O zaman baya Spor yapıyordum karnımda 27kg kas 6 şar kilogram kollarımda vardı yanlış hatırlamıyorsam o çocuk hiç spor yapmıyor çokta zayıf bence net döverim
İyiki bir testesteronunuz var çok güçlüsünüz güya hayatında spor yapmamış asit bile olmayan benle aynı boyda bir erkeği rahat döverim benden uzun ya da güçlü demiyorum ama ben zaten çok küçük yaştan beri spor yapan uzun boylu bir kızım kesinlikle küçümsenecek bir halim yok. İster kabul edin ister etmeyin bir gün ihtiyacım olur diye güçlü olmaya çalıştım zaten.
Diğer kızlar gibi zayıf olmak için güçsüz olmadım voleybol basketbol yüzme bir sürü aktif spor yapıyorum kaslarım orantılı olarak gelişti ever kızım daha zor gelişmem ama gelişti mi evet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben öyle şeylerle işim olmaz çok çok gerekirse yoramam kendimi tutarım parayla hal edilir orası kolay
Senin var mı
😅😅
Nee 😃
Ya spor yaptığım zamanlar olsaydı olurdu ama şu an cılız erkekler dışında biraz zorlanırım. 2 3 tane çocuk var onları döverim bence
Spor mu
Evet haftada 3 gün spor yapıyordum voleybol felan oynuyordum ayriyeten yoğunluk günlerim bitsin dinç sağlıklı hayatına devam edicem djsms
Ne sporu yapiyordun
Vay neee voleybol mu savunma sporu mu sadece
O 2-3 çocuk kim nasıl bisey
Savunma sporu da değil. Zaten kavgayla işim çok olmaz. Ben 173 boyundayım o 2 3 çocukta 174 civarıdır zayıfta o yüzden bence onu döverim
Senin kilo kaç
Fizik olarak bakiyorsan dovemeye bilirsin , erkekler daha iyi dovusur , fizikler de eşit gibi
O zaman baya Spor yapıyordum karnımda 27kg kas 6 şar kilogram kollarımda vardı yanlış hatırlamıyorsam o çocuk hiç spor yapmıyor çokta zayıf bence net döverim
Kasla alakası yok pek bunun , bir canlıya güzel vurabiliyor olman lazım
cılız olsada dövemezsin
Döverim
dövemezsin ister kabul et ister etme
Aynen
aynen
Dover belki , niye dovemezsin diyorsun
Kızım ya ben. Güçsüzüm ya güya. Battı beyefendiye.
Yani öylesin ama belki de dovebilecegin bir erkek çıkar yani
gerçek bu kötülemek için demedim nasıl anlıyorsan öyle anla
İyiki bir testesteronunuz var çok güçlüsünüz güya hayatında spor yapmamış asit bile olmayan benle aynı boyda bir erkeği rahat döverim benden uzun ya da güçlü demiyorum ama ben zaten çok küçük yaştan beri spor yapan uzun boylu bir kızım kesinlikle küçümsenecek bir halim yok. İster kabul edin ister etmeyin bir gün ihtiyacım olur diye güçlü olmaya çalıştım zaten.
tm uzatma
Diğer kızlar gibi zayıf olmak için güçsüz olmadım voleybol basketbol yüzme bir sürü aktif spor yapıyorum kaslarım orantılı olarak gelişti ever kızım daha zor gelişmem ama gelişti mi evet.
He tm sensin
hadi ordan ordan gevşek herif
Verecek cevabın olmayınca argümanlarin çirkinleşmesinden nasıl biri olduğun belli zaten obezsin kesin
yazma daha fazla
Üste çıkmak için son sözü söylemeye çalışan erkek aynen
Sen kabul etsende etmesende erkek fiziksel olarak her zaman güçlüdür istediğin kadar spor yap 50 kilo erkek yıkar seni
Hiç birini dovdun mu peki?
Aldatan erkekleri dövebilirim evet
Hepsini dovemezsin
Egemen mi senin ismin
Hayır
Vardır
Kim? İsim ver
Dövüşçü herkes
yok glb ya
😂😂
Küçük falan da olur
max 5 6 yaşındaki cocuklar ozmn