🙃 Yorumla obirgecebaykusu 1 yıl Kilo kaç? Yorumla
AlpArslankhrmn Takip Et Yoda Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 711 cevap paylaştı. Nöbetteyim sabah 7 yi bekliyorum 🤦🏽🤦🏽 1 7 Yorumla selinngüzel 1 yıl Ne nöbeti Yorumla AlpArslankhrmn 1 yıl Hastane nöbeti Yorumla selinngüzel 1 yıl Aa doktor musun Yorumla AlpArslankhrmn 1 yıl Yok be ya doktorun burada ne işi olur 😂 Yorumla AlpArslankhrmn 1 yıl Hasta bakım diyelim Yorumla selinngüzel 1 yıl Ay o çok yorucudur kolay gelsin Yorumla AlpArslankhrmn 1 yıl Bugün sıkıntılı hasta yok çok şükür uyuyor hepsi Yorumla
Mert_Ankara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Geceler gündüz gündüzler gece oldu... 1 0 Yorumla
OldAynasız Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sütümü içtim 1 2 Yorumla selinngüzel 1 yıl Şifa olsun abime Yorumla OldAynasız 1 yıl Sağol kardeşim benim Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Saat 02:40 erken benim için o yüzden 0 3 Yorumla selinngüzel 1 yıl Saat 4:40 Yorumla u seanfey 1 yıl Türkiye’de yaşamıyorum Yorumla selinngüzel 1 yıl Haa tamam Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uyumak istemiyorum 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. tamam iyi geceler kizma 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. sabah oldu da ondan sdfsdfd 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 997 cevap paylaştı. Uyku yok 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 957 cevap paylaştı. Yükseklik 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bilmem ki 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 619 cevap paylaştı. İse gideceğim 0 0 Yorumla
saitagf Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Diğer konusunda 333 cevap paylaştı. Sıkıntılar sıkıntılar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
yeni uyandım çünkü
Arkilerke tlf konuşuyoruz öyle havadan sudan mdnskssb 😉
Karanlıkda yatakta uzanmış bi şekilde mi yszıon
Tartılmak için uyandım uykum kaçtı:))
Kaç kilo olmuşsun
Onu söylememe daha çok var ama 4 kilo bir verdim, 3 kilo 2 hafta oldu verdim. Toplam yani 7 kilo gitti yani 🙃
Ay tebrik ederim ben de 3 kilo verdim 3 daha vermek istiyorum ama üç gün çok spor yapıp aç kaldım nitgram bile düşmeyince iki günlüğüne bıraktım ama inşallah bu gün başlıyorum tdfuydfufuuc
Senin kaç kilo kaldı
benim yolum daha çok uzun. 4 ay sonra inşallah 58-60 olmuş olacağım inşallah ölmezsem:)) ama 60 dan da 48 olmaya çalışacağım
Bende aç kalıp yapıyorum
Ekmek de yemiyorum
Boyun kaç ki
biraz gıda alıyorum o kadar yani. Öğlen 15 den sonra hiç bir şey yemiyorum 5 gündür
Ben günde bir üç kaşık yulafla bir kase çorba içtim biraz abartı oldu sanki az daha öteki tarafa ışınlanıyodum ufydfuufydyf
Aynı yapıyoruz sayılır 🙃
Kilo kaç?
Nöbetteyim sabah 7 yi bekliyorum 🤦🏽🤦🏽
Ne nöbeti
Hastane nöbeti
Aa doktor musun
Yok be ya doktorun burada ne işi olur 😂
Hasta bakım diyelim
Ay o çok yorucudur kolay gelsin
Bugün sıkıntılı hasta yok çok şükür uyuyor hepsi
Geceler gündüz gündüzler gece oldu...
Sütümü içtim